مرگ مشکوک با پس‌زمینه دعوای زن‌وشوهری بیش از ۳ میلیارد تومان مالیات برای ثبت مهریه ۳۰۰ سکه‌ای گفت‌وگو با مال‌خر متهم به خرید ۲ هزار گوشی دزدی | بندبازی یک سارق بندِ باز شهادت ۳ نیروی پلیس درپی حادثه تروریستی در چابهار (۲۱ تیر ۱۴۰۴) سولاریوم چه خطراتی را برای پوست ایجاد می‌کند؟ نتایج آزمون ورودی مدارس سمپاد ۱۴۰۴، هفته اول شهریورماه اعلام خواهد شد هشدار سازمان غذا و دارو درباره تبلیغات قطره‌های چشمی در فضای مجازی اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۱ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس کمیسیون آموزش مجلس: تعویق آزمون استخدامی آموزش‌ و پرورش منتفی است توصیه‌های تغذیه‌ای برای بهبود وضعیت افراد گرمازده لبنیات غیرپاستوریزه، عامل اصلی انتقال بیماری‌های مشترک انسان و حیوان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۱ تیر ۱۴۰۴) | ۳ روز رگبار باران و رعد و برق در ۱۶ استان هنگام گزش مار و عقرب، کدام کارها را نکنیم؟ حکم اعدام عامل اصلی پرونده تجاوز و قتل «نیان» دختربچه بوکانی، در ملأعام اجرا شد (۲۱ تیرماه ۱۴۰۴) دستگیری سارقان خوار بار فروشی‌های مشهد افزایش اضطراب زنان باردار هم‌زمان با جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل هشدار سازمان غذا و دارو نسبت به ۹ فرآورده غیرمجاز مراقبت از مو و پوست در بازار جان باختن ۴ نفر در حادثه واژگونی خودرو در محور فرخشهر به بروجن (۲۰ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر در نزاع جمعی در نیشابور (۲۰ تیر ۱۴۰۴) ثبت جهانی غارهای پارینه‌سنگی خرم آباد در فهرست میراث جهانی یونسکو زلزله ۴.۱ ریشتری نهبندان در خراسان جنوبی را لرزاند (۲۰ تیر ۱۴۰۴) گسترده‌ترین گرمای تابستانی در راه کشور (۲۰ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| نقص فنی مینی‌بوس در مشهد حادثه آفرید نهمین دوره ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان آغاز شد (۱۹ تیر ۱۴۰۴) +جزئیات ماجرای حادثه انفجار در یکی از برج‌های منطقه چیتگر تهران چه بود؟ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) پرداخت معوقات ۱۴ هزار میلیاردی فرهنگیان بازنشسته در دوران جنگ مراقب باشید خُلقتان گرمازده نشود | هوای گرم به‌جز جسم، خلق‌وخو را هم متأثر می‌کند ابلاغ دستورالعمل بازگشایی موزه‌ها و اماکن تاریخی پس از جنگ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) بازدید وزیر آموزش و پرورش از محل برگزاری آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد
سرخط خبرها

۱۲ هزار پلنگ در معرض خطر قاچاق و تجارت حیات وحش

  • کد خبر: ۳۳۰۴۸۴
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰
۱۲ هزار پلنگ در معرض خطر قاچاق و تجارت حیات وحش
حدود ۱۲ هزار پلنگ و اعضای بدن آن‌ها بین سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۳ در سطح جهانی معامله شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روز جهانی پلنگ در تاریخ ۳ می (۱۳ اردیبهشت) برگزار می‌شود و یادآور چالش‌های زیادی است که این موجودات با شکوه با آنها مواجه هستند. امسال، سازمان جهانی حمایت از حیوانات FOUR PAWS توجه‌ها را به بهره‌برداری از پلنگ‌ها در تجارت غیرقانونی گربه‌های بزرگ در سطح جهانی جلب کرده است.

پلنگ‌ها، مانند دیگر گونه‌های گربه‌های بزرگ، تهدیدات بزرگی در سراسر جهان دارند. چه زنده و چه مرده، این حیوانات عظیم‌الجثه اغلب تبدیل به کالا می‌شوند و قربانی تجارت غیرقانونی می‌شوند. آنها به عنوان حیوانات خانگی عجیب و غریب نگهداری می‌شوند یا به دلیل استخوان‌ها، جمجمه‌ها و پوست‌شان شکار می‌شوند که سپس در دارو‌های سنتی، محصولات لوکس یا به عنوان تروفی نمایش داده می‌شود.

آفریقای جنوبی یکی از تأمین‌کنندگان اصلی در تجارت غیرقانونی این گربه‌سانان بزرگ است. در تلاش برای مقابله با این ظلم، FOUR PAWS پناهگاه LIONSROCK Big Cat Sanctuary را در آفریقای جنوبی در سال ۲۰۰۶ تأسیس کرد. این پناهگاه به گربه‌های بزرگ نجات‌یافته فرصتی دوباره می‌دهد تا در محیطی مناسب برای نیاز‌های طبیعی خود رشد کنند.

وانسا آموروسو، رئیس بخش حیوانات وحشی در تجارت در FOUR PAWS، در این باره گفت: پلنگ‌ها در آفریقا، خاورمیانه و آسیا به دلیل تخریب زیستگاه‌ها و شکار غیرقانونی تقریباً ۷۵ درصد از زیستگاه‌های طبیعی خود را از دست داده‌اند. در حالی که جمعیت گربه‌های وحشی در آستانه انقراض است، برخی دیگر در تأسیسات تکثیر مشکوک برای تنها هدف تجارت، چه زنده و چه به صورت اعضای بدن، پرورش می‌یابند. دیدن اینکه چگونه این موجودات باشکوه به تنها یک کالای تجاری تبدیل شده‌اند، تأسف‌آور است.

در حالی که تقاضا برای ببر‌ها افزایش یافته است، یک روند نگران‌کننده ظهور کرده است: شکارچیان و قاچاقچیان به طور فزاینده‌ای به هدف قرار دادن پلنگ‌ها پرداخته‌اند. این موجودات باشکوه برای استخوان‌ها، دندان‌ها و دیگر اعضای بدن‌شان شکار می‌شوند که اغلب به طور نادرست به عنوان "محصولات ببر" در بازار‌های حیات‌وحش آسیا فروخته می‌شوند. باوجود اینکه پلنگ‌ها تحت بالاترین سطح حفاظت در CITES قرار دارند، حدود ۱۲ هزار پلنگ و اعضای بدن آنها بین سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۳ در سطح جهانی معامله شده‌اند.

آموروسو افزود: حفاظت از گربه‌سانان بزرگ در سراسر جهان یکنواخت نیست و از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. حتی بین گونه‌های مختلف گربه‌های بزرگ نیز تفاوت وجود دارد. قاچاقچیان حیات‌وحش و دلالان از این موضوع آگاه هستند و همیشه به دنبال راه‌حل‌های آسان برای کسب درآمد هستند: اگر به دست آوردن یک ببر دشوار باشد، آنها به سرعت به جانشین‌های راحت‌تر و کمتر محافظت‌شده روی می‌آورند. ما به حمایت جهانی نیاز داریم تا این مشکل را پایان دهیم.

وی از دولت‌ها در سراسر جهان خواسته است که با استاندارد‌های بین‌المللی حفاظت از حیوانات وحشی همسو شوند، مانند کنوانسیون تجارت بین‌المللی گونه‌های در معرض خطر حیات‌وحش (CITES)، تا قاچاق و بهره‌برداری بی‌رحمانه از حیات‌وحش برای سود پایان یابد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->