چین تبدیل به بزرگ‌ترین تولیدکننده ربات‌های صنعتی جهان شد نمایش شگفت‌انگیز سه دنباله‌دار زمردین در آسمان شب پاییز ۱۴۰۴ + تاریخ و بهترین مکان رصد در ایران قطع دسترسی به اینستاگرام، فیس‌بوک و تیک‌تاک در افغانستان | فیلترینگ گسترده اینترنت توسط طالبان سقف قانونی سود موبایل‌فروشان از فروش گوشی چقدر است؟ برندگان نوبل شیمی ۲۰۲۵ اعلام شدند: مبدعان روش‌های نوآورانه‌ در طراحی و سنتز کاتالیزورهای فعال و پایدار ارزان‌ترین نسخه تسلا مدل Y رونمایی شد | تغییرات جدید برای جذب مشتریان اقتصادی دلایل اصلی خرابی زودهنگام مودم چیست؟ دومین درخشش پیاپی گوگل در نوبل فیزیک | تقدیر از پیشگامان محاسبات کوانتومی سامانه اعتراض آنلاین به جریمه‌های رانندگی راه‌اندازی شد احتمال بروز اختلال موقت در بخشی از شبکه ارتباطی خراسان رضوی در بامداد پنجشنبه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) تقدیر اینستاگرام از برترین و نوآورترین محتواسازان با Rings Award ایلان ماسک: سال آینده یک بازی تولیدشده با هوش مصنوعی منتشر خواهیم کرد گوگل برای هک هوش مصنوعی جمینی جایزه ۲۰ هزار دلاری تعیین کرد آیا کابل شارژ هم از جعبه گوشی‌ها حذف خواهد شد؟ برندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۵ اعلام شدند: کاشفان تونل‌زنی کوانتومی ماکروسکوپی و کوانتیزاسیون انرژی ChatGPT به ۸۰۰ میلیون کاربر هفتگی رسید | رشد بی‌سابقه در کمتر از دو سال گوگل: با محدودکردن نصب برنامه‌های اندروید از منابع غیررسمی به امنیت کاربران کمک می‌کنیم آیا قطع ارتباط با ماهواره‌های هدهد و کوثر به دلیل خرابکاری بوده است؟ برندگان جایزه نوبل پزشکی ۲۰۲۵ معرفی شدند: کاشفان سلول‌های تنظیم‌کننده سیستم ایمنی بدن تیزر جدید کمپانی تسلا: رونمایی احتمالی رودستر نسل جدید یا مدل اقتصادی ارزان‌قیمت؟ دموکرات‌های سنا: هوش مصنوعی باعث حذف میلیون‌ها شغل در آمریکا می‌شود
سرخط خبرها

پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد

  • کد خبر: ۳۲۷۹۵۹
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۷
پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد
پاول دورف، مدیرعامل تلگرام، در جدیدترین پست خود در کانال شخصی‌اش از طرح دولت فرانسه برای دسترسی به پیام‌های رمزگذاری‌شده در پلتفرم‌های پیام‌رسان پرده برداشته است. کمیسیون اروپا نیز طرح مشابهی دنبال می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ براساس پستی که دورف به اشتراک گذاشته، ماه گذشته مجلس سنا فرانسه قانونی تصویب کرد که اپلیکیشن‌های پیام‌رسان را ملزم به پیاده‌سازی درِ پشتی (Backdoor) برای دسترسی پلیس به پیام‌های خصوصی کاربران می‌کرد. البته در ادامه مجمع ملی فرانسه این قانون را رد کرد. اکنون مدیرعامل تلگرام خبر داده پلیس پاریس خواستار اجرای آن شده است.

به گفته دورف، از نظر فنی غیرممکن است که اپلیکیشن بتواند تضمین کند فقط پلیس از طریق آن در پشتی می‌تواند به پیام‌های کاربران دسترسی پیدا کند و هکر‌ها نیز می‌توانند از این در پشتی سوءاستفاده کنند؛ در نتیجه پیام‌های خصوصی تمام شهروندان در معرض خطر خواهد بود.

این قانون ظاهراً با هدف مبارزه با قاچاق مواد مخدر تصویب شده، اما مدیرعامل تلگرام می‌گوید چنین قانونی نتوانسته به مبارزه با این جرم کمک کند. دورف می‌گوید حتی اگر پلیس از طریق در پشتی بتواند به پیام‌های کاربران دسترسی پیدا کند، مجرمان از طریق برنامه‌های کوچک‌تر می‌توانند با یکدیگر ارتباط داشته باشند و استفاده از VPN رهگیری آنها را سخت‌تر می‌کند.

دورف می‌گوید تلگرام طی ۱۲ سال فعالیت خود هرگز پیام‌های کاربران را فاش نکرده است و اساساً ترجیح می‌دهد از بازار خارج شود تا بخواهد رمزنگاری خود را با ایجاد در پشتی و نقض حقوق بشر تضعیف کند. دورف همچنین گفته تلگرام حریم خصوصی را با سهم بازار معامله نمی‌کند.

براساس قوانین اتحادیه اروپا، تلگرام فقط درصورت ارائه حکم دادگاه معتبر می‌تواند آدرس IP و شماره‌تلفن مظنونان جنایی را در اختیار مقامات قضایی قرار دهد، نه پیام‌ها را.

البته کشمکش تلگرام با مقامات فرانسه و اتحادیه اروپا همچنان ادامه دارد. به گفته پاول دورف، ماه گذشته کمیسیون اروپا طرح مشابهی برای افزودن در‌های پشتی به برنامه‌های پیام‌رسانی پیشنهاد کرده است و باید منتظر باشیم ببینیم درصورت اجرای این طرح‌ها، تلگرام از بازار فرانسه و اتحادیه اروپا خارج خواهد شد یا خیر.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->