تاکید دبیرکل سازمان ملل بر آتش‌بس بی‌قید و شرط به‌عنوان اولین گام صلح در اوکراین رسانه‌های آمریکایی: در دیدار پوتین و ترامپ توافقی درباره اوکراین حاصل نشد سازمان ملل: یک‌هزار و ۷۶۰ فلسطینی در صف غذا به شهادت رسیده‌اند پایان مذاکرات پوتین و ترامپ در آلاسکا |پوتین: مذاکرات در فضایی مثبت برگزار شد | ترامپ: برخی مسائل حل نشده‌، اما پیشرفت‌هایی داشتیم نشست خبری پوتین و ترامپ در آلاسکا برگزار شد + جزئیات و فیلم شهادت یک مامور پلیس در پی درگیری با افراد مسلح در ایرانشهر + عکس شهید (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) تاکید عارف بر آمادگی ایران برای مبادله با اعضای اتحادیه اوراسیا با محوریت بخش خصوصی آغاز مذاکرات ترامپ و پوتین در آلاسکا؛ از استقبال بر روی فرش قرمز تا مذاکرات خصوصی در خودروی رئیس‌جمهور آمریکا + فیلم و عکس اولین تصویر از محمود علوی، وزیر سابق اطلاعات در بیمارستان «مروان برغوثی» کیست؟ | واکنش حماس به یورش بن‌گویر به سلول انفرادی نلسون ماندلای فلسطین دادستان واشنگتن علیه دولت ترامپ شکایت کرد واکنش تند رسایی به اظهارات اخیر استاندار مازندران درباره حجاب تهدید ترامپ علیه پوتین در ساعات پیش از آغاز مذاکره در آلاسکا انفجار واحد تولید مهمات در روسیه ۵ کشته برجای گذاشت پاسخ یک نماینده مجلس به اظهارات سخنگوی دولت درباره تعطیلی شنبه‌ها: می‌توانند دوشنبه یا سه‌شنبه را تعطیل کنند! مسمومیت ۵۰۰ نفر از نیروهای ارتش سوریه در حومه حلب شهادت ۵۱ فلسطینی طی ۲۴ ساعت اخیر در غزه (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) گنبد آهنین هندی ساخته می‌شود چین با اقدام اروپا برای فعال کردن مکانیسم ماشه مخالفت کرد قالیباف: پیش از آنکه نوبت سرزمین‌های بعدی برسد، به یاری فلسطین بشتابید حضور بیش از ۴ میلیون زائر خارجی در اربعین ۱۴۰۴ آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا در همه فتنه‌ها و توطئه‌ها علیه ایران شکست خورده است | بصیرت مردم مانع تحقق توطئه‌های دشمن شده است رئیس جمهور کره جنوبی برای احیای روابط با کره شمالی اعلام آمادگی کرد پوتین برای دیدار با ترامپ راهی آلاسکا شد (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) نعیم قاسم: فلسطین قطب‌نما باقی خواهد ماند حملات جدید هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به غزه (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) نخست وزیر روسیه با عارف دیدار کرد+ جزئیات (۲۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اصرار مجلس بر تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعت اداری کارکنان دولت

  • کد خبر: ۳۳۳۹۵۷
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۰
اصرار مجلس بر تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعت اداری کارکنان دولت
جهت تامین نظر شورای نگهبان، نمایندگان مجلس با اصلاحاتی، مجددا تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعت کاری کارکنان را تصویب کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز مجلس مجددا ایرادات شورای نگهبان به لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری را رفع و تصویب کردند.

براین اساس، در ماده واحده موضوع اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری، عبارت ۴۰ ساعت در هفته به عبارت ۴۲ ساعت و ۳۰ دقیقه در هفته اصلاح شود.

همچنین متن زیر به انتهای تبصره ۳ ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری الحاق می‌شود.

دولت مجاز است ساعات کار تمامی دستگاه‌های اجرایی اعم از ستادی و استانی به استثنای واحد‌های نظامی، انتظامی و امنیتی و بخش عملیاتی واحد‌های خدمات رسانی از قبیل بانک‌ها، گمرک جمهوری اسلامی ایران، بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی درمانی و اماکن ورزشی را با در نظر گرفتن شرایطی از قبیل وظایف دستگاه‌ها، شرایط محیط کار و میزان بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف انرژی در ۵ روز هفته از روز شنبه تا چهارشنبه تنظیم نماید.

فهرست کامل بخش عملیاتی واحد‌های خدمات رسانی و استثنائات موضوع این تبصره ظرف سه ماه از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون توسط سازمان اداری و استخدامی کشور تهیه می‌شود و به تصویب هیئت وزیران می‌رسد.

تبصره ۴ نیز برای رفع ایراد شورای نگهبان به شرح زیر اصلاح شد.

در تمامی قوانین و مقرراتی که از مبنای ۴۴ ساعت کار در هفته و ۱۷۶ ساعت کار در چهار هفته متوالی استفاده شده است؛ از جمله قانون کار مصوب ۱۳۶۹/۰۸/۲۹ مجلس شورای اسلامی با اصلاحات و الحاقات بعدی، از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون به ترتیب به ۴۲ ساعت و ۳۰ دقیقه در هفته و ۱۷۰ ساعت کار در چهار هفته متوالی اصلاح می‌شود.

در جریان بررسی ایرادات شورای نگهبان، محسن زنگنه نماینده تربت حیدریه در تذکری گفت: در جلسه هیئت عالی نظارت بحث‌های بسیار مفصلی شد و در نهایت مخالفتشان به جهت این بود که بخش خصوصی ما اعتراض کرده و این مصوبه را باعث ایجاد هزینه برای بخش خصوصی دانسته و مغایر با سیاست‌های تولید و سیاست‌های مختلف دانستند، بر این اساس، هیئت عالی نظارت با تعطیلی دو روز در هفته مخالف است.

وی ادامه داد: الان در اصلاح مصوبه مجددا روی دو روز تعطیلی در هفته تاکید شده و از سوی دیگر آمده که دولت می‌تواند ساعت کاری کارکنان را به جای ۴۰ ساعت در هفته به ۴۲ ساعت و ۳۰ دقیقه در هفته افزایش دهد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: این مصوبه مجددا در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام رد خواهد شد. بهتر است که به کمیسیون بازگردد و اصلاح شود.

به گزارش ایسنا، این لایحه با تعطیلی شنبه در مجلس یازدهم نهایی شد، اما به علت ایرادات شورای نگهبان مجددا در مجلس دوازدهم در دستور کار قرار گرفت و به کمیسیون اجتماعی ارجاع شد. پس از بررسی در کمیسیون اجتماعی و صحن مجلس با تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری از ۴۴ ساعت به ۴۰ ساعت در هفته موافقت شده بود، اما با ایراد مجمع تشخیص مواجه شد لذا مجلس برای رفع این ایراد و تامین نظر شورای نگهبان ساعت کاری را به ۴۲ ساعت و ۳۰ دقیقه کاهش داد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->