عصای پیر غذای ترحیم، رسمی که مصیبت شده است زلزله‌ای نسبتا شدید اَردکان در استان فارس را لرزاند (۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آموزش ۷ هزارو ۵۰۰ زوج مشهدی در طرح «باهم» عوارض خطرناک پیرسینگ و سوراخ کردن گوش در آرایشگاه‌ها ثبت مالکیت املاک و اراضی الزامی می‌شود | سامانه «ساغر»، روزنه امید برای حل یک چالش ۱۰۰ ساله «سامانه اشارک» برای خدمات بیمه‌ای ناشنوایان راه‌اندازی شد تمدید یک‌هفته‌ای استفاده از اعتبار طرح یسنا تأمین واکسن «پنتاوالان» در شرایط پایدار است یک قرن افتخارآفرینی علمی در مؤسسه سرم‌سازی رازی از کمبود مدرسه در منطقه تبادکان مشهد تا هنرستانی برای سمپادی ها شرط سنی مقرر در قوانین جاری بازنشستگی تغییر نکرده است  | منتفی شدن افزایش سن بازنشستگی در تأمین اجتماعی به ۶۲ سال پایان شگرد مرموز پیرمرد شامی در  مشهد | باند خانوادگی سرقت، متلاشی شد ماهیت اشیای نورانی ناشناس در آسمان شب خراسان رضوی چه بود؟ آغاز فرایند انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۴ از امروز، یکم اردیبهشت‌ماه پاداش پایان خدمت بازنشستگان ۱۴۰۳ در حال واریز است (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) بازسازی حادثه زورگیری از زن جوان در بزرگراه بعثت با حضور دستگاه قضایی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) | گرمای تابستان در دل بهار یک دیالوگ جنجالی، یک زبان جدید | ریمیکس محمدرضا گلزار و تاثیرات فرهنگی آن محاسبه شهریه مدارس کودک بر اساس دوره آموزشی از مهر تا خرداد تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ تولد سالانه ۳ تا ۵ هزار نوزاد کم‌شنوا در کشور جزئیات جدید از بیمه تکمیلی بازنشستگان اعلام شد (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) از هر ۱۰۰۰ تولد ۴ نوزاد با شکاف لب متولد می‌شوند یک کشته و ۸۴ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی پیش‌بینی بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۳ استان طی امروز و فردا (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) چگونه می‌توان موهایی سالم داشت؟ «پنتاوالان» همچنان کمیاب | چشم امید نوزادان ایرانی به دست داروسازان هندی بیش از یک‌سوم جمعیت ایران تا سال ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند
سرخط خبرها

تولد سالانه ۳ تا ۵ هزار نوزاد کم‌شنوا در کشور

  • کد خبر: ۳۲۷۸۴۲
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳
تولد سالانه ۳ تا ۵ هزار نوزاد کم‌شنوا در کشور
رئیس اداره گوش و شنوایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از هر ۳ بزرگ‌سال بالای شصت سال، یک نفر دچار کم‌شنوایی است و سالانه ۳ تا ۵ هزار نوزاد کم‌شنوا به دنیا می‌آیند.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید محمودیان گفت: در دنیا بار بیماری کم‌شنوایی و ناشنوایی رتبه چهارم را به خود اختصاص داده است و نسبت به بیماری‌های دیگر شاخص‌تر است. دانشگاه واشنگتن اعلام کرده است که بار این بیماری در تمامی دنیا بالاست.

وی ادامه داد: از سال‌های گذشته تا به امروز رشد کم‌شنوایی هر سال افزایش پیدا کرده است و با توجه به آمار سازمان جهانی بهداشت تا سال ۲۰۲۰ افزایش چشمگیری داشته است. در میان ده اختلال، اختلال کم‌شنوایی یا ناشنوایی رتبه یک را به خود اختصاص داده است.

محمودیان اذعان کرد: حدود ۷۴۰ میلیون نفر به کم‌شنوایی مبتلا هستند. ۲۸ درصد از تمام اختلالات فیزیکی مختص به کم‌شنوایی است. کم‌شنوایی در سالمندان افسردگی، آلزایمر را در پی دارد و روی آینده افراد بیشتر تأثیر می‌گذارد و باید جلوگیری و بار بیماری کم شود تا بتوان از پیشرفت آن جلوگیری کرد.

وی افزود: علل عوامل خطر، سرخک، عفونت‌ها، آسیب به سر و گردن، سالمندی و استفاده بی رویه از آنتی‌بیوتیک‌ها از علل عمده کم‌شنوایی هستند، نیمی از کم‌شنوایی قابل پیشگیری است و آن زمان طلایی تشخیص بسیار حائز اهمیت است.

محمودیان تصریح کرد: از هر ۳ بزرگسال بالای شصت سال یک نفر دچار کن شنوایی است و سالانه ۳ تا ۵ هزار نوزاد کم شنوا به دنیا می‌آیند که تأثیری زیادی روی آینده افراد و کشور می‌گذارد. همچنین ۲۶ درصد از جمعیت کشور با صوت سر و کار دارند و تقریباً هر روز موسیقی گوش می‌دهند، که ۱۴ درصد آنان نشانه‌هایی از کم‌شنوایی دارند که اگر پیشگیری نکنند دچار معلولیت خواهند شد. شناسایی زود هنگام، غربالگری و درمان و کاشت حلزون از اقدامات مهم و قابل پیشگیری است.

وی اظهار داشت: افراد کم‌شنوا منزوی شده و از چرخه زندگی به طور کامل کنار گذاشته می‌شود که برای جلوگیری از این روند باید دولت‌ها و روی سیساتگذاری‌ها کار شود که آینده افراد داخل جامعه فعالیت داشته باشند و چالش‌های این افراد قابل رفع است و چالشی نیست که نتوان آن را از بین برد.

وی متذکر شد: مردم هنوز نمی‌دانند کم‌شنوایی اختلال حس هست و هیچ اختلالی در هوش آنان وجود ندارد و تفکر در جامعه این است که این افراد نمی‌توانند در شغل‌های مهم حضور پیدا کنند در صورتی که با تشخیص به موقع استاد دانشگاه نیز در بین این افراد وجود دارد.

محمودیان اذعان کرد: به کمک و همت وزارت بهداشت غربالگری، پیشگیری از بیماری، خدمات توانبخشی، بهبود ارتباط و کاهش سر و صدا می‌توانیم جلوگیری کرده و زندگی این افراد را در جامعه راحت‌تر کنیم.

۱۶ مرکز فعال کاشت حلزون در کشور وجود دارد

مسعود متصدی استاد دپارتمان گوش و استاد گوش‌دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: کاشت حلزون همچنان چالش‌های زیادی را در دنیا دارد و یکی از این چالش‌ها این است که دو مریض با شرایط یکسان وقتی درمان می‌شوند نتیجه یک فرد خیلی خوب و دیگری متوسط است و یا یک سری فاکتورها را ما همچنان در این باره نمی‌دانیم. همچنین با توجه به توان کشور خودمان کشورهای همسایه را نیز در این بخش کاشت حلزون بی نیاز کردیم و پوشش داده‌ایم.

وی ادامه داد: کاشت حلزون در کشور ما در یک امکانات پایین شروع به کار کرد که با افراد همدل و خیرخواه توانستیم کاشت حلزون را در کشور به صورت خیلی موفقی گسترش دهند. امروزه بیش از ۱۶ مرکز فعال کاشت حلزون در کشور وجود دارد. نزدیک بیست هزار کاشت حلزون داریم که کم شنوایان مشغول زندگی هستند و در سال حدود دو هزار پروتز وجود دارد که جواب گوی کشور ما است.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->