چند راهکار ساده برای کاهش وزن و لاغری رئیس سازمان تعلیم و تربیت: میل به مهاجرت در دانشگاه‌ها به دلیل غفلت از هویت ایرانی در کودکستان است توصیه‌های مهم برای سلامت قبل از بارداری در بانوان ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی در مراکز تأمین اجتماعی آیا مصرف سالاد همراه غذا باعث ناراحتی معده می‌شود؟ آخرین مهلت ثبت نام در جشن ازدواج دانشجویی «همسفر تا بهشت»، امروز (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + شرایط ثبت نام ۶ راهکار مهم برای پیشگیری از مسمومیت با گاز مونوکسید کربن (CO) استاندار خراسان رضوی: ظرفیت‌های عظیم شرق کشور، بستر صادرات و سرمایه‌گذاری مشترک است فعالیت بیش از ۲۶۰ مدرسه عشایری در کشور | معلمان عشایری مشمول سختی کار می‌شوند آیا گرم کردن غذا در مایکروویو خطرناک است؟ آیا حساسیت به نور نشانه‌ای از میگرن است؟ غرغره آب نمک تا چه میزان در رفع سرماخوردگی موثر است؟ اوج گیری بیماری‌های ویروسی و شلوغی مطب‌ها (۳۰ مهر ۱۴۰۴) زلزله افغانستان و پاکستان را لرزاند (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات قتل مرد ۶۰ ساله در محمودآباد «پول بده پزشک شو»؛ نسخه خطرناک دولت و مجلس برای سلامت مردم پلنگ جوان در صالح‌آباد بر اثر حمله سگ‌های گله تلف شد عامل ابتلا به کبد چرب با افزایش سن کشف شد هم‌افزایی مسئولان خراسان رضوی برای زندگی بهتر | تدوین ۷سند راهبردی در حوزه سلامت روان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برخورد تنگ‌نظرانه با مشاغل سخت و زیان‌آور | درخواست‌های بازنشستگی و حذف عناوین شغلی مشکلاتی برای برخی بیمه‌شدگان ایجاد کرده است استرس چطور سیستم ایمنی را از کار می‌اندازد؟ دیپلماسی منطقه‌ای باید مشکلات و موانع پیش‌ روی گردشگری در مشهد را برطرف کند پوکی استخوان بیماری خاموشی که بی‌صدا استخوان‌ها را می‌شکند وزیر آموزش و پرورش خبر داد: احداث ۳۲ مدرسه با مشارکت اولیا در راستای ارتقای کیفیت آموزش ۱۱۸ زلزله در کشور طی هفته گذشته ثبت شد | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی هنوز واریز نشده است (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) حل پرونده سرقت با کمک بساط یک دست فروش | پتوی پلنگی، «مارشال» و شرکایش را لو داد توضیحات پلیس درباره بازداشت یک بازیگر به اتهام تجاوز زلزله نسبتا شدید در سپیدان فارس در حوالی شیراز (۲۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یک کشته و ۴۷ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی

  • کد خبر: ۳۲۶۵۴۹
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸
یک کشته و ۴۷ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی
سخنگوی سازمان اورژانس کشور با اشاره به مسمومیت ۴۷ نفر و فوت یک نفر بر اثر مصرف قارچ‌های وحشی و خودرو در طبیعت گفت: بیشترین موارد مسمومیت با قارچ‌های وحشی در استان کرمانشاه ثبت شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بابک یکتاپرست درباره وضعیت مسمومیت با قارچ‌های خودرو در طبیعت اظهار کرد: با آغاز فصل بهار و بارش‌های اخیر، رویش قارچ‌های وحشی در طبیعت افزایش یافته است. در این ایام، توجه به خطرات ناشی از مصرف قارچ‌های خودرویی که به‌راحتی می‌توانند با انواع خوراکی اشتباه گرفته شوند، ضروری است. بسیاری از قارچ‌های وحشی حاوی سمومی خطرناک هستند که می‌توانند منجر به مسمومیت‌های شدید و حتی مرگ شوند.

وی افزود: در سال جاری و در بازه زمانی ۱۲ تا ۲۴ فروردین، ۴۸ نفر در اثر مصرف قارچ‌های وحشی دچار مسمومیت شده‌اند. از این تعداد، ۵ نفر بستری و تحت نظر هستند و ۴۲ نفر پس از دریافت خدمات درمانی، ترخیص شده‌اند.

وی بیان کرد: متاسفانه یک نفر فوتی در این مدت زمان داشته‌ایم.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور خاطرنشان کرد: استان‌های کرمانشاه با ۲۶ مورد، فارس با ۱۸ مورد و لرستان با ۳ نفر، بیشترین میزان مسمومیت با قارچ‌های وحشی را گزارش کرده‌اند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->