یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

چین تکذیب کرد؛ هیچگونه مذاکره‌ای با طرف آمریکایی صورت نگرفته است

  • کد خبر: ۳۲۸۷۰۵
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۷
چین تکذیب کرد؛ هیچگونه مذاکره‌ای با طرف آمریکایی صورت نگرفته است
سخنگوی سفارت چین در ایالات متحده اعلام کرد که ادعای گفت‌وگوی میان چین و آمریکا درباره تعرفه‌ها کاملاً گمراه‌کننده است و دو کشور هیچ‌گونه مذاکره یا توافقی در این زمینه نداشته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، در پاسخ به اظهارات مکرر مقامات آمریکایی مبنی بر اینکه گفت‌و‌گو‌هایی با چین درباره تعرفه‌ها انجام شده است، سفارت چین در آمریکا روز شنبه (۲۶ آوریل) با انتشار بیانیه‌ای اظهار داشت: بر اساس اطلاعات ما، نه نت‌ها به توافقی دست یافته‌ایم و نه حتی مذاکره یا گفت‌وگویی میان چین و آمریکا در خصوص تعرفه‌ها صورت گرفته‌است.

سخنگوی سفارت چین افزود: این جنگ تعرفه‌ای از سوی آمریکا آغاز شده و حل آن نیز به عهده آمریکاست. اگر آمریکا واقعاً به‌دنبال حل‌وفصل این مسئله از طریق گفت‌وگوست، باید اشتباهات خود را اصلاح کند، از تهدید و زورگویی دست بردارد و تمام تعرفه‌های یک‌جانبه علیه چین را به‌طور کامل لغو کند، و بر اساس اصول برابری، احترام متقابل و منافع دوجانبه با چین وارد گفت‌و‌گو شود.

وی در آخر تأکید کرد: احترام متقابل، همزیستی مسالمت‌آمیز و همکاری برد-برد، شیوه صحیح روابط چین و آمریکا در دوران جدید است. این‌که از یک طرف صحبت از توافق با چین می‌کنند و از طرف دیگر به اعمال فشار حداکثری ادامه می‌دهند، روش درستی برای تعامل با چین نیست.

بر اساس گزارشات، دونالد ترامپ اعلام کرده بود که نمایندگان دو کشور روز پنج‌شنبه (۲۴ آوریل) جلسه‌ای برگزار کرده‌اند و تماس‌ها همچنان ادامه دارد. ترامپ همچنین در مصاحبه با مجله «تایم» در روز جمعه (۲۵ آوریل) گفت که تماس تلفنی از رئیس‌جمهور چین، شی جین‌پینگ، دریافت کرده، ولی تاریخ و محتوای این تماس را مشخص نکرد.

پیشتر، سخنگوی وزارت امورحارجه چین نیز در واکنش به اظهارت رئیس‌جمهور آمریکا درباره مذاکرات دو کشور درباره تعرفه‌ها تأکید کرده بود که این اخبار جعلی بوده و آمریکا و چین نه تنها به هیچگونه توافقی دست نیافته‌اند، بلکه حتی مذاکره‌ای نیز میان دو کشور درباره تعرفه‌ها انجام نشده است.

سخنگوی وزارت‌خارجه چین همچنین هشدار داده بود که اگر آمریکا به دنبال جنگ باشد، چین تا آخر خواهد جنگید و اگر واشنگتن به دنبال گفت‌و‌گو باشد، در‌های مذاکره به سوی آنها (آمریکا) باز خواهد بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->