علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است
سرخط خبرها

ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود

  • کد خبر: ۳۲۸۴۴۷
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۷
ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد دولت آمریکا به طور فعال با چین در حال مذاکره برای دستیابی به یک «توافق عادلانه» است و مذاکرات با سایر کشور‌ها نیز «بسیار خوب پیش می‌رود.»

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در یک نشست خبری برنامه ریزی نشده در خارج از کاخ سفید گفت که واشنگتن قرار است «توافق عادلانه‌ای» با چین داشته باشد و «همه جنبه‌ها در مذاکرات تجاری فعال است.»

ترامپ افزود: «هر کشوری می‌خواهد در این مذاکرات مشارکت کند، حتی کشور‌هایی که سال‌ها ما را فریب داده‌اند. چین یک نمونه است، اما فقط چین نیست، اتحادیه اروپا نیز خواستار مذاکره است. آنها سال‌ها ما را فریب دادند و آن روز‌ها تمام شده است.»

رئیس جمهوری آمریکا افزود: «ما قادر خواهیم بود مالیات‌ها را به طور قابل توجهی کاهش دهیم.»

ترامپ روز گذشته در بحبوحه نوسانات مداوم بازار، از احتمال تغییر موضع در جنگ تجاری خود با چین خبر داد و گفت که تعرفه‌های بالای کالا‌های چینی «به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد، اما صفر نخواهد شد.»

به نظر می‌رسد اظهارات ترامپ پس از هفته‌ها موضع‌گیری‌های تند و تلافی‌جویانه که تعرفه‌ها علیه چین را از مرز ۱۴۵ درصد فراتر برد، نشان‌دهنده کاهش لفاظی است.

ترامپ دوم آوریل ۲۰۲۵ برابر با ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ در یک سخنرانی ۴۸ دقیقه‌ای، تعرفه جهانی ۱۰ درصدی «پایه» را بر تمامی کالا‌های وارداتی به ایالات متحده، در روزی که «روز آزادی» نامیده می‌شود، اعلام کرد. او همچنین تعرفه ۲۵ درصدی بر تمام خودرو‌های تولید خارج که به خاک ایالات متحده آمریکا وارد می‌شوند، اعمال کرد. ایالات متحده آمریکا برخی از کشور‌ها را با تعرفه‌های بسیار شدیدتری تا ۵۰ درصد، هدف قرار داد.

رئیس جمهوری آمریکا یک هفته بعد در ۹ آوریل اعلام کرد: «اعمال تعرفه‌ها را به مدت ۹۰ روز موقتا به جز برای چین متوقف می‌کند و تعرفه متقابل در این دوره به ۱۰ درصد کاهش داده که این تمهیدات فورا اجرا می‌شوند.»

ترامپ گفت: «بر اساس بی احترامی که چین به بازار‌های جهان نشان داده است، من از این طریق تعرفه‌ای را که آمریکا برای چین وضع کرده است به ۱۲۵ درصد افزایش می‌دهم، که فوراً اعمال می‌شود. امیدوارم در مقطعی، در آینده نزدیک، چین متوجه شود که روز‌های سو استفاده از آمریکا و سایر کشورها، پایدار یا قابل قبول نیست.»

کاخ سفید نیز اعلام کرد که کالا‌هایی که از چین وارد آمریکا می‌شوند، اکنون حداقل ۱۴۵ درصد تعرفه دارند. تعرفه «متقابل» ۱۲۵ درصدی که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، دیروز علیه چین اعلام کرد، علاوه بر تعرفه ۲۰ درصدی است که قبلاً اعمال شده بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->