عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد
سرخط خبرها

همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در دستور کار نمایندگان مجلس

  • کد خبر: ۳۳۱۷۷
  • ۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۲
  • ۱
همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در دستور کار نمایندگان مجلس
عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: نمایندگان مجلس یازدهم پیگیر اجرایی شدن قانون یکسان‌سازی حقوق بازنشستگان بوده و این بحث در دستور کار نمایندگان است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی، با اشاره به اجرای قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اظهار داشت: در کشور بازنشستگان به چند گروه تقسیم می‌شوند؛ بازنشستگان لشکری و کشوری، بازنشستگان تامین اجتماعی و بعضی از سازمان‌ها و ارگان‌ها هم صندوق جدایی برای خود دارند و در مباحث بازنشستگی، پرداخت پاداش پایان خدمت و همچنین حقوق و مزایا متفاوت هستند.

 

وی ادامه داد:، ولی در بحث همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی، متاسفانه سازمان تامین اجتماعی برای کارکنان شاغل و اداری خود بحث یکسان‌سازی را اجرا کرده، ولی برای مستمری بگیران و بازنشستگان این قانون را اجرا نکرده است.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در رابطه با دلایل عدم اجرای این قانون بیان کرد: وقتی این سازمان مورد اعتراض قرار می‌گیرد، می‌گویند که بودجه نداریم و بازنشستگان و مستمری بگیران هم از این گلایه دارند که اگر بودجه ندارید چرا برای کارکنان خود داشته و اجرا کردید، اما برای ما بودجه ندارید.

 

بدهی دولت به تامین اجتماعی

وی با اشاره به بدهی‌های دولت به سازمان تامین اجتماعی بیان کرد: الان تامین اجتماعی ادعا دارد که ما از دولت مبالغ زیادی طلب داریم و اگر دولت آن‌ها را پرداخت کند بحث یکسان‌سازی حقوق بازنشستگان را اجرا می‌کنیم.

 

موسوی لارگانی افزود: ظاهرا امسال یک درصدی بودجه در اختیار تامین اجتماعی قرار گرفته است که شاید یک نیم‌بندی از یکسان‌سازی را بتواند اجرا کند، اما قطعا نمی‌توانند با این بودجه به طور کامل آن را اجرا کند.


پیگیر اجرای قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگانیم

وی در ارتباط با پیگیری اقدامات نمایندگان مجلس یازدهم برای اجرای قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تصریح کرد: نمایندگان مجلس یازدهم پیگیر اجرایی شدن قوانین زیادی که در گذشته تصویب شده و به نوعی زیر پا گذاشته شده و آن را اجرایی نکرده‌اند هستند و یکی از موارد بحث یکسان‌سازی حقوق بازنشستگان بوده که در دستور کار نمایندگان است.

 

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاثیرات فعال شدن سامانه شفافیت دریافتی مدیران صندوق بازنشستگان گفت: بحث دریافتی برای تمام وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و ارگان‌ها و حتی سه قوه کشور باید براساس برنامه ششم باشد و در آن تاکید شده که باید سامانه‌ای طراحی شده و حقوق، مزایا و دریافتی کارکنان سه قوه شفاف باشد و با اجرایی شدن آن بسیاری از این مشکلات برطرف می‌شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
حمید
United States of America
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
0
0
نمیدونم باید گریه کرد یا خندید به حال مابازنشستگان ،نماینده ای که با کمترین رای مردم انتخاب شده وهنوز حکمش را نگرفته 200 میلیون حق مسکن برایش رخته شده ولی ما که 30 سال حق بیمه پرداخت کردیم و با بدترین شرایط کاری کار کردیم چیزی به عنوان حق مسکن نداریم ،این چه قانونی، چه انسانیتی هست که ما باید برای 300 یا 400 هزار حق مسکن خودمونه بکشیم وهر روز در کوچه وخیابان وسایتها فریاد بزینم وصدامونم به هیچ جا نمیرسه وآن نماینده هنوز روی صندلی ننشسته 200 میلیون فقط حق مسکن گرفته .
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->