نایب رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تاسیسات اتمی ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات من الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم اذعان نشریه آمریکایی به ضعیف بودن حملات علیه ایران | جمهوری اسلامی ایران تمایلی به ساخت بمب اتمی ندارد عطوان: آیت‌الله خامنه‌ای همیشه حقیقت را گفته‌اند حضور علی شمخانی در مراسم وداع با شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس درگیری مسلحانه در شمال غرب لبنان (۷ تیر ۱۴۰۴) طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپازدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: جنگ در ایران را آنگونه که باید پایان ندادیم رئیس قوه‌قضائیه: مردم ایران، غیرتمند و حماسی هستند سلیمی: ۲۳ ماده قانون فعالیت ریزپرنده‌ها به زودی نهایی می‌شود شهادت ۳ کودک دیگر در غزه توسط رژیم صهیونیستی بقائی: بوی گاز و خاکستر با هیاهوی تاجران دروغ از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود محو کامل یک منطقه اسرائیلی در پی حملات ایران فتاح: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، نماد وحدت ملی است یک عضو کنگره آمریکا: راه‌حل نظامی کافی نیست، باید با تهران مذاکره کرد وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است
سرخط خبرها

احتمال حمله دوباره هند و پاسخ کوبنده‌تر پاکستان (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۲۷۵۸
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۱
احتمال حمله دوباره هند و پاسخ کوبنده‌تر پاکستان (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
وزیر دفاع پاکستان مدعی احتمال حمله دوباره هند به کشورش شد و گفت: در این صورت پاسخ پاکستان سخت‌تر است و جامعه جهانی نیز شاهد پیامد‌های آن خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، خواجه محمد آصف در گفت وگویی با شبکه پاکستانی جیو اظهار کرد که هند دچار انزوا شده و احتمال می‌رود برای خروج از این بحران دست به حرکتی دیگر علیه پاکستان بزند.

وزیر دفاع پاکستان افزود: اگر نخست وزیر هند نقشه حمله مجدد به پاکستان را طراحی می‌کند باید بگوییم که تمام دنیا به یک سمت و هند در سمت دیگری قرار خواهد گرفت و حتی همپیمانان دهلی نو نیز از این حرکت حمایت نخواهند کرد.

وی اظهار کرد که پاکستان برای پذیرش آتش‌بس با هند تحت هیچ فشاری نبود و ما به خواسته کشور‌های دوست برای برقراری آتش بس ارج نهادیم.

به گزارش ایرنا، درگیری‌های میان هند و پاکستان به دنبال حادثه تروریستی دوم اردیبهشت در منطقه توریستی «پهَلگام» در کشمیر تحت کنترل هند که در آن دست کم ۲۷ نفر کشته شدند، آغاز شد.

دهلی نو، اسلام آباد را عامل این حمله معرفی کرد و در پاسخ به این حادثه در مورخ ۱۷ اردیبهشت جاری عملیات «سیندور» را با هدف قرار دادن ۹ نقطه در پاکستان و کشمیر پاکستان آغاز کرد. پاکستان نیز در پاسخ به این حملات طی عملیاتی موسوم به «بنیان مرصوص» ۲۶ نقطه در هند و کشمیر تحت کنترل این کشور را هدف حملات موشکی، پهپادی و توپخانه‌ای قرار داد.

پیش‌تر نیروی هوایی پاکستان نیز اعلام کرد که در واکنش به حملات بامداد ۱۷ اردیبهشت هند پنج فروند جنگنده این کشور از جمله سه جت فرانسوی رافال را سرنگون کرده است.

دو کشور پس از انجام حملات هوایی به مواضع یکدیگر، در نهایت پس از پنج روز درگیری در مورخ شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ نسبت به برقراری آتش بس توافق کردند.

وزارت خارجه هند امروز (چهارشنبه) ادعای «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا درباره میانجیگری واشنگتن در مناقشه هند و پاکستان و جلوگیری از جنگ هسته‌ای از طریق فشار تجاری را بی‌اساس خواند و بر دوجانبه بودن مساله کشمیر تاکید کرد.

فرماندهان عملیات نظامی ارتش‌های پاکستان و هند روز دوشنبه گذشته گفت وگوی تلفنی انجام داده و بر پایداری و پیشبرد توافق آتش‌بس بین دو کشور به توافق رسیدند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->