مسمومیت ۳ معلم ایلامی در پی شیطنت دانش‌آموزان دختر (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه زمانی ثبت‌نام ۵ آزمون مهم ۱۴۰۵ نبود مهد کودک در ادارات | چالش‌ مادران شاغل چگونه مرتفع می‌شود؟ چرا برخی افراد تمایل به خوردن برخی مواد مثل گچ و صابون دارند؟ مصرف ماهی، موجب کاهش التهابات در بدن کودک می‌شود متجاوز سریالی کودکان در تهران دستگیر شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعداد پشت‌نوبتی‌های پذیرش در مراکز شبانه‌روزی اعصاب و روان خراسان رضوی به ۲۰۰ نفر رسید سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ضرورت اتخاذ تصمیم منطقی توسط حاکمیت برای آزمون سراسری بیش از ۹۰ زن مسن در تله مکارترین سارق ایران افتادند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش ۴ درجه‌ای دما در مشهد جزئیات جدید درباره ترمیم نمرات در کنکور ۱۴۰۴ ویروس فلج کننده‌ای که در ۹۰ درصد مبتلایان هیچ علامتی ندارد برنامه امتحانات نهایی ۱۴۰۴ دانش‌آموزان پایه یازدهم و دوازدهم اعلام شد جایزه‌ای برای تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری جزئیات اعزام و بازگشت زائران خانه خدا از مشهد | بیش از ۱۰ هزار زائر خراسانی راهی سرزمین وحی می‌شوند تشنگی بیش‌ازحد نشانه چیست؟ این دمنوش سرشار از ویتامین C است و کلیه‌ها را تقویت می‌کند چرا زنان باردار کمتر به کووید مبتلا می‌شوند؟ با مصرف این روغن‌ها پیر نمی‌شوید تداوم روند افزایش نسبی دما در کشور تا پایان هفته (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) شاخص ایران در مرگ و میر مادران از میانگین جهانی بهتر است بازدید استاندار خراسان رضوی از بیمارستان درحال‌ساخت زندگی قرارداد بیمه تکمیلی ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری منعقد شد حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان صندوق فولاد با اعمال افزایش سالانه و متناسب‌سازی واریز شد
سرخط خبرها

تعداد پشت‌نوبتی‌های پذیرش در مراکز شبانه‌روزی اعصاب و روان خراسان رضوی به ۲۰۰ نفر رسید

  • کد خبر: ۳۲۸۱۳۲
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۱
تعداد پشت‌نوبتی‌های پذیرش در مراکز شبانه‌روزی اعصاب و روان خراسان رضوی به ۲۰۰ نفر رسید
معاون توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی گفت: در سال ۱۴۰۱، تنها ۹ مرکز شبانه‌روزی ویژه بیماران اعصاب و روان در خراسان رضوی وجود داشت و کمتر از ۹۰۰ نفر در این مراکز ساماندهی می‌شدند. اما هم‌اکنون، ۱۵ مرکز اعصاب و روان به صورت فعال وجود دارد دو مرکز نیز در حال طی‌کردن مراحل دریافت مجوز و راه‌اندازی هستند و یک هزار و ۸۰۰ توان‌خواه نیز در این مراکز نگهداری می‌شوند. هم‌اکنون، ۲۰۰ نفر پشت نوبت پذیرش و دریافت خدمات مراکز شبانه‌روزی هستند.

حمیدرضا علیزاده در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، با بیان اینکه ارائه خدمات آموزشی و توانبخشی حرفه‌ای در خانه‌های حمایتی از دیگر خدمات بهزیستی به توان‌خواهان اعصاب و روان است، گفت: خانه‌‏های حمایتی بیماران روانی مزمن، خانه‌هایی است برای اسکان حداکثر ۱۰ بیمار روانی مزمن با حدی از توانمندی که بتوانند امور شخصی خود را انجام دهند، فاقد تحریکات عصبی روانی شدید بوده و شرایط لازم برای زندگی مستقل و در کنار خانواده را ندارند. در حال حاضر پنج خانه حمایتی در استان خراسان رضوی فعال است. هدف از ایجاد این خانه‏‌ها، ارائه خدمات بهینه در خانه‏‌هایی مشابه منازل عادی خانواده‌‏های ایرانی و براساس سنت‏‌های بومی و محلی است. در این خانه‌‏ها که شباهتی به مراکز بزرگ آسایشگاهی ندارد، بیماران به کارگاه‏‌های مراکز آموزشی، حرفه‌‏آموزی و نهایتاً محل اشتغال اعزام می‏‌گردند، در صورت وجود بستر مناسب تحصیل می‌‏کنند، فرهنگ تلفیق اجتماعی و مشارکت اجتماعی را فرامی‏‌گیرند و زمینه الحاق اجتماعی را تجربه می‌کنند.

وی درخصوص اقدامات توانبخشی و بازتوانی بیماران در مراکز اعصاب و روان، گفت: در این مراکز، خدمات پزشکی، روان‌پزشکی، پرستاری، کاردرمانی و بازتوانی مورد نیاز بیماران، آموزش مهارت‌های زندگی و توانبخشی حرفه‌ای، مشاوره و مددکاری، تربیت‌بدنی و تفریح‌درمانی، ایجاد زمینه حضور در جامعه و تعاملات اجتماعی و... ارائه می‌شود.

معاون توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: از دیگر خدمات ارائه‌شده به این گروه از جامعه هدف، خصوصاً بیمارانی که از مراکز مراقبتی ترخیص می‌شوند، کمک‌هزینه معیشت و مستمری، پرداخت هزینه حق پرستاری و مددکاری افراد دارای معلولیت در خانواده و ارائه خدمات توانبخشی در منزل است. در موضوع ارائه خدمات توانبخشی در منزل، ۹ مرکز در استان به ارائه خدمات به بیماران در محل سکونت آنان می‌پردازند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->