پیش بینی تحلیل‌گر تحلیلگر گروه بانکداری سوئیسی درباره سقوط ارزش دلار بیانیه گروه ۲۰ در نقد سیاست‌های ترامپ واریز ۱۹ هزار میلیارد تومان سود برای ۱۲ میلیون سهامدار بورس زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیک (مرحله سوم) دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد نرخ کرایه از مرز تا نجف و کربلا برای اربعین ۱۴۰۴ چقدر است؟ سبد دارایی ۹۱ هزار سهام‌دار با «همیار» بیمه شد کاهش ۲۵درصدی تأمین ارز واردات از ابتدای سال ۱۴۰۴ شرایط خرید ارز اربعین ۱۴۰۴ در پیام‌رسان «بله» اعلام شد رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد: تعداد زیادی از واحد‌های صنفی به دنبال ابطال پروانه هستند | مردم طلای آب‌شده خریداری نکنند بررسی قیمت دینار عراق در بازار آزاد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | امروز نرخ ارز اربعین چقدر است؟ بورس کانال ۲.۸ میلیونی را پس‌گرفت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ تیر ۱۴۰۴) پایانه‌های فروش وصل و پایدار است | اختلال برطرف شد واریز مرحله دوم سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۲ به کجا رسید؟ قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز قیمت خودرو امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | سقوط قیمت‌ها به زیر نرخ کارخانه بورس در  سایه خروج حقوقی ها و  بی اعتمادی سهام داران   تجهیز ۴۸۵۰ مشترک پرمصرف به کنتور هوشمند در خراسان رضوی «تولید» نیازمند یارانه هدفمند | فرایندهای اداری، مانع حمایت از  صنعت قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | مسیر پرونده هفتگی طلای جهانی با کاهش دلار تغییر کرد قیمت برنج تا دو هفته آینده کاهش می‌یابد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) جزئیات پرواز‌های اربعین اعلام شد + قیمت بلیت نجف از استان‌های مختلف ایران قرارداد‌های کار و امنیت شغلی دو رکن اساسی برای حفظ حقوق کارگران هستند آیا کالابرگ الکترونیکی دهک ۴ تا ۷ این هفته واریز می‌شود؟ پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد
سرخط خبرها

۷ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت شاغل کشور بیمه نیستند!

  • کد خبر: ۳۳۰۳۲۲
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۶
۷ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت شاغل کشور بیمه نیستند!
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: از ۲۴ میلیون شاغل در کشور نیز، نزدیک به ۳۰ درصد تحت پوشش بیمه نیستند و این موضوع نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و اقدام فوری است.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی کاهش نرخ مشارکت اقتصادی را نگران کننده دانست و گفت: حدود ۵۷ درصد بازار کار ایران از مشاغل غیررسمی تشکیل شده است که فاقد بیمه‌های اجتماعی و مزایای قانونی هستند.

سید مالک حسینی روز شنبه در گفت‌وگویی با تشریح وضعیت اقتصادی و بازار کار ایران، به دغدغه‌های جدی در حوزه نرخ مشارکت اقتصادی، چالش مشاغل غیررسمی، و ضرورت اصلاحات بنیادین در ساختار بازار کار کشور پرداخت.

وی اظهار کرد: کاهش نرخ بیکاری نمی‌تواند تنها معیار موفقیت باشد، بلکه باید فضای کسب‌وکار توانمند شود و افزایش مشارکت اقتصادی در اولویت قرار گیرد.

وی با اشاره به آمار‌های مرکز آمار ایران، اعلام کرد: نرخ بیکاری کشور در سال ۱۴۰۳ به ۷.۶ درصد رسیده با این حال، کاهش نرخ مشارکت اقتصادی نگرانی‌هایی جدی ایجاد کرده است؛ زیرا بسیاری از نیرو‌های کار، بنا به شرایط اقتصادی، امید به یافتن شغل را از دست داده‌اند.

حسینی تاکید کرد که ایران با نرخ مشارکت ۴۱ درصدی، فاصله زیادی با میانگین جهانی (۶۰ درصد) دارد. این موضوع نشان‌دهنده خروج بخش عمده‌ای از نیروی کار از بازار است.

مشاغل غیررسمی، چالش بزرگ بازار کار

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ارائه آماری درباره سهم مشاغل غیررسمی، اظهار کرد: ۵۶ تا ۵۷ درصد بازار کار ایران از مشاغل غیررسمی تشکیل شده است که نیرو‌های کار فعال در این حوزه فاقد بیمه‌های اجتماعی و مزایای قانونی هستند.

حسینی ادامه داد: از ۲۴ میلیون شاغل در کشور نیز، نزدیک به ۳۰ درصد تحت پوشش بیمه نیستند و این موضوع نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و اقدام فوری است.

برنامه‌ریزی برای کاهش سهم بازار کار غیررسمی

حسینی در ادامه به مصوبه هیات دولت مبنی بر بیمه فعالان سکو‌های (پلتفرم) حمل‌ونقل اشاره کرد و گفت: این مصوبه گام مهمی در حمایت از نیروی کار مشاغل غیررسمی است که بیش از ۶ میلیون نفر را شامل می‌شود. اما هنوز ۲ میلیون نفر از این افراد کاملاً فاقد پوشش بیمه هستند.

وی بر لزوم تقویت نظام آموزش مهارتی به منظور افزایش کیفیت نیروی کار تاکید و اضافه کرد: طرح‌هایی نظیر «طرح همنوا» که همکاری میان سازمان فنی و حرفه‌ای و آموزش و پرورش را ممکن می‌سازد، می‌تواند به آموزش نیروی کار ماهر کمک کند.

حسینی ادامه داد: ۲۰۰ مرکز آموزشی شناسایی شده‌اند که امکان سرمایه‌گذاری در آموزش نیروی کار را دارند و این تحول می‌تواند اثرات مثبتی بر کیفیت بازار کار داشته باشد.

به گفته وی، بازار کار ایران طی ۱۲ سال گذشته تنها توانسته است سالانه حدود ۳۴۰ هزار شغل ایجاد کند؛ رقمی که با توجه به نیاز اقتصادی کشور برای توسعه پایدار کافی نیست.

حسینی تصریح کرد: ما برای ایجاد یک میلیون شغل پایدار در سال، نیازمند رشد اقتصادی سالانه هشت درصد هستیم و بدون گسترش کیک اقتصادی، نمی‌توان انتظار تحول جدی در بازار کار را داشت.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر اهمیت حمایت از نیروی کار و تقویت زیرساخت‌های لازم جهت ایجاد اشتغال پایدار تاکید کرد و گفت: بهبود بازار کار در گرو اصلاح ساختاری، حمایت قانونی از نیروی کار و توسعه نظام آموزش و مهارت در کشور است. تنها از این طریق می‌توان شاخص‌های اقتصادی را بهبود بخشید و انتظارات جامعه را برآورده کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->