پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۱۲ هزار پلنگ در معرض خطر قاچاق و تجارت حیات وحش

  • کد خبر: ۳۳۰۴۸۴
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰
۱۲ هزار پلنگ در معرض خطر قاچاق و تجارت حیات وحش
حدود ۱۲ هزار پلنگ و اعضای بدن آن‌ها بین سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۳ در سطح جهانی معامله شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روز جهانی پلنگ در تاریخ ۳ می (۱۳ اردیبهشت) برگزار می‌شود و یادآور چالش‌های زیادی است که این موجودات با شکوه با آنها مواجه هستند. امسال، سازمان جهانی حمایت از حیوانات FOUR PAWS توجه‌ها را به بهره‌برداری از پلنگ‌ها در تجارت غیرقانونی گربه‌های بزرگ در سطح جهانی جلب کرده است.

پلنگ‌ها، مانند دیگر گونه‌های گربه‌های بزرگ، تهدیدات بزرگی در سراسر جهان دارند. چه زنده و چه مرده، این حیوانات عظیم‌الجثه اغلب تبدیل به کالا می‌شوند و قربانی تجارت غیرقانونی می‌شوند. آنها به عنوان حیوانات خانگی عجیب و غریب نگهداری می‌شوند یا به دلیل استخوان‌ها، جمجمه‌ها و پوست‌شان شکار می‌شوند که سپس در دارو‌های سنتی، محصولات لوکس یا به عنوان تروفی نمایش داده می‌شود.

آفریقای جنوبی یکی از تأمین‌کنندگان اصلی در تجارت غیرقانونی این گربه‌سانان بزرگ است. در تلاش برای مقابله با این ظلم، FOUR PAWS پناهگاه LIONSROCK Big Cat Sanctuary را در آفریقای جنوبی در سال ۲۰۰۶ تأسیس کرد. این پناهگاه به گربه‌های بزرگ نجات‌یافته فرصتی دوباره می‌دهد تا در محیطی مناسب برای نیاز‌های طبیعی خود رشد کنند.

وانسا آموروسو، رئیس بخش حیوانات وحشی در تجارت در FOUR PAWS، در این باره گفت: پلنگ‌ها در آفریقا، خاورمیانه و آسیا به دلیل تخریب زیستگاه‌ها و شکار غیرقانونی تقریباً ۷۵ درصد از زیستگاه‌های طبیعی خود را از دست داده‌اند. در حالی که جمعیت گربه‌های وحشی در آستانه انقراض است، برخی دیگر در تأسیسات تکثیر مشکوک برای تنها هدف تجارت، چه زنده و چه به صورت اعضای بدن، پرورش می‌یابند. دیدن اینکه چگونه این موجودات باشکوه به تنها یک کالای تجاری تبدیل شده‌اند، تأسف‌آور است.

در حالی که تقاضا برای ببر‌ها افزایش یافته است، یک روند نگران‌کننده ظهور کرده است: شکارچیان و قاچاقچیان به طور فزاینده‌ای به هدف قرار دادن پلنگ‌ها پرداخته‌اند. این موجودات باشکوه برای استخوان‌ها، دندان‌ها و دیگر اعضای بدن‌شان شکار می‌شوند که اغلب به طور نادرست به عنوان "محصولات ببر" در بازار‌های حیات‌وحش آسیا فروخته می‌شوند. باوجود اینکه پلنگ‌ها تحت بالاترین سطح حفاظت در CITES قرار دارند، حدود ۱۲ هزار پلنگ و اعضای بدن آنها بین سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۳ در سطح جهانی معامله شده‌اند.

آموروسو افزود: حفاظت از گربه‌سانان بزرگ در سراسر جهان یکنواخت نیست و از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. حتی بین گونه‌های مختلف گربه‌های بزرگ نیز تفاوت وجود دارد. قاچاقچیان حیات‌وحش و دلالان از این موضوع آگاه هستند و همیشه به دنبال راه‌حل‌های آسان برای کسب درآمد هستند: اگر به دست آوردن یک ببر دشوار باشد، آنها به سرعت به جانشین‌های راحت‌تر و کمتر محافظت‌شده روی می‌آورند. ما به حمایت جهانی نیاز داریم تا این مشکل را پایان دهیم.

وی از دولت‌ها در سراسر جهان خواسته است که با استاندارد‌های بین‌المللی حفاظت از حیوانات وحشی همسو شوند، مانند کنوانسیون تجارت بین‌المللی گونه‌های در معرض خطر حیات‌وحش (CITES)، تا قاچاق و بهره‌برداری بی‌رحمانه از حیات‌وحش برای سود پایان یابد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->