راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

در شهرستان طرقبه‌شاندیز، روزانه ۱۵۰ تن زباله تولید می‌شود

  • کد خبر: ۳۳۲۲۰۹
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۹
در شهرستان طرقبه‌شاندیز، روزانه ۱۵۰ تن زباله تولید می‌شود
شهرستان طرقبه‌شاندیز با مناظر طبیعی زیبا و جاذبه‌های گردشگری فراوان، به مقصدی ایده‌آل برای تفریح و استراحت تبدیل شده، اما با چالشی جدی در زمینه مدیریت پسماند‌ها و زباله‌ها روبه‌رو شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با ورود میلیون‌ها گردشگر به طرقبه‌شاندیز، حجم پسماند تولیدی به طرز چشمگیری افزایش پیدا می‌کند و بطری‌های پلاستیکی، بسته‌های غذایی و دیگر اقلام مصرفی هستند که در طبیعت رها می‌شوند به خصوص در روز‌های تعطیل و فصل‌های پرگردشگر، این مشکل تشدید می‌شود و به آلودگی محیط‌زیست و تخریب زیبایی‌های طبیعی منجر می‌شود.

شهرستان طرقبه‌شاندیز با مناظر طبیعی زیبا و جاذبه‌های گردشگری فراوان، نه تنها به مقصدی ایده‌آل برای تفریح و استراحت تبدیل شده، بلکه چالشی جدی در زمینه مدیریت پسماند‌ها و زباله‌ها نیز به وجود آورده است.

فرماندار شهرستان طرقبه‌شاندیز ، به معضل زیست‌محیطی ناشی از پسماند‌های به جا مانده از گردشگران اشاره کرد و گفت: بی‌توجهی به این موضوع می‌تواند به آسیب‌های جدی به اکوسیستم منطقه منجر شود.

یدالله بشکنی یکی از معضلات زیست‌محیطی شهرستان را پسماند‌هایی که گردشگران پس از حضورشان در شهرستان به جای می‌گذارند دانست و گفت: طرقبه‌شاندیز یکی از مهم‌ترین شهرستان‌های گردشگرپذیر استان است که هر هفته پذیرای خیل عظیمی از مسافران، مجاوران و گردشگران است.

فرماندار شهرستان طرقبه‌شاندیز ، بیان کرد: گرچه تاکنون سه روستا به عنوان روستای هدف گردشگری به ثبت نرسیده، اما ۴۳ روستای شهرستان ظرفیت و پتانسیل حضور گردشگران را دارند.

وی با اشاره به اینکه ماهیانه بیش از سه میلیون خودرو وارد شهرستان طرقبه‌شاندیز می‌شود و تعداد قابل توجهی از مسافران و گردشگران زباله و پسماند خود را در طبیعت رها می‌کنند گفت: گردشگران و مسافران پس از حضور در مناطق روستایی، ییلاقات و هفت رودخانه دائمی؛ پسماند خود را به مکان‌هایی که از قبل پیش‌بینی شده تحویل نمی‌دهند و این به یک معضل زیست‌محیطی تبدیل شده است.

بشکنی با بیان اینکه این بی‌توجهی کار دهیاران، شهرداران، بخشداران، محیط‌زیست و مجموعه ستاد پسماند شهرستان را بسیار سخت کرده است، اظهار کرد: حجم قابل توجهی از نیرو، تجهیزات و امکانات شهرستان فقط برای جمع‌آوری پسماند‌ها و زباله‌ها پیش‌بینی شده است.

وی با اعلام اینکه فقط در ایام تعطیلات نوروز بیش از ۱۰۰ کامیون زباله و نخاله از محور مشهد شاندیز جمع‌آوری شد، خاطرنشان کرد: برخی حریم‌ها  مربوط به شهرداری‌های طرقبه‌شاندیز یا دهیاری‌ها است که انجام وظیفه می‌کنند، البته خارج از حرایم به ویژه محور حسن‌آباد و فرمانیه زباله‌ها را در حاشیه خیابان دپو می‌کنند که مسئولیت ستاد پسماند شهرستان را افزایش می‌دهد.

فرماندار طرقبه‌شاندیز با ارائه راهکار‌هایی برای کاهش زباله در شهرستان طرقبه‌شاندیز افزود: باید فرهنگ تفکیک زباله ابتدا از رستوران‌ها، واحد‌های پذیرایی و اقامتی آغاز شود که اگر رعایت شود بخش قابل توجهی از مشکلات رفع می‌شود.

وی با بیان اینکه به دلیل عدم تفکیک زباله شاهد حضور زباله گرد‌ها در منطقه هستیم، گفت: این افراد برای جمع‌آوری مواد پلاستیکی، کیسه‌های زباله را پاره و رهاسازی می‌کنند.

بشکنی با اشاره به اینکه بیشترین آسیب به محیط‌زیست از سوی زباله گرد‌ها وارد می‌شود که باید تدابیر ویژه‌ای در این خصوص اتخاذ شود، اظهار کرد: باید رستوران‌ها، مراکز اقامتی و واحد‌هایی که تولید زباله دارند موظف باشند که زباله‌هایشان را به ستاد پسماند تحویل دهند.

وی با بیان اینکه تمامی دهیاران در روستا‌ها زباله‌گاه و سطل‌های زباله بزرگی را تعبیه کرده‌اند و به طور مرتب جمع‌آوری زباله را دارند، خاطرنشان کرد: فقط اگر یک روز زباله‌های شهرستان جمع‌آوری نشود بیش از ۱۵۰ تن زباله معضلات جدی را به وجود خواهد آورد.

فرماندار شهرستان طرقبه‌شاندیز ، در ادامه از گردشگران، شهروندان و زائران خواست هنگام ورود به طرقبه‌شاندیز این شهر را مانند خانه خودشان بدانند و از ریختن زباله در طبیعت پرهیز کنند تا افراد بیشتری بتوانند از ظرفیت گردشگری و مناظر بکر شهرستان بهره‌مند شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->