یک نکته ناگفته از صلح امام حسن(ع) جنون یک مرغ مهاجر ضمانت رسول مهربانی (ص) برای موفقیت و پیشرفت چیست؟ چشم‌هایت را به من قرض بده! | راهکارهای جلوگیری از خود محوری و استبداد رأی در کلام رسول خدا (ص) راهیابی ۱۲۵ متسابق به مرحله استانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن در خراسان رضوی ۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود
سرخط خبرها

در دیدار آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف چه گذشت؟

  • کد خبر: ۳۳۲۳۰۲
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۲
در دیدار آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف چه گذشت؟
آیت‌الله جوادی آملی در ادامه سفر خود به عتبات عالیات، با حضور در بیت آیت‌الله سیستانی در نجف اشرف، با این مرجع تقلید دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله جوادی آملی صبح امروز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت‌ماه، در ادامه سفر خود به عتبات عالیات، با حضور در بیت آیت‌الله سیستانی در نجف اشرف، با این مرجع تقلید دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

این دیدار در فضایی صمیمی درباره مسائل علمی، اخلاقی و جهان اسلام برگزار شد.

براساس این گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله جوادی آملی شرح دیدار را چنین نقل کرده است:

آیت‌الله سیستانی ضمن خوش‌آمدگویی و ابراز خرسندی از توفیق حضور ایشان در عتبات عالیات، تفسیر تسنیم را افتخاری برای شیعه خواندند و بیان کرد: شما ۴۰ سال در محضر قرآن کریم بودید و زحمت کشیدید و این اثر شما افتخاری برای شیعه است.

این مرجع تقلید گفت: اصل و محور، قرآن کریم است؛ روایات اهل بیت علیهم السلام باید به قرآن عرضه شود و تنها در صورتی که با قرآن مطابقت داشته باشد، قابل استناد و عمل است.

آیت الله سیستانی تاکید کرد: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد و در حد توان، هر آنچه مقدور باشد برای حوزه‌های علمیه انجام خواهیم داد.

این مرجع تقلید همچنین با ابراز خرسندی از این دیدار، خطاب به آیت‌الله جوادی آملی بیان کرد: ما اوصاف شما و آثار علمی شما را زیاد شنیده بودیم، اما شنیدن، کی بود مانند دیدن!

آیت‌الله جوادی آملی نیز با تجلیل از شخصیت ممتاز آیت‌الله سیستانی بیان کرد: وجود شخصیت بزرگی، چون شما، نعمتی بزرگ برای حوزه‌های علمیه و جامعه اسلامی است. شما برای شیعیان و مردم عراق مانند پدری دلسوز و مهربان هستید، ان شاءالله سایه‌تان مستدام باد.

این مرجع تقلید با اشاره به نقش برجسته مرجعیت در کشور عراق افزود: حوزه نجف، چه با واسطه و چه بی‌واسطه، منشأ برکات فراوانی برای جهان اسلام بوده و هست؛ نقش شما در حفظ نظام اجتماعی و مقابله با جریان‌های تکفیری، چون داعش، نقشی تاریخی و ماندگار است.

آیت‌الله جوادی آملی همچنین از خدمات ارزنده آیت‌الله العظمی سیستانی به حوزه‌های علمیه، چه در داخل و چه در خارج عراق، تقدیر و تشکر کردند و بر ارتباط بیشتر حوزه‌های علمیه تاکید کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->