۷۰ درصد زنان در افغانستان برای دریافت کمک‌های بشردوستانه با مشکل مواجه‌ هستند سازمان بهداشت جهانی: در ۲۰۲۴ بیش از ۱۰۰ کودک در افغانستان و پاکستان فلج شده‌اند قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) افغانستانی‌ها شانه به شانه مردم ایران | ما غم شریکیم کمبود بودجه برنامه جهانی غذا | احتمال توقف کمک‌رسانی از طریق هوا به افغانستان همه چیز درباره آزمون کنکور ۱۴۰۴ افغانستان ابراز همدردی طالبان با ملت و حکومت ایران، درپی وقوع حادثه در اسکله شهید رجایی بندرعباس قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست سفارت ایران در کابل: از هنر‌های تجسمی در افغانستان حمایت می‌کنیم + فیلم درخواست انجمن دوستی ایران و افغانستان برای توقف «رفتار تبعیض‌آمیز» علیه مهاجران محرومیت ۳۰۰ هزار کودک افغانستانی از آموزش به دلیل کاهش کمک‌های آمریکا هیئت طالبان برای شرکت در نمایشگاه «ایران اکسپو» عازم تهران شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) بلومبرگ از تصمیم روسیه برای تقویت روابط خود با طالبان خبر داد قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراف یک فرمانده سابق طالبان به گروگان‌گرفتن روزنامه‌نگار آمریکایی قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) دروازه‌بان تیم ملی فوتسال افغانستان با گیتی پسند تمدید کرد بانک جهانی: اقتصاد افغانستان ۲.۵ درصد رشد داشته که از رشد جمعیتی این کشور کمتر است قیمت افغانی به تومان و دلار (چهار‌شنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست سفارت ایران در کابل از نگارستان ملی افغانستان بازدید کرد طالبان پخش تصاویر موجودات زنده را در بامیان هم ممنوع کردند
سرخط خبرها

۷۰ درصد زنان در افغانستان برای دریافت کمک‌های بشردوستانه با مشکل مواجه‌ هستند

  • کد خبر: ۳۲۹۲۸۹
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۸
۷۰ درصد زنان در افغانستان برای دریافت کمک‌های بشردوستانه با مشکل مواجه‌ هستند
یافته‌های یک گزارش تازه بخش زنان سازمان ملل در مورد وضعیت زنان در افغانستان نشان می‌دهد که بیش از ۷۰ درصد زنان برای دسترسی به کمک‌های بشردوستانه با مشکل روبرو هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بخش زنان سازمان ملل متحد در گزارشی تازه گفته است که مقررات سخت‌گیرانه طالبان بر زنان، مانند همراه داشتن محرم و اجرای قوانین سخت‌گیرانه حجاب اجباری توانایی زنان برای مشارکت در زندگی عمومی را به شدت محدود کرده است.

در این گزارش همچنین آمده است: «ممنوعیت کار زنان برای سازمان‌های غیردولتی و آژانس‌های سازمان ملل، دسترسی زنان و دختران به خدمات ضروری از جمله بهداشت، آموزش، تغذیه و حفاظت را محدود کرده است و نقش زنان را در شکل‌دهی واکنش‌های مناسب و عادلانه جامعه تضعیف کرده است.»

در گزارش بخش زنان سازمان ملل آمده است که ممنوعیت آموزش و تحصیل دختران چرخه فقر را در کشور تداوم می‌بخشد. براساس این گزارش، تنها ۴۳ درصد دختران در سن مکتب شامل آموزش شده‌اند و تقریباً هیچ دختری در رده سنی ۱۳ تا ۱۷ سال به مکتب نمی‌روند.

یافته‌های این گزارش همچنین نشان می‌دهد که در سال ۲۰۲۴ فشار‌های اقتصادی بر خانواد‌ه‌ها به ویژه خانواده‌هایی که زنان سرپرست هستند، افزایش یافته است.

طبق گزارش، این فشار‌های اقتصادی برخی خانواده‌ها را وادار کرده تا به راهکار‌های دشوار از جمله صرف‌نظر کردن از وعده‌های غذایی، بیرون کشیدن کودکان از مکتب و ازدواج زودهنگام کودکان، روی آورند.

در ادامه این گزارش آمده است که محدودیت‌های طالبان بر کار زنان و نبود کارمندان صحی زن، دسترسی زنان به خدمات صحی را به شدت کاهش داده و باعث وخامت وضعیت صحی مادران شده است.

یافته‌های این گزارش همچنین نشان می‌دهند که به دلیل عدم مشارکت زنان در تصمیم‌گیری‌های اجتماعی، زنان و دختران افغان با خطرات شدید خشونت مبتنی بر جنسیت و ازدواج زودهنگام مواجه‌اند.

در این میان، سازمان‌ها و نهاد‌های که توسط زنان رهبری می‌شوند، نقش جدی در حمایت از حقوق زنان را بازی می‌توانند، اما این نهاد‌ها به دلیل کمبود بودجه با شکست مواجه شدند.

این گزارش پیشنهاد کرده است که برای عبور از چنین وضعیت، باید کارمندان زن در نهاد‌های بشردوستانه بیشتر استخدام شوند و نهاد‌هایی که از سوی زنان رهبری می‌شوند، مورد حمایت مالی قرار گیرند.

منبع: اطلاعات روز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->