سند تحولی جامع بنیاد شهید و امور ایثارگران تدوین می‌شود تقدیر مدیر حوزه‌های علمیه از ویژه برنامه‌های افطار در شبکه سه سیما مدرس قناعت و خلوص و دل‌سوزی | یادی از مؤسس مدرسه علمیه موسوی‌نژاد در مشهد چگونه نماز را صحیح بخوانیم؟ | ۱۲ باطل کننده نماز را بشناسید ممنوعیت ورود به مکه برای دارندگان ویزای غیر حج از اردیبهشت ۱۴۰۴ درس‌هایی از نهج‌البلاغه | آزادگی ضرورت تبیین معارف علوی و آموزه‌های نهج البلاغه در مدارس توسعه دامنه فریضه امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر، در بستر جشنواره مفلحون آیت الله حسینی بوشهری: متناسب با فضای مذهبی شهر قم، تورهای گردشگری ـ زیارتیِ بین‌المللی ایجاد شود آغاز کلاس‌های آموزشی حج تمتع دانشگاهیان حوزه‌های علمیه در حل مشکلات و پاسخگویی به شبهات نقش تاثیرگذار دارند سه انتصاب جدید در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برنامه‌ریزی گسترده مساجد مشهد برای میزبانی از ۱۵۰۰ زائراولی در دهه کرامت ۱۴۰۴ تجمل با ما چه می‌کند؟ کتابی که نور است | قرآن به روایت صحیفه سجادیه دومین جشنواره ملی «فیلم و فیلمنامه ایثار» فراخوان خود را منتشر کرد ششمین اجلاسیه بین‌المللی حضرت رضا(ع) اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار می‌شود پرونده عمره تا کمتر از ۱۰ روز دیگر بسته می‌شود | آغاز حج تمتع از نیمه اردیبهشت ۱۴۰۴ بازدید سفیر عربستان از کلاس‌های آموزشی حجاج ایرانی برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامی در خراسان رضوی اعلام شد + فیلم
سرخط خبرها

۲۴ فروردین آخرین زمان ورود به عربستان برای ادای فریضه عمره

  • کد خبر: ۳۲۵۵۱۹
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰
۲۴ فروردین آخرین زمان ورود به عربستان برای ادای فریضه عمره
وزارت حج و عمره عربستان سعودی پانزدهم شوال (۲۴ فروردین جاری) را آخرین زمانِ ورود حجاج به این کشور برای ادای فریضه حج عمره در سال جاری قمری (۱۴۴۶) اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، همه حجاجی که به صورت شخصی یا با کارگزاری نهاد‌ها و موسسات دولتی و خصوصی برای ادای این فریضه تا روز پانزدهم شوال ۱۴۴۶ (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) وارد عربستان می‌شوند، باید تا اولین روز ماه ذی‌قعده (۹ اردیبهشت) از این کشور خارج شوند در غیر اینصورت با جریمه تا ۱۰۰ هزار ریال سعودی رو‌به‌رو خواهند شد.

این اقدام بخشی از تدابیر دولت عربستان سعودی برای برگزاری مناسک حج در سال جاری است.

اعمال حج از غروب هشتم ذی‌حجه (۱۴ خرداد) یا یوم الترویه، با محرم شدن زائران در شهر مکه و حرکت به سمت صحرای عرفات آغاز می‌شود و با وقوف در صحرای عرفات، عزیمت به مشعر الحرام، حرکت به سمت منی، رمی، قربانی، حلق و تقصیر و بیتوته در منی ادامه می‌یابد.

زوار خانه خدا بعد از رمی جمرات سه گانه پس از اذان ظهر روز عید قربان به سمت مکه حرکت خواهند کرد و پس از ورود به مسجدالحرام خواهند رفت و اعمال حج تمتع شامل طواف، نماز زیارت، سعی بین صفا و مروه و طواف و نماز طواف نساء را انجام خواهند داد. مناسک حج به این ترتیب به پایان می‌رسد و حجاج روزی دیگر از عبودیت حق را آغاز می‌کنند.

زائران ایرانی امسال نیز مطابق سال‌های گذشته در دو نوبت مدینه اول و مدینه بعد، راهی سرزمین وحی خواهند شد. رئیس سازمان حج و زیارت پیش از این درخصوص زمان اعزام اولین گروه حجاج ایرانی به سرزمین وحی به خبرنگار ایرنا گفت: نخستین کاروان حج تمتع در قالب زائران مدینه قبل، از ۱۵ اردیبهشت راهی سرزمین وی خواهند شد و پرواز‌های جده که مربوط به زائران مدینه بعد می‌شود، از ۲۳ اردیبهشت انجام خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->