آیا ادارات بوشهر روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد) تعطیل است؟ درباره انواع خطرناک بیماری هپاتیت و راه های پیشگیری و درمان | عفونت زرد فشار خون خودتان کم نشود آقای وزیر! مسقف شدن پارکینگ‌های عمومی با پنل‌های خورشیدی رئیس سازمان محیط زیست: بحران‌های محیط زیستی با راهکارهای ضربتی برطرف نمی‌شوند خودداری برخی مشاوران املاک از ارائه برگه رسمی معامله | قولنامه هست، اما هولوگرام ندارد! به فرد گرمازده آب‌قند و شربت ندهید ذخایر خونی خراسان رضوی رو به کاهش است رئیس سازمان هواشناسی: خشکسالی با بارورسازی ابر‌ها درمان نمی‌شود آیا استعفای رئیس صندوق بازنشستگی کشوری صحت دارد؟ خسارت ۱۴ هزار میلیارد تومانی مصرف دخانیات بر نظام سلامت زمین لرزه ۴ ریشتری در عسلویه بوشهر (۵ مرداد ۱۴۰۴) اهدای عضو بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | ورود گرد و خاک شدید به مشهد از سمت جاده کلات (۵ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پرستاری کشور مطرح کرد: کاهش میزان مهاجرت پرستاران | فوق‌العاده خاص روی میز دولت مانده است آمادگی هلال احمر خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی در ایام اربعین ضرورت اصلاح جدی ساختار هیئت‌های بدوی و تجدیدنظر تامین اجتماعی در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی دقیق هواشناسی با برج راداری مشهد بازنشستگان خطاب به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مگر معوقات بازنشستگان چقدر است که پرداخت آن را چهار ماه عقب انداخته‌اید ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی توسط پلیس مرزبانی از معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه خبر؟ مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی کاشمر از ابتدای مرداد ۱۴۰۴ شر مهندس سارق از  سر خودرو‌های مشهد کم شد موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) معاون تربیت‌بدنی آموزش و پرورش: سرانه فضای ورزشی مدارس باید به یک مترمربع برسد جاده هراز مسدود می‌شود + جزئیات بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران همچنان در انتظار صدور فیش معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

هشدار کمبود شیرخشک‌های عادی

  • کد خبر: ۳۳۰۱۶۸
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۳
هشدار کمبود شیرخشک‌های عادی
رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک کودک با اشاره به بروز مشکل نقدینگی در صنعت تولید شیرخشک اطفال هشدار داد که اگر این مشکلات ادامه پیدا کند، تأمین شیرخشک اطفال با چالش مواجه خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، هانی تحویل‌زاده درباره وضعیت کارخانجات تولیدکننده شیرخشک رگولار (عادی) اطفال اظهار کرد: کارخانه‌های تولید شیر خشک اطفال هم‌اکنون با مشکلات نقدینگی مواجه هستند، اگرچه ارز کافی از سوی سازمان غذا و دارو به شرکت‌ها تخصیص داده شده و لیست تخصیص ارز به بانک مرکزی ارسال می‌شود، اما شرکت‌ها به دلیل کمبود نقدینگی از خرید ارز تخصیص داده شده از بانک مرکزی، عاجزند و نمی‌توانند ماده اولیه کافی خریداری کنند و اگر این مشکلات ادامه پیدا کند تأمین شیرخشک اطفال با چالش مواجه خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر علاوه بر این‌که تمام کارخانه‌های تولید شیر خشک اطفال با مشکلات نقدینگی مواجه هستند، موعد پرداخت مابه‌التفاوت تغییر نرخ ارز برای دو تا از کارخانه‌ها نیز فرارسیده و این کارخانه‌ها با مشکل پرداخت مابه‌التفاوت تغییر نرخ ارز رو‌به‌رو شده‌اند.

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک کودک توضیح داد: در سال ۱۴۰۱ که نرخ ارز ترجیحی مواد اولیه شیرخشک از ۴۲۰۰ به ۲۸۵۰۰ تغییر کرد، شرکت‌ها موظف شدند بابت تفاوت نرخ ارز، مابه‌التفاوتِ موجودی مواد اولیه در کارخانه‌ها را پرداخت کنند. حالا دو تا از کارخانه‌ها به دلیل مشکلات مالی نتواسته‌اند این مابه‌التفاوت را پرداخت کنند. دلیل این مشکل این است که قیمت‌گذاری شیر خشک اطفال در سال‌های گذشته، به خصوص در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، به‌طور ناصحیح و غیرمنصفانه‌ای انجام شده بود و شرکت‌ها در این مدت با زیان تولید می‌کردند. این موضوع باعث شده که آنها نتوانند نقدینگی لازم برای پرداخت این مابه‌تفاوت‌ها را جمع‌آوری کنند و به همین دلیل حساب‌های بانکی‌شان در بانک مرکزی مسدود شده و دیگر قادر به خرید ارز نیستند.

تحویل‌زاده ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات در حوزه تأمین شیرخشک اطفال این است که بازگشت پول از داروخانه‌ها به تأمین‌کننده‌ها نیز با مشکل مواجه شده و مدت زمان بازگشت پول طولانی‌تر شده است که این امر، فشار نقدینگی را تشدید کرده است.

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیر خشک و غذای کودک بیان کرد: پیشنهاد ما این است که هرچه سریع‌تر به مشکلات تک‌تک شرکت‌های تأمین کننده شیرخشک از بابت کمبود نقدینگی از سوی بانک مرکزی و سایر نهاد‌های ذی‌ربط رسیدگی شود. پیشنهاد دیگر ما پرداخت یارانه مستقیم شیرخشک به سرپرست خانواده -به جای بیمه- است که شیرخشک را از طریق کارت‌های الکترونیکی خریداری کنند تا قاچاق این محصول کاهش یابد و مصرف بی رویه در صنایع دیگر و خانوار کمتر شود تا در تأمین این محصول دچار مشکل نشویم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->