برخی از مشخصات شیائومی ۱۵ لو رفت + جزئیات اعضای هیئت‌مدیره «انجمن هوش مصنوعی ایران» انتخاب شدند درباره ماه کامل صورتی که امشب (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) در آسمان می‌درخشد + دلیل نامگذاری کاهش تولید اپل ویژن پرو به‌دلیل تقاضای کمتر از حد انتظار قابلیت‌های جدید عینک متا ری-بن معرفی شد ویکی‌پدیای فارسی یک‌میلیونی شد رویداد «امید فردوسی» با رونمایی از کتاب «به توان هایتک» در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد سامسونگ، به صورت رایگان، صفحه‌نمایش گوشی‌هایی را که مشکل خط سبز دارند، تعویض می‌کند شرکت فنلاندی گوشی اختصاصی خودش را خواهد داشت | HMD Pulse Pro به‌جای Nokia ارتش کره جنوبی احتمالا استفاده از آیفون را برای نیروهایش ممنوع کند «سیستم بادبان خورشیدی» ناسا چیست و چگونه کار می‌کند؟ + عکس مایکروسافت Phi-3-mini را معرفی کرد | یک مدل کوچک هوش مصنوعی که کارهای بزرگی می‌کند گوشی Galaxy Z Flip 6 هفت رنگ خواهد داشت سری iPhone 16 احتمالا دکمه فیزیکی نخواهد داشت استرالیا: X باید فیلم حمله سیدنی را حذف کند |‌ ماسک: به آن‌ها ربطی ندارد تصویر واقعی Google Pixel 8a را ببینید کیف پول تلگرام برای کاربران ایرانی مسدود شد | آیا امکان برداشت پول وجود دارد؟ محققان توانسته‌اند برای اولین‌بار یک اتم را با اشعه ایکس بررسی کنند استقبال از Fallout 76 بیشتر شده است | وقتی سریال به کمک بازی می‌آید نسخه هواداری پرچمدار سامسونگ کی عرضه می‌شود؟ | علاقه‌مندان Galaxy S24 FE، همچنان منتظر هلند هم فیسبوک را کنار می‌گذارد؟
سرخط خبرها
بدون نیاز به افزودنی انجام شد:

سنتز نانوذرات طلا با باکتری‌های قطب جنوب

  • کد خبر: ۳۳۳۲۸
  • ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۸
سنتز نانوذرات طلا با باکتری‌های قطب جنوب
محققان توانستند نانوذرات طلا را بدون نیاز به افزودنی یا عوامل پایدار کننده، با استفاده از نوعی باکتری موجود در قطب جنوب سنتز کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، پژوهشگران مرکز تحقیقات ملی اقیانوسی و قطبی (NCPOR) با همکاری محققان دانشگاه گائو موفق به تولید نانوذرات طلا با استفاده از نوعی باکتری در قطب جنوب شدند. این روش غیرسمی، کم‌هزینه و سازگار با محیط‌زیست بوده و امکان تولید نانوذراتی با ابعاد ۲۰ تا ۳۰ نانومتر وجود دارد. این نانوذرات که به‌صورت کروی هستند در یک محیط کنترل شده تولید می‌شوند.

این نانوذرات را می‌توان به‌عنوان عامل درمانی در بخش پزشکی استفاده کرد به طوری که کاربردهای ویژه‌ای در درمان سرطان، فعالیت‌های ضدویروسی، ضد دیابت و کاهش کلسترول دارند.

مطالعات NCPOR نشان داد که این نانوذرات طلا اثر ژنوتوکسیک (سمیت ژنتیکی) روی باکتری‌های کاهنده سولفات (SRB) دارند. بررسی‌های محققان نشان داده است که این نانوذرات طلا با مهار رشد باکتری‌های کاهنده سولفات و کاهش تولید سولفید به اطلاعات ژنتیکی DNA باکتری آسیب می‌زند و در نتیجه خواص آنتی‌باکتریال دارند.

سمیت ژنتیکی خاصیت یک ماده شیمیایی را نشان می‌دهد که قادر است به اطلاعات ژنتیکی DNA آسیب رسانده و در نتیجه باعث جهش سلول شود که این نیز در نهایت به سرطان ختم می‌شود.

نانوذرات، طیف وسیعی از کاربردهای را در زمینه‌های پزشکی، اپتیک و الکترونیک دارند. نانوذرات فلزی به‌طور موثری برای برنامه‌های زیست‌پزشکی استفاده می‌شوند.

در این پروژه، محققان برای تولید نانوذرات از شیمی سبز استفاده کردند که زیست‌سازگار است و با این روش از طریق احیاء یون‌های طلا، نانوذرات طلا تولید کردند که در این بین از باکتری‌های موجود در قطب جنوب استفاده شده‌است.

این گروه هیچ افزودنی شیمیایی سنتزی به‌عنوان عامل پایدار کننده یا احیاء کننده به این سیستم اضافه نکردند. یافته‌های این گروه نشان می‌دهد که برای تولید نانوذرات با این روش یک محیط واکنش ملایم (نه خورنده و با حلال‌های سمی) مورد نیاز است که منجر به تولید نانوذراتی با پایداری بالا می‌شود.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->