کاهش چشمگیر نرخ بیکاری در خراسان رضوی | ثبت ۹ هزار فرصت شغلی جدید در سامانه رصد اشتغال بحران آب در مشهد؛ افت ۷۰ درصدی ورودی سد دوستی و کاهش ۵۹ درصدی سد طرق تغییر تاریخی در ذخایر جهانی؛ طلا از اوراق خزانه‌داری آمریکا پیشی گرفت پیش‌بینی بورس سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴| هشدار تحلیلگران درباره رشد بورس تکذیب افزایش نرخ ارز؛ بانک مرکزی: برنامه‌ای برای تغییر نرخ ۷۰ هزار تومانی و حذف ارز ترجیحی نداریم فروش ۱ میلیون عروسک لبوبو در ایران با گردش مالی ۷۰۰ میلیارد تومانی! پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴| شوک قیمتی در بازار؛ عبور دلار از مرز ۱۰۵ هزار تومان و هشدار برای طلای ۹ میلیونی گران‌فروشی و تخلفات بهداشتی کافی‌شاپ‌های مشهد در تیررس بازرسی اصناف  فرزین: قیمت غیررسمی ارز اغلب برای کالا‌های قاچاق است فرزین خبر داد: تداوم تخصیص ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و کالا‌های اساسی معاون وزیر کشور: در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای تغییر قیمت نان وجود ندارد | کاهش ۶ درصدی مصرف نان کشور با خروج اتباع غیرمجاز بازار خودرو زیر سایه نوسانات ارز | هشدار رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران درباره بدعهدی شرکت‌ها هشتمین مرحله فروش ایران‌خودرو آغاز نشده حذف شد! نقره ۱۴۰ هزار تومانی فتح شد؛ جزئیات کامل قیمت شمش‌های مختلف (۹ شهریور ۱۴۰۴) شوک سپتامبر: دلار ۱۰۴ هزار تومان را فتح کرد و سکه را به آستانه ۱۰۰ میلیون کوبید! طلوع سپتامبری بیت‌کوین: پیش‌بینی صعودی به قله ۱۲۴ هزار دلار علی‌رغم تاریخچه نزولی! پیش‌بینی جدید از قیمت طلا و سکه | خیز طلا برای فتح کانال ۹ میلیونی (۹ شهریور ۱۴۰۴) وزیر نیرو برای تهیه لایحه جرم انگاری استخراج غیرقانونی رمز ارز دستور فوری صادر کرد علت کمبود برنج پاکستانی در بازار چیست؟ رکوردشکنی لوبیاچیتی با افزایش قیمت ۲۴۸ درصدی در یک‌سال! قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۹ شهریور ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید + جدول رکود مسکن تا چه زمانی ادامه دارد؟ دلار در مشهد وارد کانال ۱۰۴ هزار تومان شد وزیر جهاد کشاورزی: قیمت بهترین نوع برنج ایرانی ۲۶۰ هزار تومان شد ورق بورس برگشت | رشد شارپی ۳۴ هزار واحدی شاخص کل (۹ شهریور ۱۴۰۴) فردا (۱۰ شهریور) تمام طلافروشی‌ها در مشهد تعطیل است استاندارد‌های اجباری خودرو از ۸۵ مورد به ۱۲۲ مورد افزایش یافت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۹ شهریور ۱۴۰۴) | نوسان محدود دلار در کانال جدید نرخ طلا در مشهد عقب نشینی کرد (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند

  • کد خبر: ۳۳۲۸۹۱
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۸
اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند
مراسم معارفه اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران ایران، روز چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴، در محل مدیریت این شرکت در مشهد مقدس برگزار شد. 

به گزارش شهرآرانیوز، در این مراسم که با حضور علیرضا تابش، مدیرعامل هلدینگ گردشگری تأمین اجتماعی (هگتا) برگزار شد، اعضای جدید هیئت‌مدیره معرفی شدند و احکام خود را دریافت کردند.

شورای مدیران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان خراسان رضوی و نماینده‌ اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی از حاضران در این نشست بودند.

بر اساس احکام جدید، هادی بختیاری به عنوان مدیرعامل جدید شرکت آبادگران منصوب شد و علیرضا جعفری نیز ریاست هیئت‌مدیره را بر عهده گرفت. همچنین آقای صفاریان و آقای محمودی که پیش‌تر نیز عضو هیئت‌مدیره بودند، به فعالیت خود در این جایگاه ادامه می‌دهند.

در این مراسم، تابش با اشاره به شعار «سال سرمایه‌گذاری برای تولید»، بر ضرورت جلب مشارکت مردمی در پروژه‌های عمرانی و گردشگری تأکید کرد.

در این مراسم، علیرضا تابش، رئیس هلدینگ گردشگری تأمین اجتماعی (هگتا)، با اشاره به رویکرد‌های کلان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی، به تبیین جهت‌گیری‌های جدید در مدیریت شرکت آبادگران پرداخت.

وی ضمن تأکید بر رعایت قانون‌مداری، حقوق همه سهام‌داران و لزوم شنیدن صدای آنان، گفت: «شفافیت، اطلاع‌رسانی دقیق، و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های بخش خصوصی در چارچوب مقررات قانونی از اولویت‌های مدیریت جدید شرکت خواهد بود.»

تابش آبادگران را شرکتی مهم در جوار حرم مطهر امام رضا (ع) توصیف کرد و افزود: «ضروری است این مجموعه با نگاه اقتصادی، اما در تراز یک شرکت الگو و شایسته‌ی جایگاه معنوی و ملی خراسان رضوی در سطح ملی، فعالیت کند.»

وی همچنین با اشاره به سیاست‌های کلی نظام در خصوص مردمی‌سازی اقتصاد، از عزم هگتا برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی بازار سرمایه و اجرای احکام برنامه هفتم توسعه خبر داد و از همه سهام‌داران و دلسوزان خواست تا با حمایت، نقد و پیشنهاد‌های سازنده، مدیریت جدید را در این مسیر همراهی کنند؛ و اظهار داشت: «شرکت آبادگران می‌تواند با تکیه بر ظرفیت‌های خود در خدمت رسانی شایسته به زائران و مجاوران و توسعه گردشگری شهر مشهد تبدیل شود. با تغییرات در هیات مدیره آبادگران در روز‌های اخیر صف فروش سهام این شرکت به «صف خرید» تبدیل شده که نشانه‌ی اعتماد دوباره به آینده‌ی آبادگران است.»

هادی بختیاری، مدیرعامل جدید، نیز در سخنانی اعلام کرد: «دوران تازه‌ای در آبادگران آغاز شده است که محور آن تعامل سازنده با مسئولان شهری، ساکنان و سرمایه‌گذاران خواهد بود. سیاست‌گذاری ما بر پایه‌ی هم‌افزایی و بازگشایی گره‌های اجرایی پروژه‌های متوقف‌شده است تا در افقی کوتاه‌مدت و بلندمدت، شاهد رونق دوباره و تحقق اهداف شرکت باشیم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->