آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

رسانه‌های آمریکایی از اختلاف در تیم امنیت ملی ترامپ درباره ایران خبر‌ دادند

  • کد خبر: ۳۲۷۰۷۴
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۴
رسانه‌های آمریکایی از اختلاف در تیم امنیت ملی ترامپ درباره ایران خبر‌ دادند
رسانه آمریکایی به نقل ‎از منابع مطلع نوشت، تیم امنیت ملی ترامپ بر سر راهکار‌های مناسب و کارآمد رسیدگی به مسئله هسته‌ای ایران دچار شکاف و اختلاف است.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم امنیت ملی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بر سر بهترین راه رسیدگی به مسئله هسته‌ای ایران دچار اختلاف است.

پایگاه خبری آکسیوس با این مقدمه در گزارشی نوشت: موضوع صرفا بحث‌های نظری نیست. ترامپ در عین فرستادن مذاکره‌کنندگان خود به خاورمیانه برای توافق با ایران، بمب‌افکن‌های بی-۲ و ناو‌های هواپیمابر را نیز به عنوان نقشه جایگزین به منطقه ارسال کرده است.

در حالی که طی روز‌های پیش از آغاز مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا رئیس‌جمهور آمریکا اظهارات جنگ‌طلبانه‌ای را علیه ایران مطرح کرده و تهدید کرده بود در صورت خودداری ایران از مذاکره و توافق با واشنگتن درباره برنامه هسته‌ای آن، اقدام نظامی علیه ایران انجام خواهد گرفت، ایران تاکید کرد که شکست‌های آمریکا در جنگ‌های پرهزینه منطقه نشان داده است اقدام نظامی دیگر یک گزینه و راهکاری برای رسیدگی به مسائل منطقه نیست.

دیدگاه جبهه اول

آکسیوس روز چهارشنبه نوشت: مقام‌های دولت ترامپ بر سر این که کدام روش موفقیت‌آمیزتر است، دچار اختلاف هستند. یک مقام آمریکایی که در جریان بحث‌های داخلی دولت است، گفت: «سیاست (دولت) در قبال ایران عمدتا به این دلیل که هنوز به دلیل این که در دست بررسی است، مشخص نیست. این موضوع به دلیل حساسیت سیاسی آن، پیچیده و چالش‌برانگیز است.

ترامپ دوشنبه گذشته، مشاوران ارشد خود و مقام‌های هر دو دوسته این شکاف سیاسی را در «اتاق وضعیت» برای دیداری درباره ایران گردهم آورد.

در ادامه این مطلب آمده است: یک جبهه که به طور غیررسمی از سوی «جی. دی ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا هدایت می‌شود، عقیده دارد که راهکاری سیاسی هم مورد ترجیح و هم محتمل است و آمریکا باید برای تحقق آن امتیازاتی بدهد. یک مقام رسمی آمریکا گفت که ونس در مباحثات سیاسی پیرامون ایران نقش پررنگی دارد.

این جبهه همچنین شامل «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه ترامپ در امور غرب آسیاست که مذاکره‌کننده آمریکا در دور اول مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن در عمان بود. «پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا نیز در این جبهه قرار دارد که «تاکر کارلسون» چهره شناخته‌شده رسانه‌ای و نزدیک به ترامپ است.

نگرانی این گروه این است که اقدام نظامی علیه تاسیسات هسته‌ای ایران نظامیان آمریکایی در منطقه را در صورت پاسخ متقابل ایران در معرض خطر قرار دهد. آنها همچنین استدلال می‌کنند که یک درگیری جدید در منطقه موجب افزایش شدید قمیت نفت در برهه‌ای حساس برای اقتصاد آمریکا خواهد شد.

تندرو‌ها در جبهه دوم

در ادامه این مطلب آمده است: مقام‌های آمریکایی می‌گویند جبهه دیگر متشکل از «مایک والتز» مشاور امنیت ملی و «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا به شدت نسبت به ایران شکاک هستند و درباره ایران موضوع که یک شانس یک توافق باعث عقب‌گرد برنامه هسته‌ای ایران شود، تردید دارند. سناتور‌های نزدیک به ترامپ مانند «لیندسی گراهام» و «تام کاتن» نیز این دیدگاه را دارند.

این جبهه بر این باور است که ایران ضعیف‌تر از همیشه است و بنابراین، آمریکا باید از مصالحه خودداری کرده و در عوض، روی برچیده شدن برنامه هسته‌ای ایران پافشاری کند. گزینه دیگر از نظر آنها، اقدام نظامی مستقیم علیه ایران یا حمایت از حمله رژیم صهیونیستی است.

اولین دور از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا شنبه گذشته به‌طور غیرمستقیم در مسقط با حضور نمایندگانی از ایران و آمریکا و همچنین وزیر امورخارجه عمان به‌عنوان میانجی این گفت‌و‌گو‌ها برگزار شد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پس از پایان این دور از گفت‌و‌گو‌ها در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: دور اول مذاکرات غیرمستقیم، سازنده و امیدوارکننده بود. گفت‌و‌گو‌ها در فضای احترام متقابل انجام شد. من دیدگاه‌های ایران را قاطعانه و در عین حال با نگاه رو به جلو تشریح کردم. هر ۲ طرف تصمیم گرفتند که این روند را ظرف چند روز ادامه دهند.

ترامپ نیز در این باره گفته با گروهی از مشاوران و افراد خود درباره ایران دیدار کرده است و خیلی سریع در این‌باره تصمیم‌گیری می‌کند.

او همچنین اظهار کرد که مذاکرات با ایران به خوبی پیش می‌رود.

دور دوم مذاکرات طرفین قرار است شنبه آتی (۳۰ فروردین) در عمان برگزار شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->