کشف ۳هزار قرص روانگردان و ۳ کیلوگرم مواد مخدر در ۵ عطاری در تهران (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پوشش بیمه‌ای ۹۰ درصدی خدمات درمانی ناباروری افزایش ۱۰ درصدی جمعیت سالمندی کشور هدیه روز معلم واریز شد | طی یک‌سال‌ونیم گذشته، ۸۵ درصد بدهی‌های آموزش و پرورش پرداخت شده است مشکل کمبود معلم مدارس تا قبل از سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ رفع خواهد شد ۱۲ هزار پلنگ در معرض خطر قاچاق و تجارت حیات وحش حدود ۸۰ فروشنده ابزار تقلب در کنکور دستگیر شدند حمله سگ در جوین خراسان رضوی، ۸ نفر را راهی بیمارستان کرد ضایعه‌های رحمی «ایران» یوزپلنگ توران، احتمال بارداری‌اش را کاهش داد ماجرای نقص فنی پرواز تهران-مشهد چیست؟ (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تلاش حداکثری دولت چهاردهم برای ارتقای کیفیت آموزشی سختی های ترک سیگار | ماجرای یک جدایی سخت! ساقه‌های کوچک بامبو سخت‌گیری آموزش و پرورش در جذب معلم | دانشجومعلمان دوباره گزینش می‌شوند معلم برگزیده کشوری از خراسان رضوی، از مسیر موفقیتش می‌گوید | باید با نسل زِد ارتباط مؤثر داشته باشیم مرگ ۷ مادر براثر سقط جنین طی سال ۱۴۰۳ سیگار با رگ‌های بدنتان چه می‌کند؟ برنامه جدید آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت آموزشی دبستانی‌ها | بیش از ۳۲۰ هزار معلم در صف آموزش اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما و احتمال بارش تگرگ در نواحی مستعد درددل ۲۴ معلم نمونه کشور با وزیر آموزش و پرورش | از نحوه طراحی سؤالات امتحان نهایی تا رتبه‌بندی معلمان وظیفه اصلی معلم القای حس ارزشمندی به دانش‌آموز است جزایر خلیج‌فارس شناسنامه‌دار خواهند شد ماراتن شکستن ترافیک برای رسیدن به حوزه کنکور قول مساعد تأمین اجتماعی برای اجرای مرحله‌ی دوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دردسر‌های همسایگی با مدرسه | گلایه‌های شهروندان مشهدی از فعالیت مدارس در نزدیکی منازل آنها مشهد، شهر دوستدار سالمند می‌شود تداوم بارش در غرب، مرکز و شمال کشور (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پشت پرده درمان‌های تزریقی مفصلی دست بند پلیس مشهد بر دست ساکن خانه مرموز
سرخط خبرها

سهم ۵۵ درصدی سزارین از زایمان‌ها در کشور

  • کد خبر: ۳۳۰۳۶۸
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۶
سهم ۵۵ درصدی سزارین از زایمان‌ها در کشور
رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت با بیان اینکه میزان زایمان سزارین در کشور حدود ۵۵ درصد است، گفت: برنامه‌هایی برای کاهش سزارین در دستور کار قرار داده‌ایم که شامل دو بخش «فرهنگ‌سازی عمومی» و «برنامه‌های حمایتی از متخصصان زنان و زایمان و استانداردسازی خدمات مرتبط» می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر صابر جباری، درباره وضعیت زایمان سزارین در کشور و اقدامات انجام شده جهت ترویج زایمان طبیعی، اظهار کرد: آمار و ارقام در ارتباط با میزان زایمان سزارین در کشور مناسب نیست؛ به نحوی که داده‌های موجود بیان می‌کند میزان سزارین در کشور حدود ۵۵ درصد است. سزارین‌هایی که بدون توصیه پزشکی انجام می‌شود، نه تنها مخاطراتی برای سلامت زنان به همراه دارد بلکه برای نوزادان و نسل آینده نیز می‌تواند مخاطراتی ایجاد کند. میزان تولد نوزادان نارس حدود ۱۰ درصد از موالید کشور است که این حدود ۱۰۰هزار نوزاد می‌شود. 

وی با بیان اینکه «آیین‌نامه ترویج زایمان طبیعی» در سال گذشته ابلاغ شده، افزود: علاوه بر آیین‌نامه ترویج زایمان طبیعی، برنامه‌های متعددی را در دستور کار قرار داده‌ایم و بخشی از برنامه‌ها هم در دست تدوین است. برنامه‌های که در دستور کار قرار داده‌ایم شامل ۲ بخش «فرهنگ‌سازی عمومی» و «برنامه‌های حمایتی از متخصصان زنان و زایمان و استانداردسازی خدمات مرتبط» می‌شود. 

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت درباره برنامه‌های در راستای فرهنگ‌سازی عمومی گفت: هدف از فرهنگ‌سازی عمومی این است که زنان نسبت به زایمان طبیعی ترس و واهمه نداشته باشند و برای انجام سزارین اصرار بی‌جا نکنند. 

جباری درباره برنامه‌های حمایتی از متخصصان زنان و زایمان و استانداردسازی خدمات مرتبط اظهار کرد: به طور قطع، برنامه‌های حمایتی از متخصصان زنان و زایمان و استانداردسازی خدمات مرتبط می‌تواند به کاهش میزان سزارین در کشور کمک کند. وزارت بهداشت، توسعه و ترویج «زایمان بی‌درد و کم‌درد» را در مواردی که ترس از زایمان طبیعی وجود دارد در دستور کار قرار داده است. 

وی با بیان اینکه تجربه ناخوشایند از زایمان طبیعی در افزایش سزارین نقش دارد، توضیح داد: تجربه‌های ناخوشایند زنان از زایمان طبیعی در زایمان‌های گذشته نیز در افزایش سزارین نقش دارد. با توجه به اینکه تجارب ناخوشایند در مواجهه با زایمان طبیعی می‌تواند سبب افزایش سزارین شود، موضوع به‌سازی و خوشایندسازی بلوک زایمان را در دستور کار قرار داده‌ایم. 

 رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت با بیان اینکه رضایت‌سنجی پس از زایمان را در دستور کار قرار داده‌ایم، گفت: رضایت‌سنجی از زنان پس از زایمان در بلوک‌های زایمان به تازگی آغاز شده و در سامانه‌ها ثبت شده است. بازخورد‌هایی که از زنان دریافت می‌کنیم در ارتباط با تصمیم‌گیری‌ها بسیار موثر است. این پرسش که «آیا از عامل زایمان خود راضی بودید؟» مطرح می‌شود و پس از کسب اطلاع از راضی بودن یا نبودن افراد، چرایی موضوع مورد بررسی قرار می‌گیرد. 

جباری گفت: همچنین این پرسش «آیا بیمارستانی که در آن حضور دارید را برای زایمان‌های بعدی خود یا اطرافیان‌تان توصیه می‌کنید؟» در رضایت‌سنجی از زنان مطرح می‌شود. به طور کلی، ۲ پرسش در رضایت‌سنجی از زنان حاضر در بلوک‌های زایمان پس از هر زایمان مطرح می‌شود. از مادران درخواست می‌کنیم که به پرسش‌ها پاسخ دهند تا از میزان رضایت آنها از بلوک‌های زایمان مطلع شویم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->