حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی
سرخط خبرها

عارضه کم‌شنوایی رو به افزایش است

  • کد خبر: ۳۱۹۴۶۵
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۹
عارضه کم‌شنوایی رو به افزایش است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: کم‌شنوایی به دلیل بیماری‌های نوپدید عفونی و استفاده بی‌شمار از آنتی‌بیوتیک‌ها و اصوات بلندتر از ۸۵ دسی‌بل و استفاده از هدفون‌ها رو به تزاید خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا زالی در همایش روز جهانی شنوایی، با بیان اینکه با اجرای این طرح قبل از یک ماهگی نوزادان تقریباً در همه مراکز بهداشتی و درمانی کشور، غربالگری مقدماتی انجام می‌شود، افزود: غربالگری مقدماتی بسیار مهم است، زیرا پس از سه ماهگی فرایند زبان آموزی شتابان کار خود را آغاز می‌کند.

وی ادامه داد: تا ۶ و ۷ ماهگی حتی کودکان کم‌شنوا نیز ممکن است اصواتی را ایجاد کنند که باعث شود والدین متوجه مشکل در شنوایی کودک نشوند.

زالی با تاکید بر اهمیت تشخیص و درمان به موقع مشکلات شنوایی در کودکان، گفت: کم‌شنوایی صرفاً از دست دادن یکی از حس‌های پنجگانه نیست، بلکه می‌تواند اثر بسیار مهمی در اعتماد به نفس و توسعه مهارت‌های اجتماعی فرد داشته باشد؛ کم‌شنوایی حتی می‌تواند فرد را در معرض خطرات بیشتری همچون تصادفات نیز قرار دهد.

وی با بیان اینکه تشخیص به موقع مشکلات شنوایی استاندارد‌های کیفیت زندگی را قابل بازیابی می‌کند؛ گفت: بسیار خرسندم که در بنیاد بخشش صرفاً نگاه درمانی وجود ندارد و به ابعاد پیشگیری و غربالگری نیز توجه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود در کشور از هر ۱۰۰۰ تولد زنده بین یک تا سه نوزاد دچار درجاتی از کم‌شنوایی و ناشنوایی هستند که اقداماتی همچون کاشت حلزون و توانبخشی به صورت زودرس می‌تواند از یک خطر معلولیت مستمر و پایدار جلوگیری کند.

زالی افزود: زمانی که افراد به ۱۲ تا ۱۶ سالگی می‌رسند به دلیل عدم رعایت بهداشت شنوایی در استفاده از وسایل صوتی این عدد از سه در هزار به ۱۵ در هزار برسد؛ به همین دلیل در برنامه غربالگری کم‌شنوایی علاوه بر غربالگری مقدماتی، غربالگری در ۳ تا ۶ سالگی، ۱۲ و ۱۶ سالگی و بعد هم ۵۰ سالگی حائز اهمیت است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در منطقه مدیترانه شرقی، ایران در بین ۲۲ کشور، تنها کشوری است که برنامه ادغام یافته غربالگری نوزادان را اجرا می‌کند.

وی یادآور شد: خوشبختانه هر سال حدود یک میلیون و ۱۵۰ هزار نوزاد در کشور تحت غربالگری شنوایی قرار می‌گیرند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه کم شنوایی به دلیل بیماری‌های نوپدید عفونی و استفاده بی‌شمار از آنتی بیوتیک‌ها و اصوات بلندتر از ۸۵ دسی‌بل و استفاده از هدفون‌ها رو به تزاید خواهد بود، گفت: متأسفانه به آلودگی‌های صوتی کمتر از سایر آلاینده‌ها توجه می‌شود و ما نیازمند یک برنامه مدون برای کاهش آلاینده‌های صوتی هستیم.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->