پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سازمان بهزیستی: ۹۳ درصد افراد دارای معلولیت در خانه نگهداری می‌شوند

  • کد خبر: ۳۲۷۰۹۹
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۸
سازمان بهزیستی: ۹۳ درصد افراد دارای معلولیت در خانه نگهداری می‌شوند
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی گفت: یک میلیون و ۶۰۰ هزار فرد دارای معلولیت تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند که از این میان، ۶۹۸ هزار نفر دارای معلولیت شدید و خیلی شدید هستند و ۹۳ درصد از این افراد در منزل نگهداری می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه عباسی در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری میان این سازمان و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با اشاره به ضرورت بازنگری در محتوای آموزشی دانشجویان رشته‌های مرتبط اظهار کرد: دانشجویی که آموزش می‌بیند، معمولاً در سطح خاصی از آموزش قرار دارد و تصور می‌کند فردی که باید به آن رسیدگی کند، از دهک‌های بالای جامعه و با سطح سواد بالاست، این در حالی است که ۸۴ درصد از افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی مربوط به دهک‌های ۴ به پایین هستند و ۳۰ درصد آنها در دهک یک یعنی از کف جامعه قرار دارند.

عباسی تأکید کرد: باید این واقعیت را در فرآیند آموزشی پررنگ‌تر ببینیم، محتوای آموزشی که تولید می‌شود باید برای آن ۹۳ درصدی باشد که در خانه هستند، گاهی ادبیاتی که در محتوا‌های آموزشی به‌کار می‌رود- مثلاً توسط کاردرمانگران یا گفتاردرمانگران- برای این جمعیت قابل فهم نیست و باعث می‌شود افراد یا خانواده‌هایشان متوجه آموزش‌ها نشوند.

وی افزود: به همین دلیل، نیاز به محتوای آموزشی داریم که متناسب با نیاز‌های این گروه و درک خانواده‌هایی باشد که مستقیماً با فرد دارای معلولیت در خانه سروکار دارند.

حمایت از رساله‌های دکتری در راستای نیاز‌های سازمان بهزیستی

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی نیز در این مراسم، اظهار کرد: این تفاهم‌نامه فرصتی است برای دانشگاه تا سرفصل‌های آموزشی خود را متناسب با حوزه‌های کاری سازمان بهزیستی تدوین و اجرا کند، بسیاری از اساتید دانشگاه با ساختار و نیاز‌های سازمان آشنا هستند و این شناخت می‌تواند مسیر اجرا را تسهیل و تسریع کند.

سید حسن موسوی چلک افزود: چند حوزه کلیدی باید برای دانشگاه تسهیل شود. نخست، کارورزی دانشجویان در بخش‌های مرتبط با فعالیت سازمان بهزیستی است که در حال حاضر فرآیند آسانی نیست. لازم است همکاری شود تا ورود دانشجویان به میدان‌های کاری مرتبط تسهیل شود، همچنین برگزاری تور‌های علمی برای اساتید و دانشجویان و نیازسنجی دقیق آموزشی و پژوهشی از دیگر اقداماتی است که باید در اولویت همکاری‌ها قرار گیرد.

وی تأکید کرد: با عزم جدی در سازمان بهزیستی و دانشگاه، خروجی این تفاهم‌نامه می‌تواند بسیار اثربخش باشد، پیشنهاد می‌کنیم گزارش‌های ملی مشترکی میان حوزه اجرا و حوزه علمی در موضوعات مرتبط با مأموریت‌های سازمان تهیه شود، این گزارش‌ها باید مبتنی بر داده‌های واقعی و تحلیل‌های علمی باشند.

وی تاکید کرد: حمایت از رساله‌های دکتری که در راستای نیاز‌های سازمان بهزیستی تعریف شده‌اند، یکی از روش‌های موثر برای تقویت پیوند میان دانشگاه و حوزه اجرا است.

ضرورت حضور و همراهی بخش خصوصی و سازمان‌های مردم‌نهاد

همچنین معاون آموزشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در این مراسم گفت: کار‌هایی که سازمان بهزیستی انجام می‌دهد، بسیار بزرگ و پر اهمیت است و اگر قرار باشد این مأموریت‌ها تنها توسط سازمان انجام شود، عملاً قابل اجرا نخواهد بود.

حمیدرضا خرم افزود: برای تحقق مأموریت‌های سازمان بهزیستی، حضور و همراهی بخش خصوصی و سازمان‌های مردم‌نهاد ضروری است، ذات فعالیت‌های این سازمان به گونه‌ای است که بدون کمک سایر نهاد‌ها و ظرفیت‌های بیرونی نمی‌توان آنها را به درستی به سرانجام رساند.

خرم با تأکید بر ظرفیت‌های دانشگاه در همکاری با سازمان بهزیستی خاطرنشان کرد: در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری، دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی می‌تواند پشتیبان مؤثری برای سازمان بهزیستی باشد و در پیشبرد اهداف آن نقش ایفا کند.

وی تاکید کرد: مرکز رشد فناوری مشترک بین سازمان بهزیستی و دانشگاه به زودی افتتاح خواهد شد و فاز اول این مرکز تا سه ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->