جزئیات تازه از دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا سند شراکت راهبردی میان ترامپ و بن سلمان امضا شد پزشکیان: نباید مشکلات تهران را به قزوین و سمنان انتقال داد ایران تحریف نام خلیج فارس در گوگل مپ را پیگیری حقوقی می‌کند ترامپ در دیدار با بن سلمان: عربستان و آمریکا دوست یکدیگر هستند پزشکیان: هیچ‌گونه رفتار و اقدام سلبی در مواجهه با مردم در دستور کار دولت نیست دست‌های پشت پرده! ما هم مقصریم غول‌های فناوری آمریکا با بن‌سلمان دیدار کردند (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم استقبال ایران از انحلال پ. ک. ک ویتکاف: بدون موافقت پوتین، صلح در اوکراین حاصل نمی‌شود | کرملین: با دستور پوتین نماینده روسیه در مذاکرات استانبول اعلام خواهد شد پژمان‌فر: مشکلات صندوق‌های بازنشستگی در صحن علنی مجلس بررسی شد | بی‌انضباطی‌های مالی، یکی از مشکلات صندوق‌های بازنشستگی + فیلم وزارت امور خارجه آمریکا: تمرکز ما در مذاکره با ایران جلوگیری از دستیابی آن‌ها به سلاح هسته‌ای است رئیس سازمان انرژی اتمی: روند هسته‌ای ایران متوقف نمی‌شود | صنعت هسته‌ای قابل مذاکره و معامله نیست سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: دولت برای معرفی وزیر اقتصاد به دنبال بهانه‌تراشی است + فیلم حضور شخص پوتین در استانبول شرط زلنسکی برای مذاکرات صلح نماینده مردم مشهد در مجلس: موضوع انتقال آب دریای عمان به استان‌های شرقی در فراکسیون مربوطه بررسی می‌شود + فیلم سوریه از احتمال رفع تحریم‌ها از سوی ترامپ استقبال کرد سردار حاجی‌زاده: دشمن توان آسیب زدن به سیستم آفندی جمهوری اسلامی را ندارد هواپیمای ترامپ در فرودگاه ریاض به زمین نشست | ترامپ قهوه میزبان عربستانی را نخورد + فیلم معاون رئیس‌جمهور: انقلابی در اعتبارات محرومیت‌زدایی کشور ایجاد شده است سخنگوی دولت: با ناترازی حدود ۲۰ هزار مگاواتی مواجه هستیم | تغییر ساعت کاری، امری ناگزیر برای دولت است واکنش تند وزارت خارجه به بمباران مراکز اسکان موقت آوارگان فلسطینی در جبالیا و خان‌یونس ابراز امیدواری اردوغان از نتیجه بخش بودن گفت‌و‌گو‌های اوکراین و روسیه در استانبول روایت عارف در آذربایجان شرقی از آخرین تلاش‌ها برای رفع فیلترینگ مجلس از میرسلیم شکایت می‌کند + فیلم مجلس از توضیحات وزیر کار قانع شد + فیلم هشدار مودی به پاکستان | دهلی باج‌خواهی هسته‌ای را تحمل نخواهد کرد
سرخط خبرها

ژاپن برای کنترل تورم، قیمت سوخت و برق را کاهش می‌دهد

  • کد خبر: ۳۲۸۲۲۸
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۹
ژاپن برای کنترل تورم، قیمت سوخت و برق را کاهش می‌دهد
نخست‌وزیر ژاپن از اجرای بسته‌ای برای کاهش قیمت سوخت و هزینه برق خانوار‌ها از ماه مه (خرداد) خبر داد؛ اقدامی که در آستانه انتخابات مجلس سنا و در پی افزایش فشار‌های اقتصادی انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، شیگرو ایشیبا، نخست‌وزیر ژاپن، امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد دولت وی در قالب بسته‌ای برای مقابله با تورم، اقداماتی برای کاهش قیمت بنزین و هزینه انرژی خانوار‌ها انجام خواهد داد.

ایشیبا گفت از تاریخ ۲۲ مه (یکم خرداد)، قیمت بنزین و گازوئیل به میزان ۱۰ ین (حدود ۰.۰۶ دلار) و قیمت نفت سفید و نفت کوره به میزان ۵ ین (حدود ۰.۰۳ دلار) در هر لیتر کاهش خواهد یافت.

دولت ژاپن همچنین قصد دارد از ماه ژوئیه تا سپتامبر (تیر تا شهریور)، در دوره‌ای که به دلیل گرمای تابستانی مصرف انرژی افزایش می‌یابد، بخشی از هزینه‌های برق و گاز خانوار‌ها را جبران کند. جزئیات این طرح در ماه مه (اردیبهشت) اعلام خواهد شد.

این تدابیر در حالی اعلام می‌شود که طرح اولیه پرداخت کمک نقدی به شهروندان در درون ائتلاف حاکم کنار گذاشته شده و دولت به‌جای آن به سمت کنترل مستقیم هزینه‌های انرژی رفته است.

انتخابات پیش‌روی مجلس سنا برای ایشیبا که ریاست دولت اقلیت را بر عهده دارد و از حمایت اندک افکار عمومی برخوردار است، اهمیتی سرنوشت‌ساز دارد؛ به‌ویژه پس از آن‌که ائتلاف حاکم سال گذشته اکثریت خود را در مجلس نمایندگان از دست داد.

احزاب لیبرال دموکرات و شریک ائتلافی آن، حزب کومیتو، طی درخواستی رسمی از دولت خواستند برای کاهش آثار تورم و مقابله با پیامد‌های تعرفه‌های جدید ایالات متحده که از سوی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور این کشور اعلام شده، اقدامات فوری انجام دهد.

ایشیبا افزود: میانگین قیمت بنزین از حدود ۱۸۵ ین (حدود ۱.۱۹ دلار) به حدود ۱۷۵ ین (حدود ۱.۱۳ دلار) در هر لیتر کاهش خواهد یافت؛ سطحی که آخرین‌بار در آغاز جنگ اوکراین دیده شده بود.

نخست‌وزیر ژاپن درباره مدت زمان اجرای این طرح حمایتی واکنشی نشان نداد و گفت تصمیم‌گیری در این باره به نتیجه مذاکرات احزاب درباره حذف عوارض ویژه بنزین بستگی دارد.

ژاپن که منابع طبیعی اندکی دارد، در ماه‌های گذشته با افزایش هزینه واردات انرژی، مواد غذایی و دیگر کالا‌ها روبه‌رو بوده است.

اگرچه نرخ تورم ژاپن در ماه‌های اخیر کمی کاهش یافته، اما قیمت مصرف‌کننده، شامل انرژی و مواد غذایی، در ماه مارس (اسفند ۱۴۰۳) نسبت به سال گذشته ۳.۶ درصد افزایش یافت. رشد قیمت برنج نیز یکی از عوامل اصلی این جهش بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->