سخنگوی دولت: تفاوت‌ها و تشابهات میان ایران و افغانستان می‌تواند تعاملات فرهنگی ما را غنی کند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) امیرخان متقی از سفارت افغانستان در تهران بازدید کرد سرپرست کنسولگری افغانستان در مشهد، درگذشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جودوکاران افغانستانی ۴ مدال مسابقات جام صلح و دوستی را از آن خود کردند رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: بنای ما اخراج اتباع نیست + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دونالد ترامپ: چین در بگرام حضور دارد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک مقام وزارت کار: با تغییر فرهنگ کار در کشور مواجه هستیم | بخش عمده بازار ایران در اختیار اتباع خارجی قرار ندارد ایران منطقه ویژه اقتصادی و معدنی مشترک با افغانستان در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌کنند افتخار خون شریکی | سومین یادواره لاله‌های غریب در مشهد برگزار شد قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره اجرای طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز + فیلم کابل آماده میزبانی می‌شود | همه چیز درباره فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان بازتعریف جنایت | روایت‌های تکان‌دهنده سربازان انگلیسی از اعتیاد به کشتن غیرنظامیان در افغانستان یک پژوهشگر آمریکایی: چین به‌طور هدفمند به‌دنبال بهره‌برداری از عناصر نادر خاکی در افغانستان است قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه غیبت ناشران افغانستانی در جشن کتاب ایران | طالبان آثار جلال آل احمد را ممنوع کردند سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان کناره‌گیری کرد نگرانی سازمان ملل از کاهش بارندگی در افغانستان
سرخط خبرها

۷۰ درصد زنان در افغانستان برای دریافت کمک‌های بشردوستانه با مشکل مواجه‌ هستند

  • کد خبر: ۳۲۹۲۸۹
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۸
۷۰ درصد زنان در افغانستان برای دریافت کمک‌های بشردوستانه با مشکل مواجه‌ هستند
یافته‌های یک گزارش تازه بخش زنان سازمان ملل در مورد وضعیت زنان در افغانستان نشان می‌دهد که بیش از ۷۰ درصد زنان برای دسترسی به کمک‌های بشردوستانه با مشکل روبرو هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بخش زنان سازمان ملل متحد در گزارشی تازه گفته است که مقررات سخت‌گیرانه طالبان بر زنان، مانند همراه داشتن محرم و اجرای قوانین سخت‌گیرانه حجاب اجباری توانایی زنان برای مشارکت در زندگی عمومی را به شدت محدود کرده است.

در این گزارش همچنین آمده است: «ممنوعیت کار زنان برای سازمان‌های غیردولتی و آژانس‌های سازمان ملل، دسترسی زنان و دختران به خدمات ضروری از جمله بهداشت، آموزش، تغذیه و حفاظت را محدود کرده است و نقش زنان را در شکل‌دهی واکنش‌های مناسب و عادلانه جامعه تضعیف کرده است.»

در گزارش بخش زنان سازمان ملل آمده است که ممنوعیت آموزش و تحصیل دختران چرخه فقر را در کشور تداوم می‌بخشد. براساس این گزارش، تنها ۴۳ درصد دختران در سن مکتب شامل آموزش شده‌اند و تقریباً هیچ دختری در رده سنی ۱۳ تا ۱۷ سال به مکتب نمی‌روند.

یافته‌های این گزارش همچنین نشان می‌دهد که در سال ۲۰۲۴ فشار‌های اقتصادی بر خانواد‌ه‌ها به ویژه خانواده‌هایی که زنان سرپرست هستند، افزایش یافته است.

طبق گزارش، این فشار‌های اقتصادی برخی خانواده‌ها را وادار کرده تا به راهکار‌های دشوار از جمله صرف‌نظر کردن از وعده‌های غذایی، بیرون کشیدن کودکان از مکتب و ازدواج زودهنگام کودکان، روی آورند.

در ادامه این گزارش آمده است که محدودیت‌های طالبان بر کار زنان و نبود کارمندان صحی زن، دسترسی زنان به خدمات صحی را به شدت کاهش داده و باعث وخامت وضعیت صحی مادران شده است.

یافته‌های این گزارش همچنین نشان می‌دهند که به دلیل عدم مشارکت زنان در تصمیم‌گیری‌های اجتماعی، زنان و دختران افغان با خطرات شدید خشونت مبتنی بر جنسیت و ازدواج زودهنگام مواجه‌اند.

در این میان، سازمان‌ها و نهاد‌های که توسط زنان رهبری می‌شوند، نقش جدی در حمایت از حقوق زنان را بازی می‌توانند، اما این نهاد‌ها به دلیل کمبود بودجه با شکست مواجه شدند.

این گزارش پیشنهاد کرده است که برای عبور از چنین وضعیت، باید کارمندان زن در نهاد‌های بشردوستانه بیشتر استخدام شوند و نهاد‌هایی که از سوی زنان رهبری می‌شوند، مورد حمایت مالی قرار گیرند.

منبع: اطلاعات روز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->