شلیک دلخراش مرد فراری به همسرش استطاعت ٩٨درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد کشف جسد دانشجوی دندان‌پزشکی بعد از یک هفته| دو مظنون بازداشت شدند یک کشته و ۶ مجروح بر اثر طوفان زاهدان(۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) عاملان تیراندازی در اتوبان همت دستگیر شدند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد دستگیری زورگیران دهه هشتادی قمه کش (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۷۳ قطعه سکه تاریخی دوره اشکانیان از مسافر قطار (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد میانگین سن مادران و پدران ایرانی در تولد اولین فرزند چقدر است؟ سردار رادان: اصراری به انتقال خودرو‌های توقیفی با جرثقیل نداریم سارق ۴۶ کامپیوتر خودرو در مشهد به دام افتاد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) بازنشستگان تامین اجتماعی همچنان منتظر تعیین تکلیف افزایش حقوق خود هستند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب ۱۱ واحد صنفی به‌دلیل فروش مواد مخدر و قرص‌های غیرمجاز در مشهد  آدمکشی جوان ۱۸ ساله به خاطر غرور جوانی در مشهد + عکس آنچه اخلاق عمومی را کارآمدتر می‌کند نگهداری درست پیاز و جلوگیری از جوانه زدن آن + روش‌هایی کاربردی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز اینترنت در روز‌های کنکور قطع نمی‌شود تاثیر شبکه‌های اجتماعی مجازی بر گرایش نوجوانان به مصرف دخانیات چقدر است؟ قطع انتقال محلی مالاریا در کشور تا سال ۱۴۰۴ | افزایش مالاریا در خراسان رضوی طی ۲ سال گذشته
سرخط خبرها

کلاهبرداری زیر چتر بیمه

  • کد خبر: ۳۳۰۳۲
  • ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۱
کلاهبرداری زیر چتر بیمه
سرهنگ امینی درباره کلاهبرداری برخی از افراد سودجو از شهروندان در پوشش کارشناس یک سازمان هشدار داد.
به گزارش شهرآرانیوز، به تازگی مشاهده شده که افراد تحت پوشش کارشناس سازمان تأمین اجتماعی برای ارائه خدمات در منازل شهروندان با مراجعه و پس از ارائه توضیحاتی در خصوص مسائل مختلف در حوزه بیمه با فریب آن‌ها اقدام به کلاهبرداری از افراد می‌کنند.

برای بررسی بیشتر این موضوع و آگاهی بیشتر هموطنان به سراغ معاون اجتماعی پلیس آگاهی ناجا رفتیم و در این خصوص از وی پرس‌وجو کردیم.

سرهنگ شهاب امینی معاون اجتماعی پلیس آگاهی ناجا در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: سرقت‌های در پوشش مأمور یکی از شگردهای سارقان است؛ در این روش افراد با سوء استفاده از عناوین نظامی، انتظامی و گاه در پوشش مأمور آب، برق، گاز، بهداشت، شهرداری، کمیته امداد، پستچی و سایر سازمان‌ها اقدام به کلاهبرداری و سرقت اموال شهروندان می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه کارآگاهان پلیس آگاهی در برخورد با این گونه جرایم جدی بوده و رسیدگی به این موضوعات را با سرعت، دقت و قاطعیت در دستور کار خود قرار می‌دهند، افزود: با اینکه پلیس بارها توصیه کرده که تنها شرط مأمور بودن افراد فقط لباس، دستبند، بی‌سیم و غیره نیست، اما باز هم شاهد پرونده‌هایی با عنوان سرقت تحت پوشش مأمور هستیم که شهروندان باید در برخورد با این موارد حساسیت و احتیاط بیشتری به خرج دهند.

معاون اجتماعی پلیس آگاهی ناجا تصریح کرد: در صورت مراجعه چنین افرادی به درب منازل، شهروندان باید با درخواست کارت شناسایی معتبر از افراد آن‌ها را شناسایی کنند و در صورت لزوم از سازمان‌ مربوطه برای احراز هویت افراد استعلام بگیرند.

وی افزود: به زنان خانه‌دار و افراد سالمندی که تنها در خانه حضور دارند توصیه می‌کنیم افراد را از طریق چشمی درب و آیفون‌های تصویری شناسایی کنند و تا قبل از حضور خانواده یا همسایه‌های مطمئن از باز کردن درب به روی افراد ناشناس با هر عنوانی خودداری کنند.

سرهنگ امینی تصریح کرد: بر اساس قانون ماموران انتظامی و سایر افرادی که دارای عناوین مختلف در ارگان‌ها و سازمان‌های مختلف در کشور هستند، حق ورود به حریم خصوصی و منازل شهروندان را ندارند؛ لذا در صورت مراجعه چنین افرادی به منازل آن‌ها می‌توانند با درخواست کارت شناسایی و احکام قضایی نسبت به احراز هویت مراجعان اطمینان حاصل کنند و در غیر این صورت اجازه ورود به خانه و خودرو خود را ندهند.

به گفته معاون اجتماعی پلیس آگاهی ناجا هموطنان در صورت مشاهده موارد مشکوک آرامش و خونسردی خود را حفظ کنند و مراتب را در اسرع وقت به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->