وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه ایران یاوه گویی کرد عراقچی: سال ۲۰۲۵ در رابطه با موضوع هسته‌ای ایران مهم است آیا وزیر اقتصاد استیضاح می‌شود؟ تجاوز هوایی جدید آمریکا و انگلیس به یمن (۸ دی ۱۴۰۳) دستگیری سرشبکه مرتبط با منافقین در اردبیل (۸ دی ۱۴۰۳) پایگاه هوایی «نواتیم» ارتش رژیم صهیونیستی مورد حمله موشکی ارتش یمن قرار گرفت (۸ دی ۱۴۰۳) تداوم درگیری در امتداد خط مرزی بین پاکستان و افغانستان (۸ دی ۱۴۰۳) عذرخواهی پوتین از جمهوری آذربایجان به خاطر سقوط هواپیما فرماندار مشهد مقدس: توسعه زیرساخت‌های مشهد یک ضرورت است داوری: روند خدمت در سه سال اخیر هرگز متوقف نشد | از افتتاح ۷۰۰ کلاس درس تا ۱۰۰ جلسه دیدار مردمی پزشکیان: دولت آماده فراهم‌کردن زیرساخت‌های لازم برای مشارکت دانشگاهیان است مسیر خدمت در فرمانداری مشهد مقدس باید استمرار داشته باشد معاون‌اول رئیس‌جمهور: اصلاح برخی روندهای غلط گذشته، توسعه را شتاب می‌دهد مان‌موهان سینگ نخست وزیر سابق هندوستان کیست؟ + بیوگرافی و فیلم تشییع پیکر فرمانده کل سپاه: یمن در دفاع از فلسطینیان پیروز خواهد شد عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: وزیر امور خارجه با نگاه راهبردی وارد پکن شده است | این سفر محدود و محصور به پرونده هسته‌ای نخواهد بود مجلس به دنبال استیضاح وزیر راه و شهرسازی؟ درباره چالش‌ها و راهکار‌های اجرای قوانینی که روی کاغذ مانده‌اند | قوانین نامیزان ابلاغ ۲ ماده واحده از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی از سوی رئیس‌جمهور بحث و جدل مجلس و شورای عالی فضای مجازی بر سر کاسبان فیلترشکن؛ مقصر کیست؟ ستاد کل نیروهای مسلح: اتفاقات سوریه، محصول نقشه مشترک آمریکا و اسرائیل است امیر نصیرزاده: سلسله رزمایش‌های ما، توان و قدرت دفاعی ما را نشان خواهد داد عراقچی در پکن با وزیر امور خارجه چین دیدار کرد درگیری‌های شدید در شمال شرق استان حلب سوریه انتصاب اولین فرماندار زن در تاریخ استان کرمان + سوابق نمایش قدرت دفاعی کشور با رزمایش‌های هفته آتی حمایت از غزه در قلب انگلستان (۷ دی ۱۴۰۳) روسیه اعلام کرد: در روز سقوط هواپیمای آذربایجان، هدف حملات پهپادی اوکراین بودیم
سرخط خبرها

احمدی‌نژاد کاندیدا شود برخی معادلات انتخاباتی را بهم خواهد زد

  • کد خبر: ۳۲۸۷۴
  • ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۷
احمدی‌نژاد کاندیدا شود برخی معادلات انتخاباتی را بهم خواهد زد
دبیرکل جمعیت آبادگران با احتمال اینکه احمدی نژاد با توجه به بحران اقتصادی کشور و وجود مشکل در بخش‌هایی از حاکمیت پا به عرصه انتخابات نخواهد گذاشت، در عین حال گفت: بالاخره آقای احمدی نژاد در فرآیند سیاسی کشور تأثیرگذار هستند و چنانچه در ایام انتخابات آتی ورود پیدا کنند معادلات بسیاری از گروه‌ها و جریانات سیاسی را تغییر خواهند داد.
به گزارش شهرآرانیوز، حسن بیادی عضو جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت درباره نشانه‌هایی از حضور مجدد محمود احمدی نژاد در وادی سیاست و احتمال ثبت نام او در انتخابات سال ۱۴۰۰، گفت: در بررسی این مسأله باید دو موضوع را در نظر داشت؛ نخست اینکه آقای احمدی نژاد هشت سال به عنوان رئیس جمهور در این کشور فعالیت کرده و مردم شناخت کاملی نسبت به نتایج عملکردش دارند، و دیگر اینکه او به عنوان یک رئیس جمهور دارای طیف سیاسی و مردمی همراه با خود است.

وی افزود: در این راستا در دوران هشت ساله فعالیت او در سفر‌هایی که به استان‌ها و شهرستان‌های مختلف داشتند شاهد این بودیم که با استقبال بسیار خوب مردم مواجه می‌شد که این اتفاق حتی در دوران بعد از ریاست جمهوری ایشان نیز ادامه دارد؛ همین امر می‌تواند نشان دهنده جایگاه و پایگاه قوی مردمی او درحوزه سیاسی باشد.

احمدی نژاد کاندیدا شود برخی معادلات انتخاباتی را بهم خواهد زد

این عضو پیشین شورای شهر تهران، خاطرنشان کرد: باید بپذیریم چه دیگران بخواهند یا نخواهند، چه به حق و یا ناحق ایشان را مورد نقد قرار دهند؛ بالاخره آقای احمدی نژاد در فرآیند سیاسی کشور تأثیرگذار هستند و چنانچه در ایام انتخابات آتی ورود پیدا کنند معادلات بسیاری از گروه‌ها و جریانات سیاسی را تغییر خواهند داد.

بیادی در پاسخ به این پرسش که اگر احمدی‌نژاد به هر دلیلی نتواند شخصاً کاندیدای ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۰ شود، آیا این احتمال وجود دارد که از یک فرد خاص از نزدیکان و همفکران خود حمایت کند؟، ابراز داشت: اینکه آقای احمدی نژاد چطور می‌تواند دوباره فرصت حضور داشته باشد بستگی به تصمیمات شورای نگهبان دارد، و این موضوعی است که حاکمیت و نظام با توجه به شرایط کنونی، می‌تواند همانند دیگر نامزد‌های انتخاباتی مقدمات حضور ایشان را فراهم نماید تا در نهایت مردم انتخاب نهایی و صالح مقبول را انجام دهند.

این فعال سیاسی اصولگرا ادامه داد: معتقدم در روند چنین انتخاب مهمی جهت تعیین مسئولیت ریاست جمهوری نباید فراموش کنیم که «مطالبه عمومی و قدرت پاسخگویی مثبت به خواسته‌های منطقی مردم» مهمتر از پارامتر‌های دیگر شرایط انتخاب است و بنده تصور نمی‌کنم که تصمیم سازان حاکمیت به غیر از این بیاندیشند و خواسته‌ای غیر از این داشته باشند.

احمدی نژاد با شرط و شروطی که وجود دارد کاندیدا نخواهد شد

عضو جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت در مواجهه با این پرسش که آیا احمدی نژاد در نهایت به عرصه انتخابات ورود می‌کند؟، بیان داشت: آنگونه که مطلع هستم او با شرط و شروط‌هایی که از سوی بعضی موثرین در این امر مهم وجود دارد، و البته شرایط و وضعیت «بحران اقتصادی» فعلی، تمایلی به حضور ندارند. امروز متاسفانه باند‌های متصل به قدرت و ثروت به صورت گسترده در ارکان مختلف تصمیم سازی و تصمیم‌گیری نظام نفوذ کرده و حضور جدی دارند و طبیعتاً کسی که می‌خواهد در این مسیر فعالیت و حضور جدی داشته باشد باید شرایط این باند‌های مافیایی را بپذیرد و مدنظر قرار دهد.

منکر خطا‌های اطرافیان احمدی نژاد و منسوبینش نیستم

بیادی با انتقاد از رفتار برخی منسوبین به رئیس جمهور سابق، یادآور شد: همه می‌دانند که بنده به صورت منصفانه هیچ زمانی منکر اشتباهات و خطا‌های او، اطرافیان و منسوبین به او و دیگر نامزد‌های انتخاباتی نبوده و نخواهم بود.

شرایط کشور عادی نیست، احمدی نژاد کاندیدا نمی‌شود

او در پاسخ به این سوال که آیا شورای نگهبان حاضر است برای جلب مشارکت بیشتر مردم در انتخابات از ظرفیت احمدی نژاد استفاده کند و یا اینکه دوباره راه سال ۹۶ را طی می‌کند؟، گفت: همانطور که قبلا اشاره نمودم آقای احمدی‌نژاد با این آشفتگی سیاسی و اجتماعی علاقه‌ای به بازگشت به مدیریت کلان کشور در حوزه ریاست جمهوری را ندارد؛ زیرا شرایط کنونی کشور عادی نیست و نمی‌توان در این فضا توقعات و مطالبات مردمی را با وجود این باند‌های مخرب محقق کرد. در این شرایط تنها راه چاره، تصمیمات عاقلانه نهاد‌های حاکمیتی است که باید به دور از هرگونه «دیدگاه شخصی»، «نگاه جناحی» و «منافع باندی»، در یک فضای دوستانه و وحدت آفرین اتخاذ شود تا در نهایت؛ خواسته‌های قانون اساسی، مقام معظم رهبری و مردم محقق گردد.

مردم از تندروی خسته شده‌اند و یک رئیس جمهور انقلابی می‌خواهند

بیادی درباره ظهور کاندیدا‌هایی که بیشتر «شوآف» می‌کنند و با هیاهو و تبلیغات پر سر و صدا کار خود را به پیش می‌برند، نیز بیان داشت: با توجه به شرایط روز و عبور مردم از جناح‌های سیاسی و البته عدم اعتماد به تصمیمات و عملکردشان؛ در زمینه شانس بیشتر تندرو‌ها در انتخابات ۱۴۰۰ باید بگویم؛ این تحلیل صحیح نبوده و بیشتر شبیه به یک توهم است. زیرا مردم از تندروی‌ها خسته شده‌اند و از تزویر و دروغ بسیاری از مسئولین معترض و به صدا آمده‌اند.

وی یادآور شد: همانطور که می‌دانید مردم ما در همه سال‌های قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بیش از توان خود ایثار و فداکاری داشته‌اند و قطعا به دنبال فردی می‌روند که در راه آرمان‌های انقلاب حرکت کند، بنابراین در انتخابات ۱۴۰۰ جریان یا فردی پیروز خواهد بود که اول از همه «انقلابی» و «مردمی» بوده و شعار‌های خود در مسئولیت‌های قبلی را محقق کرده باشد و از جهت دیگر به دنبال «سعی و خطا» در جایگاه ریاست جمهوری نباشد.

بیادی با ارائه یک پیش‌بینی در خصوص فرد پیروز در انتخابات ۱۴۰۰، اظهار داشت: من فکر می‌کنم شخص پیروز در انتخابات سال ۱۴۰۰ با عقل و منطق و به کارگیری افراد متخصص و متعهد می‌تواند با یک برنامه جامع، و در ذیل همکاری جدی با مجلس شورای اسلامی مشکلات کشور را احصا و حل نماید.

درگیر فساد خانمان‌سوز اداری هستیم

عضو جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت در پاسخ به این پرسش که بزرگترین مشکل کشور چیست و دولت آینده باید تمرکز خود را بر روی چه بخشی بگذارد؟، بیان داشت: متاسفانه عمده مشکلات کشور داخلی و دستخوش فساد خانمان برانداز اداری است و در این فضا بی جهت اکثر مشکلات را به گردن تحریم‌ها و سیاست‌های غرب انداخته می‌شود. در این سال‌ها آنقدر که از خود تحریمی‌ها ضربه خورده و صدمه دیده‌ایم، از تحریم‌های آمریکا و غرب آسیب ندیده‌ایم.

وی تصریح کرد: باید چشمانمان را خوب باز کنیم و هوشیارانه تصمیم بگیریم، زیرا کشور ما منابع و ذخایر ملی کم ندارد و اگر در راه اصلاح سیاست‌های مدیریتی در بخش‌های «کلان» و «خرد» ساختار اجرایی گام برداریم، به راحتی می‌توانیم با اتکا به ظرفیت‌های داخلی، کار‌ها را به نحو احسن پیش ببریم. اما چه کنیم که کشور ما متاسفانه گرفتار «تمامیت‌خواهی» و «رانت بازی» بعضی از باند‌های نامربوط سیاسی و مسائلی از این قبیل شده؛ مردم نیز در سپهر سیاسی اکثر مسئولین کنونی، فراموش و حذف شده‌اند.
اعتماد مردم به بخشی از حاکمیت کم شده است

این کنشگر سیاسی اصولگرا ادامه داد: متاسفانه به دلیل برخی عملکرد‌های غیرمسئولانه و غیرعاقلانه، اعتماد مردم به بخش‌هایی از حاکمیت کم شده است؛ اگر هم مردم در انتخابات شرکت می‌کنند به این دلیل است که نمی‌خواهند به نظام آسیبی برسد و با اعتقادی که به انقلاب دارند مبنای کار را همواره بر اعتماد متقابل می‌گذارند.

او تأکید کرد: مردم انتظار دارند در قبال رأی آنها، کار انجام شود، ولی چه کنیم که از این حسن اعتماد همیشه سوء استفاده شده است و همواره شاهد بوده‌ایم در تاریخ بعد از پیروزی انقلاب؛ مسئولان ما در بعد کلان انتظار داشته‌اند که مردم در مسیر بهبود گزاره‌های «سیاسی»، «اجتماعی»، «اقتصادی» و حتی «فرهنگی» مشارکت فعال داشته باشند. این امر زمانی محقق می‌شود که مسئولان هم به اندازه مردم در مسیر بهبود اوضاع حرکت کنند و با «حیله» و «نیرنگ» کار نکنند. در این راستا به نظر می‌رسد که از نظر مسئولین، مردم فقط به درد انتخابات می‌خورند و بار سازندگی کشور نیز باید فقط بر دوش آن‌ها باشد.
انتظار مردم از دولت و مجلس، حل مشکلات است

بیادی در خصوص لزوم بازسازی اعتماد عمومی به بخش‌هایی از حاکمیت، اظهار داشت: متاسفانه به دلیل عملکرد برخی از بخش‌های حاکمیتی اعتماد مردم نسبت به رسانه‌های داخلی سلب و شبکه‌های اطلاع‌رسانی خارجی تبدیل به مرجع رسانه‌ای مردم شده‌اند. این اتفاق به این دلیل رخ داده که بخشی از رسانه‌ها به صورت عاقلانه و شفاف اخبار را به مردم انتقال نداده‌اند. در این فضا یکی از راه‌های حضور گسترده مردم در پای صندوق‌های رأی، بازگرداندن اعتماد به ایشان است.

وی اضافه کرد: برای مثال در سال‌های اخیر هربار که نزدیک به یک انتخابات و یا راهپیمایی «۲۲ بهمن» و روز «قدس» می‌شویم، در کل کشور بر نقش تاثیرگذار مردم تأکید می‌شود، اما بعد از آن رخدادها، دیگر اهمیتی به ایشان داده نمی‌شود. امروز مردم ما انتظار دارند به نظرت آن‌ها توجه جدی شود و نمایندگان ایشان در مجلس و مسئولین، در کنار هم در راه رفع مشکلات موجود قدم بردارند.

منبع: خبرآنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->