قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | تداوم نوسان دلار در کانال ۸۷ هزار تومان رئیس اتاق تجارت هرات در مشهد: هرات آمادگی میزبانی از سرمایه‌گذاران ایرانی را دارد تصویب تجهیز و حفر ۱۰۰ حلقه چاه برای تأمین فوری آب مشهد ریزش قیمت طلا به کمتر از مرز ۷ میلیون تومان در مشهد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) فروش فوری محصول سایپا در راستای حمایت از مشاغل از صبح امروز (۲۹ تیر ۱۴۰۴) هزینه نجومی ساخت مسکن در تهران | متری ۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان ناقابل! سبد معیشت کارگری در مرز ۵۰ میلیون تومان | دستمزد روزانه کارگران پول یک کیلو برنج است رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی: خط ریلی بین روزنک و شمتیغ می‌تواند اقتصاد افغانستان را از طریق ایران به اروپا و فراتر وصل کند مشاغل سخت و زیان‌آور بازنگری می‌شود + جزئیات صعود بیشتر بیت‌کوین با تضعیف دلار (۲۹ تیر ۱۴۰۴) هشدار جدی به پرمصرف‌های برق | اعمال محدودیت در انتظار مشترکان پرمصرف‌ فروش متری مسکن راهی برای خانه‌دارشدن است؟ جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری اعلام شد کدام میوه‌ها در مشهد گران و کدام ارزان شدند؟ (۲۹ تیر ۱۴۰۴) کدام استان‌ها بیشترین مصرف آب را دارند؟ | مشهد، جزو کم‌مصرف‌های آب وجود تقاضای کاذب در قیمت مسکن و اجاره‌بها در مشهد گوشت ارزان پاکستانی جایگزین گوشت برزیلی می‌شود پیش بینی بورس (یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی تحلیلگر گروه بانکداری سوئیسی درباره سقوط ارزش دلار بیانیه گروه ۲۰ در نقد سیاست‌های ترامپ واریز ۱۹ هزار میلیارد تومان سود برای ۱۲ میلیون سهامدار بورس زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیک (مرحله سوم) دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد نرخ کرایه از مرز تا نجف و کربلا برای اربعین ۱۴۰۴ چقدر است؟ سبد دارایی ۹۱ هزار سهام‌دار با «همیار» بیمه شد کاهش ۲۵درصدی تأمین ارز واردات از ابتدای سال ۱۴۰۴ شرایط خرید ارز اربعین ۱۴۰۴ در پیام‌رسان «بله» اعلام شد رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد: تعداد زیادی از واحد‌های صنفی به دنبال ابطال پروانه هستند | مردم طلای آب‌شده خریداری نکنند بررسی قیمت دینار عراق در بازار آزاد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | امروز نرخ ارز اربعین چقدر است؟ بورس کانال ۲.۸ میلیونی را پس‌گرفت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند

  • کد خبر: ۳۳۲۸۹۱
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۸
اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند
مراسم معارفه اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران ایران، روز چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴، در محل مدیریت این شرکت در مشهد مقدس برگزار شد. 

به گزارش شهرآرانیوز، در این مراسم که با حضور علیرضا تابش، مدیرعامل هلدینگ گردشگری تأمین اجتماعی (هگتا) برگزار شد، اعضای جدید هیئت‌مدیره معرفی شدند و احکام خود را دریافت کردند.

شورای مدیران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان خراسان رضوی و نماینده‌ اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی از حاضران در این نشست بودند.

بر اساس احکام جدید، هادی بختیاری به عنوان مدیرعامل جدید شرکت آبادگران منصوب شد و علیرضا جعفری نیز ریاست هیئت‌مدیره را بر عهده گرفت. همچنین آقای صفاریان و آقای محمودی که پیش‌تر نیز عضو هیئت‌مدیره بودند، به فعالیت خود در این جایگاه ادامه می‌دهند.

در این مراسم، تابش با اشاره به شعار «سال سرمایه‌گذاری برای تولید»، بر ضرورت جلب مشارکت مردمی در پروژه‌های عمرانی و گردشگری تأکید کرد.

در این مراسم، علیرضا تابش، رئیس هلدینگ گردشگری تأمین اجتماعی (هگتا)، با اشاره به رویکرد‌های کلان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی، به تبیین جهت‌گیری‌های جدید در مدیریت شرکت آبادگران پرداخت.

وی ضمن تأکید بر رعایت قانون‌مداری، حقوق همه سهام‌داران و لزوم شنیدن صدای آنان، گفت: «شفافیت، اطلاع‌رسانی دقیق، و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های بخش خصوصی در چارچوب مقررات قانونی از اولویت‌های مدیریت جدید شرکت خواهد بود.»

تابش آبادگران را شرکتی مهم در جوار حرم مطهر امام رضا (ع) توصیف کرد و افزود: «ضروری است این مجموعه با نگاه اقتصادی، اما در تراز یک شرکت الگو و شایسته‌ی جایگاه معنوی و ملی خراسان رضوی در سطح ملی، فعالیت کند.»

وی همچنین با اشاره به سیاست‌های کلی نظام در خصوص مردمی‌سازی اقتصاد، از عزم هگتا برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی بازار سرمایه و اجرای احکام برنامه هفتم توسعه خبر داد و از همه سهام‌داران و دلسوزان خواست تا با حمایت، نقد و پیشنهاد‌های سازنده، مدیریت جدید را در این مسیر همراهی کنند؛ و اظهار داشت: «شرکت آبادگران می‌تواند با تکیه بر ظرفیت‌های خود در خدمت رسانی شایسته به زائران و مجاوران و توسعه گردشگری شهر مشهد تبدیل شود. با تغییرات در هیات مدیره آبادگران در روز‌های اخیر صف فروش سهام این شرکت به «صف خرید» تبدیل شده که نشانه‌ی اعتماد دوباره به آینده‌ی آبادگران است.»

هادی بختیاری، مدیرعامل جدید، نیز در سخنانی اعلام کرد: «دوران تازه‌ای در آبادگران آغاز شده است که محور آن تعامل سازنده با مسئولان شهری، ساکنان و سرمایه‌گذاران خواهد بود. سیاست‌گذاری ما بر پایه‌ی هم‌افزایی و بازگشایی گره‌های اجرایی پروژه‌های متوقف‌شده است تا در افقی کوتاه‌مدت و بلندمدت، شاهد رونق دوباره و تحقق اهداف شرکت باشیم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->