ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد] شیائومی ۱۵ اولترا احتمالا قوی‌ترین باتری تاریخ این برند را داشته باشد آیا بورس فردا، دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳، تعطیل است؟
سرخط خبرها

چاپگر‌های سه‌بعدی سیمانی ارتقا یافتند

  • کد خبر: ۳۳۲۸۹
  • ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۸
چاپگر‌های سه‌بعدی سیمانی ارتقا یافتند
محققان تکنیک القایی جدیدی را در چاپگر‌های سه بعدی سیمانی توسعه دادند که با این روش نوین و کارآمد در حوزه چاپ سه بعدی، کاربرد آن را در حوزه ساخت و ساز ارتقاء دادند.
به گزارش شهرآرانیوز ، چاپ سه‌بعدی شامل مجموعه‌ای از فرآیند‌ها است که در آن مواد به‌صورت کنترل‌شده‌ای به یکدیگر پیوند می‌خورند تا یک شی سه‌بعدی ساخته شود. معمولاً این کار به‌صورت لایه‌لایه انجام می‌شود. چاپ سه بعدی تا حدی شبیه همان اتفاقی است که در پاشش جوهر در پرینتر‌های معمولی رخ می‌دهد. با این تفاوت که این بار به جای جوهر، مواد دیگری به صورت لایه لایه روی هم قرار می‌گیرد.

برخی کارشناسان، چاپ سه‌بعدی را یکی از مهمترین فناوری‌های آینده می‌دانند و معتقدند که جایگزین بسیاری از روش‌های امروزی خواهد شد. هر کشوری که قصد دارد تا از نظر صنعتی در آینده دچار کمبود نشود باید پایه‌های این علم را به شکلی مستحکم ایجاد کند.

برای چاپ سه بعدی در حوزه ساخت و ساز نیز آینده درخشانی پیش‌بینی می‌شود. سرعت و دقت در پیاده سازی سازه‌های ساختمانی و همچنین کاهش هزینه استفاده از نیروی انسانی از جمله مزایای استفاده از چاپ سه بعدی است در ساختمان‌سازی است. هر روز دستگاه‌ها و روش‌های چاپ سه‌بعدی پیشرفته‌تر می‌شوند و استفاده از آن‌ها توجیه اقتصادی بیشتری پیدا می‌کند. برای مثال از این روش می‌توان برای ساخت سریع مسکن ارزان قیمت برای حادثه دیدگان در بلایای طبیعی استفاده کرد.

فدراسیون سرآمدان علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تلاش دارد تا از محققان و سرآمدان علمی که در این زمینه فعالیت دارند حمایت کند.

در این راستا، محققان مرکز تحقیقاتی نانو مواد دانشکده مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت با همکاری محققان دانشگاه رایس آمریکا یک پژوهش بین‌المللی در این زمینه انجام دادند. این پژوهش با همکاری دانشگاه‌هایی از آمریکا و استرالیا انجام شد. محققان ایرانی در این تحقیق، موفق شدند تا تکنیک القایی جدیدی در چاپگر‌های سه بعدی سیمانی ارائه کنند.

نتیجه این پژوهش در نشریه معتبر ACS Nano وابسته به انجمن شیمی آمریکا منتشر شد. انتظار می‌رود نتایج این تحقیق به ارتقاء روش‌های چاپ سه بعدی در حوزه ساخت و ساز منتهی شود. مقالات منتشر شده در نشریات معتبر بین‌الملی حاصل پژوهش محققین هستند. فدراسیون سرآمدان علمی مبالغی را به عنوان تشویقی و بسته حمایتی، به این مقالات تخصیص می‌دهد.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->