ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

مطالعه جدید: خفاش‌ها از صدای قورباغه‌ها، طعمه‌های خوشمزه را از سمی تشخیص می‌دهند

  • کد خبر: ۳۳۰۵۴۷
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۲
مطالعه جدید: خفاش‌ها از صدای قورباغه‌ها، طعمه‌های خوشمزه را از سمی تشخیص می‌دهند
تحقیقات جدید نشان می‌دهد خفاش‌های لب‌‌چین‌دار (fringe-lipped bats) که از پاناما تا برزیل زندگی می‌کنند، به‌تدریج یاد می‌گیرند با شنیدن صدای جفت‌یابی قورباغه‌ها، گونه‌های خوشمزه را از گونه‌های سمی تشخیص دهند.

شهرآرانیوز؛ خفاش‌های لب‌چین‌دار که در جنگل‌های بارانی گرمسیری زندگی می‌کنند، عمدتاً از دوزیستان مانند قورباغه‌ها تغذیه می‌کنند. اما همه قورباغه‌های جنگلی برای خفاش‌ها مناسب نیستند. این خفاش‌ها به‌صورت انتخابی از قورباغه‌های کوچک تغذیه می‌کنند و قید گونه‌های سمی را می‌زنند. سؤال این بود که آیا این توانایی ذاتی است یا اکتسابی؟

برای پاسخ به این سؤال، محققان ۲۱ خفاش بالغ و ۱۹ خفاش جوان را با پخش صدای جفت‌یابی ۱۵ گونه قورباغه مورد آزمایش قرار دادند. 

خفاش‌ها که از طبیعت جمع‌آوری شده بودند، در یک قفس بزرگ پرواز قرار داده شدند و صدای قورباغه‌ها برایشان پخش شد. پژوهشگران واکنش خفاش‌ها، از جمله ترک لانه و میزان علاقه به شکار را ثبت کردند.

نتایج نشان داد که خفاش‌های بالغ بیشترین واکنش شکارگرانه را به قورباغه‌های خوش‌طعم نشان دادند. خفاش‌های جوان به‌صورت قابل‌توجهی به وزغ‌های سمی که خفاش‌های بالغ نادیده گرفته بودند، واکنش نشان دادند. همچنین علاقه کمتری به خوش‌طعم‌ترین قورباغه‌ها داشتند.

این یافته‌ها حاکی از آن است که خفاش‌ها به‌مرور زمان یاد می‌گیرند کدام قورباغه‌ها ارزش تعقیب دارند. به نظر می‌رسد خفاش‌های جوان در ابتدا به طعمه‌های بزرگ جذب می‌شوند، اما با کسب تجربه، قورباغه‌های بی‌خطر را شناسایی و از گونه‌های سمی یا نامناسب چشم‌پوشی می‌کنند.

محققان پیش‌بینی می‌کنند که فرآیند‌های مشابهی در سایر شکارچیان نیز اتفاق می‌افتد. این مطالعه بر اهمیت یادگیری و تجربه در شکل‌گیری رفتار‌های شکارگری تأکید دارد.

نتایج این تحقیق در مجله  the Royal Society منتشر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->