راه‌اندازی پویش‌های رسانه‌ای در اربعین ۱۴۰۴ | بیمه هر زائر اربعین حدود ۱۴۰ هزار تومان است سنگربانی مقاومت در سکوت | درباره سرلشکر محمدسعید ایزدی که به دست رژیم صهیونیستی به شهادت رسید مراسم بزرگداشت شهدای نیروی قدس سپاه در جنگ ۱۲ روزه برگزار می‌شود آشنایی با نشانه‌های نفاق در قرآن که برای امروز ما آموزنده است تأکید وزیر آموزش و پرورش بر تشکیل شبکه مدرسان آموزش عمومی قرآن سومین اعتکاف علمی «دارالعلم» در حرم امام رضا (ع) برگزار می‌شود نگارخانه رضوان میزبان آثار خوشنویس مشهدی معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: مراسم دهه اول محرم در مناطق تلفیقی ساماندهی شد آخرین آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه (۲۳ تیر ۱۴۰۴) فعالیت ۲۰ دفتر امانت چادر ویژه زائران خواهر در مبادی ورودی حرم امام‌رضا(ع) آخرین دست‌نوشته سردار شهید غلامعلی رشید منتشر شد + عکس طرح «میز خدمت حقوقی» در مساجد، گامی برای کاهش اختلافات و هزینه‌های دادرسی شهیدی که حتی زنجیر طلای همسرش را وقف مجاهدت کرد رعایت حجاب، چه با رغبت و چه از سر وظیفه‌، عملی ارزشمند است روایت سردار کارگر از ساده‌زیستی دختر شهید سرلشکر باقری آغاز ثبت‌نام پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۴ از پایان هفته جاری شهدای رسانه‌ای جنگ ۱۲ روزه به ۱۲ نفر افزایش یافت + اسامی تردد ۱۵ هزار زائر از مرز خسروی از ابتدا تا نیمه ماه محرم ۱۴۰۴ حمایت علمای جامع مدرسین حوزه علمیه قم در محارب خواندن تهدیدکنندگان مرجعیت سردار شهید حاجی زاده حاضر بود لباس پاسداری خود را با چه چیزی عوض کند؟ + فیلم
سرخط خبرها

تبعیض عربستان در دادن سهمیه حج به کشورها

  • کد خبر: ۳۲۶۵۳۲
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۲
تبعیض عربستان در دادن سهمیه حج به کشورها
سعودی‌ها همچنان به‌صورت انتخابی و بدون ضابطه مشخص، به برخی کشور‌ها سهمیه حج اضافه می‌دهند اما برخی کشورها بیش از ۴ دهه است که منتظر تشرف به خانه خدا هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، عربستان بدون، اما و اگر ۱۰ هزار سهمیه مازاد به پاکستان داد. این در حالی است که سعودی‌ها دست رد به سینه الباقی کشور‌های متقاضی زدند.

وزیر امور دینی پاکستان چودری حسین می‌گوید که «سهمیه رسمی از ۱۸۰ به ۱۹۰ هزار نفر رسید» و این برای ما یک رکورد است.

سال گذشته سعودی‌ها فقط به اندونزی سهمیه مازاد ۲۰ هزار نفری دادند. این روند باعث شد تا برخی کشور‌ها نسبت به نبود سازوکار شفاف در تخصیص این سهمیه‌ها اعتراض کنند.

علیرضا بیات، رئیس سازمان حج کشورمان با بیان اینکه یک میلیون ایرانی بیش از ۱۸ سال است که منتظر حاجی شدن هستند، می‌گوید که «با وجود پیگیری‌ها، اما هیچ سهمیه مازادی به ایران ندادند.»

هر سال یک هزارم جمعیت هر کشور می‌تواند به حج اعزام شود، اما سعودی‌ها همچنان به‌صورت انتخابی و بدون ضابطه مشخص، به برخی کشور‌ها سهمیه اضافه می‌دهند.

عدنان بن حسین ماندوره، مدیر شرکت خدمات حجاج مکه می‌گوید که افزایش سهمیه‌ها در شرایط «ازدحام و محدودیت زیرساخت‌ها» فقط فشار بیشتر می‌آورد و تصمیم عربستان در «محدود کردن سهمیه مازاد» منطقی است.

در مقابل نزار علی، مدیر قرارداد‌های حج اندونزی می‌گوید که عربستان نباید در دادن سهمیه بین کشور‌ها «تبعیض» قائل شود چرا که برخی از زائران برخی از کشور‌ها بیش از ۴ دهه است که منتظر تشرف به خانه خدا هستند.

کارشناسان می‌گویند که باید سازمان همکاری‌های اسلامی در این موضوع ورود کرده و با یک سازوکار مشترک نظارتی سهمیه مازاد حج را بین کشور‌ها به درستی توزیع کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->