حماس: در حال بررسی طرح آتش‌بس پیشنهادی ویتکاف هستیم پزشکیان در گفت‌وگو با تلویزیون عمان: وحدت اسلامی، کلید نقش‌آفرینی در نظم جدید جهانی است انتقال ۱۶ زندانی ایرانی از ایروان به تهران کوربین: غزه با پول آمریکا و سکوت اروپا ویران شد مشکل ویزای حج ایرانی‌ها حل شد رهبر انصارالله یمن: مهندسی گرسنگی در نوار غزه جنایت علیه بشریت است امضای ۴ سند و یادداشت تفاهم همکاری در سفر محمدرضا عارف به تاجیکستان تاکید معاون اول رئیس جمهور بر مقابله با روند هویت زدایی در نشست مشترک هیئت‌های عالی رتبه ایران و تاجیکستان اعلام آمادگی رئیس شورای فدراسیون روسیه بر تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران بلومبرگ: ایران توافق مورد نظر ترامپ را نمی‌پذیرد وبگاه خبری آکسیوس: عربستان، امارات و قطر مخالف تنش و حامی توافق ایران و آمریکا هستند رئیس جمهور: خبر‌های خوبی از رفع ناترازی‌ها و روابط خارجی داریم اشک‌های نماینده فلسطین در سازمان ملل هنگام صحبت از رنج مردم غزه + فیلم بررسی تأثیر اظهارنظرهای شخصی بر روابط سیاسی ایران و عربستان | تعبیر اشتباه از آزادی بیان معاون اول قوه قضائیه: قانون دادگاه‌های خانواده پس از ۱۳ سال، هنوز به صورت کامل اجرایی نشده است همه چیز درباره ابتکارعمل جدید ویتکاف برای غزه مجمع مجالس آسیایی (APA) در مشهد برگزار خواهد شد موریتانی گزارش‌های مربوط به سقوط پرواز حجاج را تکذیب کرد (۸ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم استاندار خراسان رضوی: بهره‌وری از منافع حضور گردشگران نباید محدود به اصناف حومه حرم مطهر رضوی باشد ۲ تبعه ایرانی از زندان‌های عربستان آزاد شدند وزرای خارجه آمریکا و آلمان درباره برنامه هسته‌ای ایران رایزنی کردند سپاه از شناسایی و دستگیری عناصر مرتبط با رسانه‌های بیگانه در بندر امام خبرداد + فیلم ایلان ماسک: از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کنم دبیر شورای عالی امنیت ملی: از اصول خود در حفظ چرخه غنی‌سازی کوتاه نمی‌آییم وزیر کشور عربستان: سود ارتباطات حسنه تهران و ریاض برای جهان اسلام است سی‌ان‌ان، از نزدیکی ایران و آمریکا به توافق خبر داد (۸ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: برای رابطه ایران و عربستان کاملاً جدی هستیم | تلاش می‌کنیم در اعزام حجاج، خللی ایجاد نشود + فیلم وندی شرمن: تغییر مداوم در اهداف و شرایط، کمکی به روند مذاکرات نمی‌کند
سرخط خبرها

وزیر اطلاعات: در جریان مذاکره باید از خوش‌بینی‌ها و بدبینی‌های افراطی پرهیز کنیم

  • کد خبر: ۳۲۷۳۳۰
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۷
وزیر اطلاعات: در جریان مذاکره باید از خوش‌بینی‌ها و بدبینی‌های افراطی پرهیز کنیم
وزیر اطلاعات تصریح کرد: ما نباید داستان مذاکره را هیجانی کنیم و یا کشورمان را شرطی کنیم، باید از خوش‌بینی‌ها و بدبینی‌های افراطی پرهیز کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز حجت الاسلام والمسلمین خطیب که به استان خراسان شمالی سفر کرده در جلسه شورای تامین استان طی سخنانی با اشاره به تهدیدات آمریکا و رژیم صهیونیستی و قدرت نمایی آنان در منطقه گفت: ملت ایران سال هاست ثابت کرده که پیرو رهبری فرزانه، رهبری قاطع، عادل، مستحکم و شجاع است و همچنان تهدید در برابر تهدید را به عنوان راهبرد خود قرار می‌دهد.

وزیر اطلاعات با اشاره به ناامیدی آمریکا از تهدیدات و فشار‌های حداکثری که باعث روی آوردن به مذاکرات غیرمستقیم شد، افزود: همانطور که رهبر عزیز اشاره فرمودند ما نباید داستان مذاکره را هیجانی کنیم و یا کشورمان را شرطی کنیم، باید از خوش‌بینی‌ها و بدبینی‌های افراطی پرهیز کنیم و مسیری را که نظام و حاکمیت به وزیر محترم خارجه کشور اعتماد کرده همراهی و حمایت کنیم. به توانمندی و قدرت و توانایی خودمان اعتقاد و اعتماد و باور داشته و داریم.

خطیب گفت: دشمن تلاش برای بی‌ثبات سازی کشور را در برنامه‌های خود قرار داده که به لطف الهی با همکاری جامعه اطلاعاتی نیرو‌های مسلح و دستگاه قضایی شاهد آرامش و امنیت در کشور هستیم.

وی با تاکید بر همراهی و همکاری دستگاه‌های حاکمیتی با دولت گفت: تلاش دولت این است که بتواند خدمتگذار خوبی برای مردم باشد و این اعتمادی که مردم به رئیس جمهور محترم آقای دکتر پزشکیان کردند را در عمل محقق کند و با توجه به شعار سال و تاکید بر سرمایه‌گذاری برای تولید، باید اولویت همه دستگاه‌های اجرایی کشور این امر باشد.

وزیر اطلاعات همچنین در بزرگداشت روز ارتش گفت: افتخار ارتش این است که توانسته قدرت و اقتداری فراهم کند که این قدرت و اقتدار در دنیا همواره در تمام تصمیمات کشور‌ها و قدرت ما اثر گذار باشد.

حجت الاسلام خطیب همچنین در ابتدای سخنان خود با اشاره به اینکه استان شهید پرور خراسان شمالی بیش از ۳۰۰۰ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است گفت: استانی که مردمانش با آرامششان با وحدتشان با وفاقشان و همراهی‌شان در کشور مثال زدنی شدند و امنیتی که ما اینجا شاهد آن هستیم خود یک نمونه بارزی از خصلت‌ها، ویژگی‌ها و رفتار و منش بزرگوارانه مردم این خطه است

وی افزود: با نزدیک شدن به سالروز شهادت آیت الله رئیسی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آن شهید عزیز می‌بایست قدردان خدمات ارزنده این شهید خدمت بود.

وزیر اطلاعات همچنین در دیدار با نماینده ولی فقیه استان خراسان شمالی با اشاره به اینکه مردم خراسان شمالی که از اقوام مختلف با گویش‌های متفاوت هستند گفت: مردم این استان، همواره مشارکت بسیار خوبی در انتخابات و حمایت از انقلاب اسلامی در همه شرایط کشور داشتند.

وی گفت: این استان در مسائل امنیتی نیز جزو استان‌هایی با عملکرد خوب و بالایی است که این برخاسته از فرهنگ، اعتقادات و ایمان مردم در جهت حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی است.

حجت الاسلام والمسلمین خطیب با اشاره به نزدیک بودن پنجمین سالگرد آیت الله مهمان نواز گفت: این عالم ربانی، نیم قرن خدمتگزار مردم بود و رواج دهنده فقه و اعتقادات اسلامی و شیعی مردم بود.

استاندار خراسان شمالی هم در نشست استانداری با اشاره به اینکه خراسان شمالی رتبه اول ذخایر معدنی را در دست دارد گفت: این استان به لحاظ ساخت مسکن رتبه پنجم کشوری و به لحاظ تولید محصولات باغی و زراعی نیز ۵۵ گونه متفاوت را داراست.

نماینده ولی فقیه در استان هم در دیدار با وزیر اطلاعات گفت: خراسان شمالی دارای اقوام مختلفی است که همه آنان در کنار هم با وحدت و یکپارچگی، زندگی مسالمت آمیزی در کنار هم دارند.

وزیر اطلاعات طی این سفر با حضور در گلزار شهدا به مقام شامخ شهدای شهرستان بجنورد، ادای احترام کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->