به گزارش شهرآرانیوز، بمباران منزل «آلاء النجار» پزشک فلسطینی در شهر خانیونس در جنوب نوار غزه که در نتیجه آن ۹ تن از کودکان این خانواده شهید شدند، اولین یا تنها حادثه از این دست نبود که این تعداد از اعضای یک خانواده در حملات مستمر رژیم صهیونیستی به نوار غزه به شهادت میرسند و این اتفاق دهها بار تکرار شده است.
اکنون روشن شده که تمرکز رژیم اشغالگر بر هدف قرار دادن زنان و کودکان است و تاکنون نیز حدود ۱۶ هزار و ۵۰۰ کودک فلسطینی در حملات آن شهید شده و دهها هزار کودک دیگر زخمی شدهاند و تعداد زیادی از آنها برای تکمیل درمان خود باید به خارج بروند، اما رژیم اشغالگر گذرگاهها را نیز مسدود کرده و به آنها اجازه درمان نمیدهد و این شرایط زندگی این جمع از کودکان فلسطینی را تهدید میکند.
به گزارش وبگاه «العربی الجدید»، وزارت بهداشت فلسطین در غزه با ارائه آماری از شهدای هر گروه سنی از کودکان فلسطینی تاکید کرد: تعداد کودکان شهید غزه نشاندهنده ابعاد حملات مستقیم و سیستماتیک علیه ضعیفترین و بیگناهترین گروه جامعه فلسطین را نشان میدهد.
طبق گزارش این وزارتخانه ۹۱۶ تن از گروه نوزادان (کودکان زیر یک سال)، ۴۳۶۵ تن از کودکان یک تا چهار سال، ۶۱۰۱ تن از کودکان ۶ تا ۱۲ سال و ۵۱۲۴ تن از کودکان گروه سنی ۱۳ تا ۱۷ سال در حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه به شهادت رسیدند.
همچنین بر اساس بیانیههای دفتر اطلاعرسانی دولت غزه، در این حملات صدها خانواده فلسطینی به طور کامل نابود شده و تمامی اعضای آنها به شهادت رسیدند.
به گزارش این دفتر، از آغاز جنگ علیه نوار غزه بیش از ۱۲ هزار کشتار انجام شده که بیشتر آنها علیه خانوادههای فلسطینی بود و حدود ۲۲۰۰ خانواده به طور کامل نابود شدند که مجموع شهدای آن بیش از ۶۳۵۰ تن بود.
بیانیههای منتشر شده از سوی این دفتر حاکی از این هستند که از بیش از ۵۱۲۰ خانواده تنها یک نفر زنده مانده و این خانوادهها بیش از ۹۳۵۰ تن از اعضای خود را از دست دادند.
بر اساس گزارش وزارت توسعه اجتماعی فلسطین، تعداد ایتام در نوار غزه از ابتدای جنگ ۲ برابر شده و از حدود ۲۵ هزار کودک یتیم به حدود ۵۰ هزار یتیم رسیده است.
نوار غزه در نتیجه استمرار حملات رژیم صهیونیستی، تداوم کشتارها، نبود غذا و تعطیلی ساختار بهداشت و درمان مشکلات انسانی و اجتماعی جدی پیدا کرده است.
بر اساس آمارهای وزارت بهداشت غزه، ۳۴۳ کودک فلسطینی در طول جنگ متولد شده و یا در حملات و یا به دلیل نبود خدمات درمانی و تعطیلی بیمارستانها به شهادت رسیدند.
منبع: ایسنا