۶ میلیون ایرانی به آسم مبتلا هستند هشدار سازمان حج و زیارت در خصوص کلاهبرداری از زائران سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: ساختار امتحانات نهایی از کنکور ۱۴۰۶ به بعد تغییر نخواهد کرد دستمزد راهنمایان گردشگری در سال ۱۴۰۴ چه میزان است؟ اعلام جزئیات تأثیر سوابق تحصیلی در گروه‌های آزمایشی کنکور تمام مواد غذایی کپک زده را دور بریزید | هیچ قسمتی را نخورید مدیرکل دبیرخانه گزینش وزارت آموزش و پرورش: آزمون استخدامی فرهنگیان به‌زودی برگزار می‌شود مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: تراز یک جامعه، تراز معلمش است سرقت ۸ میلیاردی ۴ زن از فروش آجیل و خشکبار انهدام باند سرقت پدرخوانده در مشهد دستگیری جوان گوشی‌قاپ با هوشمندی شهروندان مشهدی قتل فجیع زن ۲۱ساله به‌ دست شوهرش به‌خاطر سوء‌ظن خیانت! ۵ مصدوم بر اثر برخورد خودروی سمند با تپه خاک در نیشابور (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بهترین رژیم غذایی برای در امان ماندن از بیماری‌های قلبی و دیابت میانگین زمان رسیدن امدادگران خراسان‌رضوی به حادثه، کمتر از کشور است اسناد تاریخی پس از ۴۰ سال منع انتشار ندارند مظفری: به ازای هر مدرسه در خراسان رضوی بیش از ۱۷۲ دانش‌آموز وجود دارد ۱۸۶ هزار میلیارد ریال، مشارکت تاریخی خیرین خراسان رضوی در نهضت مدرسه‌سازی آماده باش ستاد مدیریت بحران خراسان رضوی در پی وقوع زلزله‌های استان ۷۵ درصد از پروژه‌های آموزشی استان وارد مرحله عمرانی شد‌ه‌اند | پیشرفت فیزیکی ۵۳۰ مدرسه در خراسان رضوی حمله به رفیق برای چند پک قلیان واکسن HPV ایرانی با دانش بومی وارد بازار شد ثبت ۳۸ هزار چندقلوزایی در سال ۱۴۰۳ حمل پاوربانک در چمدان زائران حج ممنوع شد زنگ خطر تب کریمه کنگو در این شهر ایران به صدا در آمد رشد ۵برابری فعالیت‌های حوزه توانبخشی هلال‌احمر خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی‌ طی امروز و فردا (پنجشنبه و جمعه ۱۸ و ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرداخت بیش از ۶۴۰ میلیارد ریال به بیماران خاص در خراسان رضوی تعرفه مشاوره روانشناسی اعلام شد | ۴۵ دقیقه مشاوره: ۶۲۰ هزار تومان مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهری ایران: نظام برنامه‌ریزی شهری باید مانع از حاشیه‌نشینی شود | آمار بالای حاشیه‌نشینی در مشهد + فیلم
سرخط خبرها

سازمان بهزیستی: ۹۳ درصد افراد دارای معلولیت در خانه نگهداری می‌شوند

  • کد خبر: ۳۲۷۰۹۹
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۸
سازمان بهزیستی: ۹۳ درصد افراد دارای معلولیت در خانه نگهداری می‌شوند
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی گفت: یک میلیون و ۶۰۰ هزار فرد دارای معلولیت تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند که از این میان، ۶۹۸ هزار نفر دارای معلولیت شدید و خیلی شدید هستند و ۹۳ درصد از این افراد در منزل نگهداری می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه عباسی در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری میان این سازمان و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با اشاره به ضرورت بازنگری در محتوای آموزشی دانشجویان رشته‌های مرتبط اظهار کرد: دانشجویی که آموزش می‌بیند، معمولاً در سطح خاصی از آموزش قرار دارد و تصور می‌کند فردی که باید به آن رسیدگی کند، از دهک‌های بالای جامعه و با سطح سواد بالاست، این در حالی است که ۸۴ درصد از افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی مربوط به دهک‌های ۴ به پایین هستند و ۳۰ درصد آنها در دهک یک یعنی از کف جامعه قرار دارند.

عباسی تأکید کرد: باید این واقعیت را در فرآیند آموزشی پررنگ‌تر ببینیم، محتوای آموزشی که تولید می‌شود باید برای آن ۹۳ درصدی باشد که در خانه هستند، گاهی ادبیاتی که در محتوا‌های آموزشی به‌کار می‌رود- مثلاً توسط کاردرمانگران یا گفتاردرمانگران- برای این جمعیت قابل فهم نیست و باعث می‌شود افراد یا خانواده‌هایشان متوجه آموزش‌ها نشوند.

وی افزود: به همین دلیل، نیاز به محتوای آموزشی داریم که متناسب با نیاز‌های این گروه و درک خانواده‌هایی باشد که مستقیماً با فرد دارای معلولیت در خانه سروکار دارند.

حمایت از رساله‌های دکتری در راستای نیاز‌های سازمان بهزیستی

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی نیز در این مراسم، اظهار کرد: این تفاهم‌نامه فرصتی است برای دانشگاه تا سرفصل‌های آموزشی خود را متناسب با حوزه‌های کاری سازمان بهزیستی تدوین و اجرا کند، بسیاری از اساتید دانشگاه با ساختار و نیاز‌های سازمان آشنا هستند و این شناخت می‌تواند مسیر اجرا را تسهیل و تسریع کند.

سید حسن موسوی چلک افزود: چند حوزه کلیدی باید برای دانشگاه تسهیل شود. نخست، کارورزی دانشجویان در بخش‌های مرتبط با فعالیت سازمان بهزیستی است که در حال حاضر فرآیند آسانی نیست. لازم است همکاری شود تا ورود دانشجویان به میدان‌های کاری مرتبط تسهیل شود، همچنین برگزاری تور‌های علمی برای اساتید و دانشجویان و نیازسنجی دقیق آموزشی و پژوهشی از دیگر اقداماتی است که باید در اولویت همکاری‌ها قرار گیرد.

وی تأکید کرد: با عزم جدی در سازمان بهزیستی و دانشگاه، خروجی این تفاهم‌نامه می‌تواند بسیار اثربخش باشد، پیشنهاد می‌کنیم گزارش‌های ملی مشترکی میان حوزه اجرا و حوزه علمی در موضوعات مرتبط با مأموریت‌های سازمان تهیه شود، این گزارش‌ها باید مبتنی بر داده‌های واقعی و تحلیل‌های علمی باشند.

وی تاکید کرد: حمایت از رساله‌های دکتری که در راستای نیاز‌های سازمان بهزیستی تعریف شده‌اند، یکی از روش‌های موثر برای تقویت پیوند میان دانشگاه و حوزه اجرا است.

ضرورت حضور و همراهی بخش خصوصی و سازمان‌های مردم‌نهاد

همچنین معاون آموزشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در این مراسم گفت: کار‌هایی که سازمان بهزیستی انجام می‌دهد، بسیار بزرگ و پر اهمیت است و اگر قرار باشد این مأموریت‌ها تنها توسط سازمان انجام شود، عملاً قابل اجرا نخواهد بود.

حمیدرضا خرم افزود: برای تحقق مأموریت‌های سازمان بهزیستی، حضور و همراهی بخش خصوصی و سازمان‌های مردم‌نهاد ضروری است، ذات فعالیت‌های این سازمان به گونه‌ای است که بدون کمک سایر نهاد‌ها و ظرفیت‌های بیرونی نمی‌توان آنها را به درستی به سرانجام رساند.

خرم با تأکید بر ظرفیت‌های دانشگاه در همکاری با سازمان بهزیستی خاطرنشان کرد: در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری، دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی می‌تواند پشتیبان مؤثری برای سازمان بهزیستی باشد و در پیشبرد اهداف آن نقش ایفا کند.

وی تاکید کرد: مرکز رشد فناوری مشترک بین سازمان بهزیستی و دانشگاه به زودی افتتاح خواهد شد و فاز اول این مرکز تا سه ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->