نایب رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تاسیسات اتمی ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات من الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم اذعان نشریه آمریکایی به ضعیف بودن حملات علیه ایران | جمهوری اسلامی ایران تمایلی به ساخت بمب اتمی ندارد عطوان: آیت‌الله خامنه‌ای همیشه حقیقت را گفته‌اند حضور علی شمخانی در مراسم وداع با شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس درگیری مسلحانه در شمال غرب لبنان (۷ تیر ۱۴۰۴) طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپازدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: جنگ در ایران را آنگونه که باید پایان ندادیم رئیس قوه‌قضائیه: مردم ایران، غیرتمند و حماسی هستند سلیمی: ۲۳ ماده قانون فعالیت ریزپرنده‌ها به زودی نهایی می‌شود شهادت ۳ کودک دیگر در غزه توسط رژیم صهیونیستی بقائی: بوی گاز و خاکستر با هیاهوی تاجران دروغ از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود محو کامل یک منطقه اسرائیلی در پی حملات ایران فتاح: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، نماد وحدت ملی است یک عضو کنگره آمریکا: راه‌حل نظامی کافی نیست، باید با تهران مذاکره کرد وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است
سرخط خبرها

اعلام ویژه‌برنامه‌های اولین سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت، در مشهد

  • کد خبر: ۳۳۲۷۳۴
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۷
  • ۱
اعلام ویژه‌برنامه‌های اولین سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت، در مشهد
در جلسه هماهنگی گرامیداشت شهید رئیسی، برنامه‌های ویژه‌ای برای بزرگداشت این شهید و شهدای خدمت در مشهد اعلام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری، در جلسه هماهنگی گرامیداشت یاد و خاطره شهید سید ابراهیم رئیسی و شهدای خدمت، با تاکید بر مسئولیت و وظیفه همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها در برگزاری این مراسم، گفت: ما خراسانی‌ها تکلیف داریم که این مراسم را به بهترین شکل ممکن برگزار کنیم. هر یک از ما ارتباطی با مرحوم شهید رئیسی داشتیم، چه به‌صورت رفاقتی و چه به صورت کاری.

وی ادامه داد: هر کسی که توانایی انجام کاری را در جهت برگزاری این مراسم داشته باشد، باید در این مسیر قدم بردارد.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: از ویژگی‌های برجسته و بارز شهید رئیسی، ساده‌زیستی‌ایشان بود که همه ما باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

وی در ادامه عنوان کرد: شهید رئیسی در بسیاری از موارد با پاسخگویی سریع، کاهش ضوابط دست و پا گیر و فعال‌سازی حرکات مردمی، راه‌حل‌های موثری برای پیشبرد اهداف کشور ارائه داد.

استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: ما نیز با افتخار در خدمت مردم و تکریم یاد و خاطره این شهدای بزرگ خواهیم بود و در این مسیر هیچ کوششی را فروگذار نخواهیم کرد.

برنامه‌های ویژه گرامیداشت شهید رئیسی و شهدای خدمت در مشهد

حجت‌الاسلام محمد سلطانی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی نیز در این جلسه به تشریح برنامه‌های مختلف این مناسبت پرداخت.

وی با اعلام اینکه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت از ساعت ۵ تا ۷ عصر در میدان شهدا مراسم ویژه‌ای برای شهدای خدمت برگزار خواهد شد، افزود: در این مراسم که در روز زیارتی حضرت علی بن موسی الرضا (ع) برگزار می‌شود، زیارت نیابتی شهدای خدمت نیز انجام خواهد گرفت.

حجت الاسلام سلطانی اظهار داشت: از طرف حوزه علمیه مشهد در مدرسه نواب نیز برنامه تدارک دیده شده است؛ همچنین مراسم آیین قرآنی ابراهیم نیز در تالار قدس حرم مطهر تحت نظر خانواده شهید آیت‌الله رئیسی برگزار می‌شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی همچنین درباره مستند شهید رئیسی نیز توضیح داد و افزود: مستند شهید رئیسی که به مدت یک و نیم ساعت تهیه شده است و احتمالاً در هفته آینده در تالار نور مشهد رونمایی خواهد شد.

حجت الاسلام سلطانی خاطرنشان کرد: این مستند می‌تواند خدمات و زحمات شهید رئیسی در آستان قدس رضوی، ریاست جمهوری و قوه قضائیه را به‌خوبی معرفی کند.

مهدی ناصحی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این نشست، با تاکید بر مسئولیت‌پذیری کامل در این زمینه گفت: هر کاری که لازم باشد، ما انجام می‌دهیم و آنچه که برعهده ما و تکلیف شرعی و قانونی‌مان است را در بالاترین سطح ممکن انجام خواهیم داد.

مدرسی، تدوینگر مستند شهید سید ابراهیم رئیسی، در این جلسه در تشریح ویژگی‌های این مستند گفت: این مستند تحت عنوان سه فصل در یک برداشت، نگاهی جامع به دوران مختلف زندگی آقای رئیسی از تولیت آستان قدس رضوی تا حضور ایشان در قوه قضائیه و ریاست جمهوری دارد.

وی افزود: مستند‌های قبلی بیشتر بر خاطره‌گویی از شخصیت شهید رئیسی تمرکز داشته‌اند، اما در این مستند تلاش شده است تا علاوه بر خاطرات، به سیره عملی و رفتاری ایشان در دوران مختلف نیز پرداخته شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۵
0
1
همیشه در قلب ما هستید ،روحتان شاد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->