ورودی های پایانه مرزی مهران به ۱۴ مورد افزایش یافت حضور بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار زائر در حج ۱۴۰۴ نماز عید قربان را چگونه بخوانیم؟ اقامه نماز عید قربان در حرم امام‌رضا(ع) (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی در خطبه‌های باشکوه نماز عید قربان: مسئولان در برابر بدحجابی بی‌تفاوت باشند، مدیون خون شهدا هستند مراسم قرائت دعای عرفه در مشهد هم‌زمان با سراسر کشور برگزار شد + فیلم (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) دعای عرفه از کدام شبکه‌های تلویزیونی پخش می‌شود؟ مناجات عرفه، کلاس درس امام شهیدان (ع) در یادآوری نعمات الهی دعای عرفه مقدمه‌ای برای قربانی نفس در عید قربان | غفلت از عرفه، ازدست‌دادن فرصتی ناب مراسم باشکوه دعای عرفه در حرم امام‌رضا (ع) امروز ، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ساعت ۱۵:۳۰ ۵۲ زائر ایرانی در عربستان بستری شدند (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) اعمال مخصوص شب و روز عرفه پنج شب با امام(ره) | واکاوی ابعاد مغفول‌مانده یک رهبر تاریخ‌ساز در برنامه «رواق امام» ازدحام زائران کربلا در مرز مهران در آستانه روز عرفه + فیلم ۲۰ هزار لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی دوخته خواهد شد تولیت آستان قدس رضوی: ۳۶ سال زعامت رهبر معظم انقلاب، استمرار راه امام خمینی (ره) است انتشار برای اولین بار | دست نوشته شهید حاج قاسم سلیمانی درباره امام خمینی (ره) + عکس مردی که به وعده‌اش عمل کرد | روایت رئیس جمهور ونزوئلا از دیدار با شهید سلیمانی + عکس نشست تبیینی انتقال تجربه «پشت پرده» در مشهد برگزار شد| تمدن غرب در اختیار یهود+ فیلم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره) در بیش از هزار شهر و روستا‌های کشور | پوشش خبری برنامه توسط ۶ هزار خبرنگار
سرخط خبرها

توهین به مذاهب اسلامی سبب ایجاد شکاف در پیکره جامعه مسلمین می‌شود

  • کد خبر: ۳۲۸۷۶۹
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۲
توهین به مذاهب اسلامی سبب ایجاد شکاف در پیکره جامعه مسلمین می‌شود
در پی پخش برنامه‌ای توهین‌آمیز علیه باور‌ها و مقدسات رئیس دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی ضمن محکوم کردن این اقدام گفت: این اقدام موجبات تفرقه‌افکنی و ایجاد شکاف در پیکره جامعه مسلمین را فراهم می‌آورد.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی پخش برنامه‌ای توهین‌آمیز علیه باور‌ها و مقدسات برادران و خواهران اهل سنت از یکی از شبکه‌های صدا و سیما، دکتر محمدهادی فلاح زاده، رئیس دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی، ضمن محکوم کردن این اقدام ناپسند، اعلام کرد: چنین رفتار‌هایی نه‌تنها با اصول مسلم تقریب مذاهب اسلامی و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در راستای حفظ وحدت امت اسلام در تضاد است، بلکه موجبات تفرقه‌افکنی و ایجاد شکاف در پیکره جامعه مسلمین را فراهم می‌آورد.

وی در ادامه با تأیید بیانیه مشترک نماینده ولی فقیه و استاندار سیستان و بلوچستان، و با تقدیر از موضع‌گیری سریع صدا و سیما در برخورد با عوامل این جسارت، تصریح کرد: از تمام نهاد‌های فرهنگی و رسانه‌ای انتظار داریم با حساسیت و تدبیر بیشتر، از تکرار چنین رویداد‌هایی جلوگیری نمایند. وحدت اسلامی یک ضرورت استراتژیک در جهان پرآشوب کنونی است و توهین به هر مذهب اسلامی، اقدامی علیه تمامی امت اسلام محسوب می‌شود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی در بخش دیگری از این بیانیه خاطرنشان کرد: این دانشگاه از دستگاه قضایی انتظار دارد با ریشه‌یابی اینگونه اقدامات واگرایانه و برخوردی عادلانه با عوامل این تخلف، پیام وحدت بخش عملی صادر نموده و با تقویت همدلی میان مسلمانان، از اقدامات افراد فرصت‌طلب جلوگیری نماید.

در پایان این بیانیه آمده است: همچنین از تمام نهاد‌ها و شخصیت‌های دینی، علمی و فرهنگی دعوت می‌کنیم با تقویت گفتمان تقریب، مانع از تأثیرات مخرب چنین رفتار‌های نسنجیده شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->