خضریان: بیش از ۴۰ درصد سبد هزینه خانواده‌ها مربوط به مسکن است حمله هوایی پاکستان به شرق افغانستان در آستانه سفر هیئت‌ها به دوحه | ۱۷ تن جان باختند و ۱۴ نفر زخمی شدند رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: درباره اسنپ بک زمان بررسی برجام در مجلس بحث شد | با برجام در موشکی قدرت یافتیم بیانیه وزارت خارجه درباره انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت + متن کامل توضیحات ویتکاف درباره حمله اسرائیل به غزه: احساس می‌کنیم با حمله اسرائیل به قطر، به ما خیانت شد رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح: به اقدامات دشمن توجه شود عراقچی در نامه‌ای به گوترش: قطعنامه ۲۲۳۱ به‌طور قطعی منقضی و خاتمه یافته است سفر هیئت پارلمانی ایران به ژنو برای شرکت در اجلاس IPU یورش اشغالگران اسرائیلی به مناطق مختلف کرانه باختری ایران اتهامات بی‌اساس مدیرکل سازمان امنیت انگلیس را رد کرد شورای امنیت سازمان ملل متحد از حاکمیت لبنان حمایت کرد عراقچی: ادامه همکاری با آژانس در چارچوب توافق جامع پادمان و قانون مجلس است دستگاه قضایی بنگلادش خواستار اعدام نخست وزیر مخلوع شد جمعیت اعتلا: شرم‌الشیخ تحقیر ملت‌های منطقه با نام صلح بود برجام فردا (شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد دبه جدید اسرائیل برای کارشکنی در توافق غزه تا زمانی که نیرو‌های مسلح آمادگی داشته باشد، دشمن توان تعرض نخواهد داشت نام الجولانی از فهرست تروریسم‌های سازمان ملل حذف شد آیا عربستان به «پیمان ابراهیم» می‌پیوندد؟ آژانس انرژی اتمی با پایان اعتبار برجام، چطور برنامه هسته‌ای ایران را بررسی می‌کند؟ آیت‌الله علم‌الهدی: سیاست‌های ما در مقابله با آمریکا هیچ خطایی نداشته است | «روحیه مقاومت و ایستادگی» کلید موفقیت در ۴۵ سال پیروزی انقلاب طالبان: ایران آمادگی میانجی‌گری بین افغانستان و پاکستان را دارد لاریجانی به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت+ عکس (۲۵ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ فلسطینی در تیراندازی اشغالگران در غزه زخمی شدند (۲۵ مهر ۱۴۰۴) کشته شدن ۷ نظامی پاکستان در نزدیکی مرز با افغانستان (۲۵ مهر ۱۴۰۴) حالت فوق‌العاده در پایتخت پرو اعلام شد (۲۵ مهر ۱۴۰۴) ترامپ به صدور کیفرخواست برای بولتون واکنش نشان داد
سرخط خبرها

صالحی امیری در مشهد: امکان واردات تجهیزات هتلداری با تعرفه صفر گمرکی برای ۲۰۰ قلم کالا فراهم شده است

  • کد خبر: ۳۲۶۵۷۴
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۲
صالحی امیری در مشهد: امکان واردات تجهیزات هتلداری با تعرفه صفر گمرکی برای ۲۰۰ قلم کالا فراهم شده است
وزیر میراث فرهنگی و گردشگری گفت: واردات تجهیزات هتلداری با تعرفه صفر گمرکی برای ۲۰۰ قلم کالا امکان‌پذیر شده است که کمک شایانی به توسعه گردشگری خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدرضا صالحی امیری، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴، در حاشیه سفر خود به مشهد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: استان خراسان رضوی و شهر مشهد اولین مقصد گردشگران عراقی با حدود سه میلیون نفر است و مقاصد بعدی آنان شمال کشور و اصفهان و شیراز هستند.

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری ادامه داد: آذربایجان، در حال توسعه مسیر‌های گردشگری است. پیش‌تر، حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر گردشگر از آذربایجان وارد می‌شدند که این رقم در حال فعال‌شدن است.

وی افزود: مشهد با دارابودن ظرفیت‌های عظیم، باید برای جذب گردشگران جدید از کشور‌های حوزه‌ خلیج‌فارس (از عربستان تا عراق، کویت، بحرین و تمامی کشور‌های این حوزه) و همسایگان (ترکیه، پاکستان، بنگلادش و غیره) تلاش کند و به بزرگ‌ترین قطب گردشگری، به‌ویژه برای کشور‌های اسلامی، تبدیل شود.

صالحی امیری عنوان کرد: با توجه به اطلاعات موجود از مدیریت استان، عزم جدی برای توسعه زیرساخت‌ها وجود دارد. این توسعه نه با تصدیگری دولت، بلکه از طریق سیاست‌گذاری، حمایت و تسهیلگری دولت و با حضور بخش خصوصی انجام خواهد شد. باید پذیرفت که دولت مجری خوبی نیست، اما متولی و سیاست‌گذار توانمندی است.

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری ادامه داد: خوشبختانه، موج سرمایه‌گذاری در استان در زمینه گردشگری در حال شکل‌گیری است و مشوق‌های لازم توسط دولت و مجلس تصویب شده‌اند.

وی بیان کرد: امروز، پنج مورد از مشوق‌های مصوب سال گذشته را اعلام کردم؛ این، شامل هزینه گاز بوده که برای واحد‌های خدماتی به‌شدت کاهش یافته است. هزینه برق نیز همین هفته تصویب شد و کمترین تعرفه به اقامتگاه‌ها، هتل‌ها و واحد‌های گردشگری تعلق می‌گیرد.

صالحی امیری گفت: بر اساس همین مشوق‌ها، واردات تجهیزات هتلداری (شامل خودرو و سایر تجهیزات) با تعرفه صفر گمرکی برای ۲۰۰ قلم کالا امکان‌پذیر شده است که کمک شایانی به توسعه گردشگری خواهد کرد.

وی اضافه کرد: تغییر کاربری اراضی کشاورزی غیرقابل‌کشت به کاربری گردشگری برای ۲۸ مورد به توافق رسیده و در دستورکار دولت قرار گرفته است همچنین مجتمع‌های چندمنظوره (تجاری، اداری، مسکونی و هتل) نیز در دستورکار دولت قرار دارند.

وی افزود: مسیر توسعه گردشگری و رفع موانع در دولت آغاز شده و پنج مورد به نتیجه رسیده‌اند. آخرین مورد، «توریست‌کارت» است که دوشنبه گذشته توسط رئیس بانک مرکزی ابلاغ شد. بر اساس این طرح، گردشگران ورودی به ایران و مشهد، می‌توانند در فرودگاه و راه‌آهن ارز خود را تحویل داده و معادل ریالی آن را در کارت دریافت کنند. این کارت در هتل‌ها، بازار و سایر مراکز قابل‌استفاده است و در زمان خروج، باقی‌مانده ریال به ارز تبدیل و به گردشگر بازگردانده می‌شود.

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری گفت: این مصوبه پس از شش ماه تلاش و پیگیری مستمر، توسط بانک مرکزی به تمام بانک‌های کشور ابلاغ شده است و گام مثبتی برای زائران و گردشگران ورودی به مشهد است تا در تبدیل ارز و امنیت آن مشکلی نداشته باشند.

وی عنوان کرد: مهم‌ترین هدف دولت، جلب رضایت و اعتماد مردم است. از این رو، بابت تمام کاستی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنیم. در سال جاری، بودجه‌ای توسط وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است. خوشبختانه، بانک مرکزی تسهیلاتی به مبلغ حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان ابلاغ کرده و بانک‌های عامل نیز مشخص شده‌اند.

صالحی امیری اضافه کرد: در این راستا پرونده‌ها در حال ارسال و اعلام برای پرداخت ۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی هستند و رایزنی با بانک‌های عامل برای افزایش این مبلغ ادامه دارد. انتظار می‌رود در نیمه اول سال ۱۴۰۴، جهشی در تسهیلات و توسعه زیرساخت‌ها رخ دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->