فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

۲ میلیون ۸۰۰ هزار تومان حداقل حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی

  • کد خبر: ۲۲۵۹۴
  • ۱۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۶
  • ۱
۲ میلیون ۸۰۰ هزار تومان حداقل حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با ابراز نگرانی از رقم پایین حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی، تصریح کرد: شورای عالی کار حداقل حقوق بازنشگان تأمین اجتماعی را ۲ میلیون ۸۰۰ هزار تومان تعیین کند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ مهرداد بائوج لاهوتی با بیان اینکه بر اساس قانون، بازنشستگان تأمین اجتماعی باید حقوق خود را از بخش خصوصی و تأمین اجتماعی دریافت کنند، گفت: به همین دلیل مجلس و سازمان برنامه و بودجه نمی‌توانند به مانند بازنشستگان لشکری و کشوری برای این عزیزان حقوق بازنشستگی در قانون بودجه پیش بینی کنند.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: قانون شورای عالی کار را برای تعیین حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی تعیین کرده است که این شورا به ریاست وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، نمایندگان قشر کارگری و نمایندگان کارفرمایان برای تعیین دستمزد کارگران و بازنشستگان تأمین اجتماعی هر ساله در پایان سال تشکیل جلسه می‌دهد.

لاهوتی اضافه کرد: جلسه شورای عالی کار در پایان سال برای تعیین حقوق و دستمزد کارگران و بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۹۹ به دلیل اختلافات بین نمایندگان کارگران و نمایندگان کارفرمایان نتیجه‌ای نداشت و در حال حاضر وزارت کار باید هرچه سریع‌تر زمان نشست تعیین حقوق و دستمزد برای این عزیزان را تعیین کند.

وی تأکید کرد: بنابراین مجلس و قانون بودجه نه تنها منعی برای افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی ندارد بلکه به دنبال افزایش جدی حقوق آن‌ها است.

لاهوتی با بیان اینکه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی به عنوان مدافع حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی باید وارد عمل شود، افزود: شورای عالی کار نیز باید هرچه سریع‌تر با تشکیل جلسه حداقل حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی را تعیین کند.

وی با غیر قابل قبول خواندن رقم یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان برای بازنشستگان تأمین اجتماعی، اظهار کرد: کف رقم در نظر گرفته شده برای بازنشستگان لشکری و کشوری رقم ۲ میلیون ۸۰۰ هزار تومان تعیین شده که شورای عالی کار نیز می‌تواند با تبعیت از همین فرمول چنین رقمی را برای حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در نظر گیرد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با تأکید بر اینکه افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی به هیچ عنوان نباید کمتر از بازنشستگان لشکری و کشوری باشد، گفت: معتقدم شورای عالی کار باید علاوه بر در نظر گرفتن افزایش ۱۵ درصدی حقوق در سال جدید، حداقل حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی را رقم ذکر شده در نظر گیرد.

منبع: خانه ملت
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۹
0
0
چراکامنتهای من ثبت ونمایش داده نمی شود
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->