رکورد ورود پول حقیقی به بورس در ۱۳ ماه اخیر شکسته شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت روز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | فونیکس FX به ۲ میلیارد و ۴۷۵ میلیون تومان رسید قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | رشد ۱۷ میلیونی ساینا اتوماتیک خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی از مناطق جنوبی استان آغاز شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت ۴ قلم کالای اساسی تعیین شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۳۷ هزار مبارزه با آفت سن گندم در خراسان رضوی، از ابتدای سال تاکنون (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) سرازیر شدن ۵.۵ همت پول حقیقی به بورس | جهش حدود ۸۰ هزار واحدی شاخص کل (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز طرح نظارت بر محصولات لبنی و برنج در خراسان رضوی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه سوخت از مرداد امسال به کارت‌های بانکی منتقل می‌شود جلوگیری از ترخیص ۹۰ درصدی پارچه‌های نساجی ممنوعیت واردات کالا‌های مشابه داخل لغو شد؛ نگرانی از تکرار دهه ۹۰ | زیپ و تله موش در راه ایران؟ رئیس‌کل بانک مرکزی: امسال حتماً حذف چهار صفر از پول ملی را عملیاتی می‌کنیم گفت‌و‌گو با ۴ کارگر خراسانی حاضر در دیدار کارگران با رهبر معظم انقلاب | رنج‌هایی که گفتنی شد افت بیش از ۲۰۰ هزار تومانی نرخ طلا در مشهد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دولت به دنبال سود بیشتر از افزایش نرخ ارز نیست | هیچ ارزی نباید از دید بانک مرکزی مخفی بماند قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۸۳ هزار تومان معاون وزیر راه: میانگین دوره انتظار خانه‌دارشدن ۲۷ سال است بررسی قیمت حبوبات در مشهد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | لوبیا چیتی را بیشتر از این قیمت نخرید قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد چرایی صف‌های طولانی وام ازدواج در بانک‌ها آیا حق مسکن کارگران در سال ۱۴۰۴ افزایش می‌یابد؟ رکود دست از سر بازار مسکن برنداشته است | خالی‌بودن بازار مسکن از خریدار و فروشنده (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت عمده‌فروشی میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | خیار و گوجه کیلویی چند است؟ قیمت برنج هندی در آستانه میلیونی‌شدن پیش‌فروش بلیت قطار خرداد ۱۴۰۴ آغاز شد پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | روز عرضه یا تقاضا؟ پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | منتظر صعود باشیم؟
سرخط خبرها

فروش قسطی طلا با دوبرابر قیمت اصلی!

  • کد خبر: ۳۲۸۰۳۴
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۲
فروش قسطی طلا با دوبرابر قیمت اصلی!
رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران بیان کرد: مشاهده شده که گاهی طلای قسطی که طلافروشان می‌فروشند، با ۵۰ درصد تفاوت و افزایش قیمت نسبت‌به روش معمول است که این موارد حتماً باید کنترل شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در شرایطی که قیمت طلا نسبت به سال گذشته جهش چند میلیون تومانی داشته، برخی طلافروشان اقدام به فروش طلا به صورت اقساطی کرده‌اند. در این بین تعدادی از طلافروشان تابلو و دست نوشته‌ای نصب کرده‌اند و خبر از فروش قسطی طلا می‌دهند، یکی از این واحد‌ها هم تاکید دارد که طلای قسطی را بدون نیاز به چک و سفته می‌فروشد. اما شرایط خرید طلا به صورت قسطی به چه صورت است و اصلا طلافروشان اجازه این کار را دارند؟

شرایط خرید طلا از یک طلافروشی که تبلیغات گسترده‌ای در مورد فروش قسطی طلا دارد به این صورت است که باید یک سوم مبلغ طلای خریداری شده به صورت نقد پرداخت شود و مابقی به علاوه کارمزد، طی ۵ تا ۶ قسط به صورت ماهانه به انتخاب مشتری پرداخت شود. همچنین طلای خریداری شده باید در این واحد طلافروشی برای ضمانت باقی بماند. چنانچه مشتری نیاز به طلای خریداری شده خود داشته باشد باید به اندازه فاکتور، طلای قدیمی به عنوان ضمانت تحویل بدهد.

کیومرث امیریان، رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران در این زمینه گفت: طلای قسطی نداریم و تعداد محدودی که در حال انجام این کار هستند حتماً باید از اتحادیه مربوطه مجوز بگیرند و مشخص شود که طلا را با چه درصدی می‌خواهند بفروشند. سایر صنوف هم برای فروش فوق‌العاده از اتاق اصناف یا اتحادیه مربوط مجوز فروش فوق العاده دریافت می‌کنند.

به گفته امیریان، مشاهده شده که گاهی طلای قسطی که طلافروشان می‌فروشند با ۵۰ درصد تفاوت و افزایش قیمت نسبت به روش معمول است که این موارد حتماً باید کنترل شود.

امیریان گفت: برخی از طلافروشان هم طلا را با ۱۰ درصد سود می‌فروشند که بیشتر از روند معمول بازار است. اگر سود آنها شفاف نباشد و داخل فاکتور نوشته نشود، مصداق گران‌فروشی است و می‌توان آنها را جریمه کرد، چرا که قیمت طلا براساس نرخ روز و ساعت مشخص است. اگر طلا به قیمتی بیشتر از نرخ مشخص به مشتری داده شود، حتماً جریمه سنگینی به دنبال خواهد داشت.

رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران با بیان این که مردم باید این موارد را اطلاع بدهند، تصریح کرد: مردم در صورت مشاهده تخلف از سوی طلافروشان می‌توانند با اتحادیه طلا و یا سامانه ۱۲۴ اتاق اصناف تماس بگیرند و اطلاع بدهند که طلا را گرانتر خریداری کرده‌اند و یا شرایط قسطی که طلا را خریداری کرده‌اند به چه صورت بوده است.

امیریان درخصوص سود متعارف برای فروش طلای قسطی نیز گفت: باید براساس عرف بانکی و یا قیمت طلایی که به معادل می‌رسد، محاسبه شود.

امیریان گفت: به طورکلی برخی شرکت‌ها با بانک‌ها قرارداد دارند و مشتریان خود را به بانک معرفی می‌کنند تا به آنها تسهیلات و وام بدهند و سپس آنها کالایی را که می‌خواهند خریداری کنند.

منبع: اقتصادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->