به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴، در حاشیه سفر وزیر میراث فرهنگی و گردشگری به مشهد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: وزیر میراث فرهنگی و گردشگری پنج مورد از مشوقهای مصوب و درحالابلاغ در حوزه گردشگری را اعلام کرد که در واقع این موضوع آرزوی دیرینه فعالان اقتصادی، به ویژه در حوزه گردشگری بود. من به سهم خودم از این اتفاق تقدیر میکنم و امیدوارم بتوانیم بهره کافی را از این مصوبات برای توسعه استان ببریم.
استاندار خراسان رضوی گفت: سهم خدمات در اقتصاد استان خراسان بسیار بالاست و طبیعتاً در حوزه خدمات، گردشگری و صنایع دستی از اهمیت ویژهای برخوردارند و باید به آنها توجه خاصی داشته باشیم. خوشحالم که در این حوزه، همانطورکه جناب وزیر اشاره کردند، متولی، بخش خصوصی است.
مظفری عنوان کرد: بیشترین سرمایهگذاری در اقتصاد استان ما یعنی نود درصد، در بخش خصوصی انجام شده است. امیدواریم بتوانیم بهخوبی تسهیلگری کنیم و از تصدیگری بپرهیزیم و از این فرصتها برای توسعه استان، توسعه زیرساختها و آسایش و آرامش گردشگران بهره ببریم.
وی اظهار کرد: تفویض اختیار از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان انجام شده است که بنده از این بابت تشکر میکنم. این تفویض اختیار، قطعاً با رویکرد دولت و لطف دکتر صالحیامیری و رئیسجمهور صورت گرفته و امیدوارم مناسب باشد؛ البته این موضوع بار مسئولیت ما را سنگینتر میکند و امیدواریم بتوانیم از این فرصت بهخوبی برای توسعه استان استفاده کنیم.