پیش‌بینی هواشناسی امروز (۳۰ تیر ۱۴۰۴) | باد و خاک پدیده غالب کشور در ۵ روز آینده انفجار مهیب در رشت با دست‌کم ۱۳ مصدوم + فیلم و جزئیات (۲۹ تیر ۱۴۰۴) قتل وکیل دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه تهران قاتل بازار میوه تره‌بار تهران قبل از فرار به ترکیه در دام قانون افتاد ابتلای ۱.۴ میلیون ایرانی به بیماری صرع | میگرن شایع‌ترین نوع سردرد هشدار جدی سازمان غذا و دارو درباره ظروف تفلون بازسازی شده هشدار یک مهندس درباره حوادث ناشی از تغییرات غیرمجاز توسط مالکان ساختمان در مشهد همدستی زن خیانتکار با دو جوان برای قتل شوهر تزریق داروی بیهوشی به دختر بیمار برای سرقت گوشواره وقوع آتش سوزی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۹ تیر ۱۴۰۴) راهکارهایی برای صرفه‌جویی در مصرف کولرهای گازی در روزهای داغ تابستان | سرما در گرما وزیر آموزش و پرورش: راه شهیدان باید در زندگی ما متجلی شود ورود بیش از ۴ هزار و ۴۰۰ معلم تازه‌نفس به مدارس خراسان رضوی در سال تحصیلی ۰۵-۱۴۰۴ خودرو‌های عازم اربعین با ۸۰ درصد تخفیف بیمه می‌شوند احیای تالاب بندعلیخان در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست هر ۷دقیقه یک ایرانی مبتلا به آلزایمر می‌شود تدوین طرح جامع و ملی مدیریت قاچاق حیات وحش در کشور (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نجات ایران با آب وارداتی؟ | سناریوی رفع بحران تا ۱۴۰۹ چه اشتباهاتی در تابستان به پوست آسیب می‌زند؟ آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پیگیری حقوق داوطلبان سمپاد اعلام آمادگی کرد | صدای مردم، لبیک مسئولان پرونده شهید هدایت‌الله دیده‌بان برای دستگیری ضارب سوم همچنان باز است زنگ خطر تابستانی برای دستگاه گوارش زندان، پایان بازی سارقان خشن گیم نت‌ها کشف ۱۶ میلیون لیتر سوخت قاچاق از کارت‌های مهاجر (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نحوه صحیح برخورد با کودکان و نوجوانان در دوران پساجنگ | آیا آگاهی‌بخشی سیاسی به کودک ضرورت دارد؟ واریز حقوق تیرماه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری‌بگیران آغاز شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | بازنشستگان حساب خود را چک کنند بیمارستان ام‌البنین(س)، قطب سلامت مادران و نوزادان در شرق کشور، ICU ندارد! بازنشستگان برای هزینه‌های روزمره خود به دنبال وام و تسهیلات بانکی هستند تأمین‌اجتماعی برای ایفای تعهدات خود به بازنشستگان و کارگران، باید منابع حق‌بیمه را به‌موقع دریافت کند
سرخط خبرها

رد پای دایناسور در زرند، به جاذبه گردشگری تبدیل می‌شود

  • کد خبر: ۳۲۶۳۶۶
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۳
رد پای دایناسور در زرند، به جاذبه گردشگری تبدیل می‌شود
رئیس میراث فرهنگی به همراه روسای دانشگاه‌های شهرستان زرند از رد پای دایناسور کشف شده در منطقه ده‌علیرضای دشتخاک بازدید کردند.

 به گزارش شهرآرانیوز، زرند در حاشیه این بازدید اظهار کرد: به منظور بررسی اهمیت این کشف در زمینه گردشگری و حفاظت از میراث طبیعی، این بازدید انجام شد.

محمد اسلامی با اشاره به قابلیت‌های بالقوه این کشف در جذب گردشگران، گفت: این رد پای دایناسور نه تنها یک اثر تاریخی و علمی با ارزش است بلکه می‌تواند به یک جاذبه گردشگری منحصر‌به‌فرد تبدیل شود.

وی افزود: وجود چنین شواهدی از دایناسور‌ها می‌تواند به ترویج گردشگری علمی و تخصصی کمک کند و فرصتی برای درک بهتر از تاریخ زمین‌شناسی و زیست‌محیطی فراهم آورد.

رئیس میراث فرهنگی زرند تأکید کرد: اقدامات لازم برای حفاظت از این ردپا و ایجاد شرایط مناسب برای بهره‌برداری گردشگری از آن به زودی آغاز خواهد شد.

سمن میرزایی رئیس دانشگاه آزاد واحد زرند نیز در این بازدید، بر اهمیت آموزش و پژوهش در زمینه دیرینه‌شناسی تأکید کرد و گفت: این کشف می‌تواند برای دانشجویان و محققان فرصت‌های بیشتری برای تحقیق و بررسی فراهم کند و در توسعه برنامه‌های آموزشی در این زمینه مؤثر باشد.

در این بازدید، مقامات محلی و فعالان گردشگری نیز حضور داشتند و درباره امکان برنامه‌ریزی برای برگزاری تور‌های آموزشی و علمی در منطقه بحث و تبادل نظر کردند. به طور خاص، بر ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای بازدید گردشگران و فعالان علمی از این منطقه تاکید شد.

این کشف ارزشمند، فراتر از جنبه‌های علمی، به عنوان یک فرصتی برای توسعه پایدار گردشگری در شهرستان زرند به شمار می‌رود، که می‌تواند به اشتغال‌زایی و رشد اقتصادی این منطقه کمک کند.

عملیات پی‌جویی دایناسور‌ها در اواخر تابستان ۱۳۸۱، تیم مشترک ایران و برزیل در «دره نیزار»، واقع در روستای «ده علیرضا» در شمال زرند کرمان، موفق به شناسایی آثار اسکلتی دایناسور‌ها شامل یک دندان دایناسور گوشت‌خوار تروپود و قطعاتی از استخوان‌های نامعین در روستا‌های اطراف زرند شدند.

همچنین رد پای یک دایناسور گیاه‌خوار که به صورت مایل و بر روی یک دیوارهٔ شیب‌دار قرار گرفته‌است، در کاوش‌های اخیر کشف شد. بخشی از رد پای این دایناسور که حدود ۱۸۰ میلیون سال پیش در عصر ژوراسیک می‌زیسته، به دلیل بی‌توجهی از بین رفته‌است.

این کشف‌ها مشخص کرده‌اند که همزمان دایناسور‌های گیاه‌خوار و گوشت‌خوار در ایران ساکن بوده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->