استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد، قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا! خضریان: تاکنون سندی مبنی بر دخالت عوامل خارجی در «حادثه انفجار» ارائه نشده است | برخی اطلاعیه‌ها نمک پاشیدن بر زخم مردم مظلوم است شهادت ۱۸ هزار کودک در جنگ غزه پاسخ صریح رئیس مرکز اطلاعات مالی به مخالفان عادی‌سازی پرونده ایران با FATF | با پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT، از لیست سیاه FATF خارج نمی‌شویم پزشکیان وارد باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان از سفر پزشکیان به باکو تأکید عارف بر افزایش حجم مبادلات اقتصادی ایران و قرقیزستان | تولموشویچ: به صورت جدی پیگیری لغو روادید بین دو کشور هستیم بقائی: تاریخ دور چهارم مذاکرات، شنبه ۱۳ اردیبهشت خواهد بود | انتظار ایران از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برخورد فنی و حقوقی است ۶۵ شهید و مفقود در حمله آمریکا به یمن طی چند روز اخیر پزشکیان عازم باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۵۰ شهید در لبنان، از زمان اعلام آتش‌بس با رژیم عهدشکن صهیونیستی بالاگرفتن اختلافات بین فرانسه و رژیم صهیونیستی عراقچی: ایران توانایی خنثی کردن هرگونه تلاش برای خرابکاری در سیاست خارجی‌اش را دارد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی خود درباره آخرین روند مذاکرات ایران و آمریکا ترامپ: درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران، به‌زودی به توافق دست خواهیم یافت سنتکام درباره حملات به یمن تصمیمات جدید گرفته است پزشکیان: از حضور سرمایه‌گذاران در ایران استقبال می‌کنیم با حکم وزیر کشور، اولین فرماندار زن خراسان رضوی منصوب شد ضمانت اجرایی، شرط بقای توافق ایران و آمریکا وزیر کشور: با مقصران احتمالی حادثه بندرعباس بدون اغماض برخورد خواهد شد | احتمال افزایش فوتی‌ها وجود دارد دعوت از جولانی برای شرکت در اجلاس سران عرب در بغداد پزشکیان: هیچ‌گاه احساس غربت نسبت به جمهوری آذربایجان نداریم | هیچ محدودیتی برای فعالیت‌های مشترک وجود ندارد دروغ‌های نتانیاهو پایان ندارد؛ حتی یک غیرنظامی را هم نکشته‌ایم! آمادگی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تسهیل مذاکرات ایران و آمریکا ۱۲ یمنی در حملات هوایی آمریکا شهید و مجروح شدند
سرخط خبرها

بالاگرفتن اختلافات بین فرانسه و رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۳۲۹۲۰۶
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۶
بالاگرفتن اختلافات بین فرانسه و رژیم صهیونیستی
شبکه هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی از افزایش تنش بین این رژیم و فرانسه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس گزارش یکشنبه شب شبکه هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی، تنش و اختلافات بین مقامات رژیم صهیونیستی و فرانسوی پس از لغو روادید ۲۷ نماینده فرانسوی از سوی این رژیم که قصد سفر به سرزمین‌های اشغالی را داشتند، افزایش یافته است.

این تصمیم در پی اظهارات امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه مبنی قصد وی برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین در کنفرانس بین المللی که در ماه ژوئن (تیرماه) در نیویورک برگزار می‌شود، اتخاذ شد.

به گزارش این رسانه صهیونیستی، کارشناسان روابط بین الملل می‌گویند، این اتفاق اولین نشانه از افزایش درگیری گسترده بین (رژیم) اسرائیل و فرانسه است. در همین حال، ایتای سلیئر، پژوهش‌گر و تحلیل‌گر امور فرانسه اظهار کرد که کنسولگری فرانسه در بیت المقدس که زیر مجموعه سفارت فرانسه در تل‌آویو نیست، روابط مستقیمی با تشکیلات خودگردان فلسطین دارد و برخلاف منافع این رژیم عمل می‌کند.

سلیئر در خصوص اقدامات خلاف منافع این رژیم توضیح داد: یک روند واضحی در اینجا شکل گرفته است که یک کشوری مانند فرانسه تلاش می‌کند اقدامات سیاسی یکجانبه‌ای را در راستای کارزا‌های گسترده علیه (رژیم) اسرائیل در عرصه بین المللی به راه بیندازد.

بنا به گزارش شبکه هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی، هیئت فرانسوی که عمده آنها عضو احزاب چپ فرانسه هستند، از سوی کنسولگری فرانسه در قدس اشغالی دعوت شده بودند تا در برنامه دیدار با مقامات ارشد تشکیلات خودگردان فلسطین و زندانیان امنیتی از جمله مروان برغوثی، یکی از رهبران جنبش فتح دیدار کنند.

با این حال، وزارت امور داخلی رژیم صهیونیستی بر اساس قانون ۴۰ این رژیم در سال ۲۰۱۷ مبنی بر جلوگیری از ورود عناصر حامی تحریم (رژیم) اسرائیل، تصمیم به اتخاذ ممنوعیت ورود آنها گرفت. مقامات صهیونیستی در این زمینه توضیح دادند که این هیئت فرانسوی گردشگران بی‌گناه نیستند، بلکه افرادی هستند که برنامه سیاسی مشخصی علیه این رژیم دارند. این مقامات افزودند که این حق مشروع رژیم اسرائیل است که از ورود آنها امتناع کند.

در همین حال، اعضای هیئت فرانسوی در واکنشی تند گفتند که این اقدام، نقض جدی روابط دیپلماتیک و آزادی عمل مقامات منتخب در یک کشور دموکراتیک است. آنها خواستار تغییر این تصمیم شدند و از مکرون خواستند که به صورت مستقل در این امر مداخله کند.

از سوی دیگر، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پیش‌تر موضع خود را در مورد قصد فرانسه برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین اعلام کرده و گفته بود که این اقدام پاداشی برای فلسطینیان است و منجر به ایجاد و ثبات صلح در منطقه نخواهد شد.

به گزارش این رسانه صهیونیستی، اعضای هیئت فرانسوی که از ورود آنها جلوگیری شد، همچنان خواستار ورود به سرزمین اشغالی هستند و قصد دارند در این زمینه یک کنفرانس مطبوعاتی در پاریس، پایتخت فرانسه برگزار کنند.

به گزارش ایرنا، جنایات و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه بر خلاف قوانین بین المللی و بازتاب این جنایات در شبکه‌های اجتماعی سراسر جهان به ویژه کشور‌های اروپایی، افکار عمومی را در حمایت از مردم فلسطین برانگیخته و آنها را برای تظاهرات علیه اشغالگران در خیابان‌ها کشانده است.

در همین راستا، تلاش افکار عمومی برای تحت فشار گذاشتن مقامات کشور‌های خود برای تحریم اشغالگران سبب شده است که رژیم صهیونیستی روز به روز منظومه حمایتی خود را در عرصه بین المللی از دست دهد و در مقابل، حمایت از مردم فلسطین در سرخط خبر‌های مطبوعات جهان قرار گیرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->