فارن پالیسی فاش کرد: مهاجرت نخبگان از آمریکا در پی سیاست‌های ترامپ شرط روسیه برای دیدار پوتین و زلنسکی دیدار سفیر ایران در واتیکان با جانشین پاپ فرانسیس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز بکار نشست سران اتحادیه عرب در بغداد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین انتخابات هیات رئیسه مجلس دوازدهم ۶ خرداد برگزار خواهد شد افشاگری یک روزنامه انگلیسی؛ مشارکت سرویس‌های جاسوسی غربی در کشتار فلسطینی‌ها رئیس جمهور: از دستاوردهای خود دست برنمیداریم آخرین وضعیت دیوارکشی مرز‌های ایران و افغانستان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) نگرانی شدید اوکراین نسبت به نشست روسای جمهور روسیه و آمریکا حمله قلبی وزیر خارجه عمران خان در زندان پاکستان جدول کاری نشست سران کشورهای عرب و پیش‌نویس بیانیه بغداد بازگشایی فرودگاه صنعا در یمن (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جانشین فرمانده کل سپاه در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: غزه، گورستان صهیونیست‌ها خواهد شد دعوت پوتین از سران کشورهای عربی برای شرکت در نخستین اجلاس روسیه-اعراب غزه زیر چرخ «ارابه گیدئون» | عملیات رسمی ارتش اسرائیل برای تصرف کامل غزه آغاز شد تجمع اعتراضی صهیونیست‌ها مقابل منزل نتانیاهو و فشار برای امضای قرارداد تبادل اسرا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طرح ترامپ برای کوچ اجباری یک میلیون شهروند غزه به لیبی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو | سخنگوی قوه‌قضائیه: حکم اعدام امیرتتلو تأیید شده و قابل‌اجراست طرح سؤال نمایندگان مجلس از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دستور هفته جاری واکنش سخنگوی قوه‌قضائیه به خبر ازدواج تتلو: به شایعات توجه نکنید و به واقعیات بپردازیم طرح تشکیل وزارتخانه‌های «انرژی» و «آب و محیط زیست» در دستور کمیسیون‌های مجلس رئیس دستگاه قضا: باید عملیات روانی دشمن را خنثی کنیم ۳ شهروند ایرانی به اتهام امنیتی امروز در لندن به دادگاه می‌روند + اسامی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) شکست نتانیاهو از اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در نظرسنجی انتخاباتی سخنگوی شورای نگهبان: برگزاری هم‌زمان انتخابات‌های ریاست‌جمهوری و مجلس در سال ۱۴۰۷ بررسی خواهد شد انصارالله یمن پاسخ تهدید‌های سران رژیم صهیونیستی را داد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه: از داشتن صنعت هسته‌ای صلح‌آمیز محروم نخواهیم شد دانشگاه میشیگان: کاهش شاخص اعتماد مصرف‌کننده در آمریکا در پی جنگ تعرفه‌ای ترامپ
سرخط خبرها

رئیس دستگاه قضا: باید عملیات روانی دشمن را خنثی کنیم

  • کد خبر: ۳۳۳۰۵۰
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۸
رئیس دستگاه قضا: باید عملیات روانی دشمن را خنثی کنیم
رئیس قوه‌قضائیه گفت: مسئولیت‌های فراجا از ظرافت‌های خاصی برخوردار است؛ لذا شاید نیاز باشد که در ساختارها، قوانین و مقررات مرتبط با این نیرو، به تناسب اقتضائات روز، بازنگری‌هایی صورت گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای طی سخنانی در بیست‌وهشتمین همایش سراسری فرماندهان، معاونان، مدیران عالی فراجا، ضمن تقدیر از مجاهدت‌های نیرو‌های فراجا، اظهار کرد: فراجا مانند قوه قضاییه، ملجاء و پناهگاه مردم است، فلذا باید هر چه بیشتر نزد مردم اعتماد کسب کند؛ مردم امروز به پلیس اعتماد دارند؛ باید این اعتماد را قدر دانست و در جهت افزایش آن گام برداشت؛ اساساً نظام ما با هدف محقق کردن دستورات الهی با محوریت و موضوعیت مردم، ابتناء یافته است؛ تمام مأموریت‌ها و دغدغه‌های ما معطوف به مردم و آسایش و امنیت آنها است. هم ما در قوه قضاییه و هم شما در فراجا باید هر چه بیشتر از ظرفیت‌های مردمی در ایفای وظایف خود بهره بگیریم و بستر‌های جلب مشارکت مردمی را گسترده‌تر سازیم. 

رئیس قوه قضاییه: همه باید به اقتدار پلیس کمک کنیم

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به مشابهت‌ها و اشتراکات دستگاه قضایی و فراجا در برخی از حوزه‌های مأموریتی بیان داشت: ارتباط میان دستگاه قضایی و فراجا وثیق و وسیع است، نه از این جهت که فراجا ضابط عام قوه قضاییه محسوب می‌شود بلکه از این حیث که هر دو نهاد در جهت تحقق عدالت و ارزش‌های اسلامی گام برمی‌دارند و هر دو نهاد در راستای استیفای حقوق مردم و انتظام‌بخشی در جامعه مجاهدت می‌کنند. هم دستگاه قضایی و هم فراجا، مسئولیت‌های مشخص و مشابهی در حوزه کشف جرم، شناسایی مجرم و مقابله با جرائم مشهود دارند. ما باید سطح تعامل خود را افزایش دهیم و تجربیات گران‌سنگی را که در حوزه اجرای مسئولیت‌هایمان داریم، هر چه بیشتر با یکدیگر به اشتراک بگذاریم.

نیاز به تعامل، همفکری، وفاق و استفاده از ظرفیت‌های هم داریم

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: تکثر و تنوع ماموریت‌های فراجا، کم‌نظیر و در مواردی بی‌نظیر است؛ بنابراین باید به تناسب این ماموریت‌های متکثر و متنوع، برای فراجا اعتبارات، تجهیزات و اختیارات در نظر گرفت و همه قوا در این زمینه دارای مسئولیت هستند.

رئیس قوه قضاییه گفت: مسئولیت‌های فراجا از ظرافت‌های خاصی برخوردار است فلذا شاید نیاز باشد که در ساختارها، قوانین و مقررات مرتبط با این نیرو، به تناسب اقتضائات روز، بازنگری‌هایی صورت گیرد. شاید نیاز به بازنگری‌هایی در برخی از مقررات و ضوابط وجود داشته باشد تا تناسب با اقتضائات زمان و روزآمدسازی‌ها در حیطه مسئولیت‌های دستگاه قضایی و مأموریت‌های فراجا افزایش یابد.

نمی‌شود در مقابل عملیات روانی صرفا با قدرت سخت برخورد کرد

رئیس عدلیه بیان داشت: هم ما در قوه قضاییه و هم شما در فراجا، مطیع اسناد بالادستی و سیاست‌های ابلاغی هستیم، اما در روش‌ها و تاکتیک‌ها نیاز به بازنگری و روزآمدسازی داریم؛ همچنین نیاز است که برخی از مفاهیم را بازتعریف کنیم؛ پلیس قطعاً باید مقتدر باشد، اما نیاز است که این اقتدار را تعریف کنیم و روش‌های حصول و ارتقاء آن را مورد بررسی و مداقه جدی قرار دهیم. مقولاتی نظیر حفظ اسرار و حریم خصوصی مردم نیز در این دایره می‌گنجند؛ اینجا عرصه‌ای است که قوه قضاییه و فراجا می‌توانند با یکدیگر تعامل و تبادل اطلاعات داشته باشند. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اظهار کرد: فرمانده فراجا پیشنهاد کرد تا کارگروه مشترکی میان این نهاد و دستگاه قضایی جهت تجهیز قوا تشکیل شود؛ لکن من تاکید دارم که بواسطه مشابهت‌های مأموریتی که میان ما وجود دارد، چندین کارگروه بین قوه قضاییه و فراجا تشکیل شود. ما آمادگی داریم که کارگروه‌های مشترکی را بصورت جداگانه با فراجا در حوزه‌هایی نظیر «وضع و اصلاح قوانین متناسب با اقتضائات روز»، «آموزش‌های مشترک»، «عدم تداخل مأموریتی و هم‌افزایی امکانات» و قس‌علیهذا تشکیل دهیم. 

رئیس قوه قضاییه گفت: هم ما در قوه قضاییه و هم شما در فراجا به هیچ وجه نباید از شایعه‌پراکنی‌ها و فضاسازی‌های رسانه‌ای و مجازی بهراسیم و باید با اقتدار و در جهت خواست و منافع مردم، قوانین را در داخل کشور پیاده سازیم و در این مسیر مجادهت کنیم. 

رئیس عدلیه تصریح کرد: امروز دشمن به عملیات روانی برای ضربه زدن به اقتدار ما بسیار امیدوار است، باید عملیات روانی دشمن را خنثی کنیم؛ عملیات روانی دشمن چیزی نیست که صرفاً با قدرت سخت خنثی شود، بلکه بعضاً یک اطلاع‌رسانی درست و به‌موقع و تبیین‌گری و شفاف‌سازی برای مردم می‌تواند عملیات روانی پرهزینه دشمن را خنثی گرداند؛ فلذا باید در امر جهاد تبیین و شفافیت با مردم کوشا باشیم و در این عرصه هماهنگی‌ها و هم‌افزایی‌های بین‌دستگاهی را افزایش دهیم و اینگونه نباشد که پیرامون یک واقعه، دو تفسیر و برداشت متضاد از ناحیه دو دستگاه ارائه شود و دشمن از این تفاوت‌های تفاسیر ما در راستای اغراض شوم خود بهره‌برداری کند.

رئیس دستگاه قضا در ادامه با برشمردن ویژگی‌ها و خصایص ممتاز و برجسته فراجا اظهار کرد: فراجا جلوه‌ای از «أَشِدَّاء عَلَى الْکُفَّارِ رُحَمَاء بَیْنَهُمْ» است. فراجا هم امنیت‌ساز است و هم پشتیبان امنیت در کل کشور محسوب می‌شود. فراجا در فرهنگ‌سازی و ترویج معارف و خوبی‌ها و جلوگیری از منکرات و زشتی‌ها نقش آفرین است. فراجا برای کشور و مردم تولید قدرت می‌کند و در ساحت‌های مختلف، خدمت‌رسانی انجام می‌دهد.

رئیس عدلیه بیان داشت: فراجا در حفظ حریم خصوصی و اسرار مردم که از منظر اسلام ارزش والایی دارد، یک نیروی ممتاز و اثرگذار است. فراجا عطوفت و اقتدار را توأم کرده است. فراجا با مردم مهربان و با عطوفت است و با مخلان امنیت مردم، برخورد شدید و مقتدرانه دارد.

قاضی‌القضات تصریح کرد: فراجا نهادی است که دارای ارتباطات وسیع و وثیق با دستگاه‌های مختلف کشور می‌باشد؛ فلذا باید سازوکار‌های منسجمی را تمهید و تدوین کنیم تا فراجا و دستگاه‌های ذی‌ربط حوزه ماموریتی با این نهاد بتوانند در مسئولیت‌ها و ماموریت‌ها، یکدیگر را تکمیل کنند و تبادل اطلاعات و تجربیات مستمر داشته باشند.

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، سردار «رادان» فرمانده کل انتظامی کشور اظهار کرد: حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، فردی آشنا به همه‌ی امور قضا و مددکارِ انتظامی کل کشور است. 

وی با بیان اینکه نیرو‌های انتظامی در اجرای ماموریت‌های خود خستگی را خسته کرده‌اند، گفت: نزدیک به ۴۰ ماموریت و وظیفه بر عهده انتظامی کشور قرار دارد که این ماموریت‌ها به صورت مستمر و شبانه‌روزی، در ایام تعطیل و غیرتعطیل انجام می‌شود. سردار رادان گفت: در ایام نوروز سال جاری، نزدیک به ۲۵۰ هزار نفر از همکاران ما در آماده باش کامل بودند. 

وی عنوان کرد: ما در انتظامی کشور، طی سال گذشته ۷۶ شهید را در راه امنیت مردم تقدیم کردیم؛ از درجه‌دار و افسر و افسرِ ارشد تا تک‌تیرانداز و کارشناس و مدیر و فرمانده؛ ما به مردم تعهد داده‌ایم که برای تامین امنیت آنها با کسی شوخی نداریم. 

فرمانده کل انتظامی کشور عنوان کرد: در نتیجه برخورد‌های صورت گرفته با اراذل و اوباش طی سال گذشته و ابتدای سال جاری که توسط دستگاه قضا و فراجا صورت گرفته است، شاهد کاهش حدود ۴۰ درصدی میزان درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی هستیم؛ امروز هم بخشی از اراذل و اوباش فراری هستند، اما بدانند که هرکجا باشند نیرو‌های ما به سراغ‌شان خواهند رفت. 

سردار رادان گفت: در حالت معمول، طی هر سال حدود ۶۰ میلیون بار تلفن‌های مرکز ۱۱۰ به صدا در می‌آیند که ۲۶ میلیون مورد از آنها عملیاتی می‌شوند. 

وی همچنین خواستار ایجاد کارگروهی مشترک از دستگاه قضا و فراجا برای اصلاح و بازدارنده‌کردن برخی مواد قانونی دارای اولویت و فوریت‌دار شد.

سردار رادان در پایان خاطرنشان کرد: ما با هم، هم‌قسم شده‌ایم که آرامش و آسایش خود را فدای آرامش و آسایش مردم کنیم و خواب را بر چشمان خود حرام کرده‌ایم تا بتوانیم ماموریت‌هایمان را به نحو احسن انجام دهیم.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->