فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

دستگاه‌های مسئول «کودکان کار» پای کار بیایند

  • کد خبر: ۳۳۵۳۳
  • ۱۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۹
دستگاه‌های مسئول «کودکان کار» پای کار بیایند
 نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: باید با راه‌اندازی کسب و کار اجتماعی و طراحی مشاغلی برای کودکان کار به این قشر اجتماع کمک کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، نائب رئیس مجلس،  با انتقاد از اینکه در حال حاضر بایک نوع بی‌تفاوتی نسبت به کودکان کار مواجه هستیم، اظهار کرد: باید نیاز و اجبار برخی خانواده‌ها به کار کودکان را بپذیریم و برای آن درمانی در نظر بگیریم.

 

وی با بیان اینکه باید بتوانیم نگاه خیرین و آحاد جامعه را به سمت کودکان کار سوق دهیم تا در راستای حل این مشکل سرمایه‌گذاری‌های خیرخواهانه داشته باشند، گفت: باید با راه‌اندازی کسب و کار اجتماعی و طراحی مشاغلی برای کودکان کار به این قشر اجتماع کمک کنیم.

 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شاید کودکان کار نتوانند در مدارس عادی درس بخوانند، بنابراین نظام آموزشی که یک کودک کار باید طی کند، باید با نظام آموزشی یک کودک معمولی متفاوت باشد.

 

وی با بیان اینکه حل مشکل کودکان کار نیازمند طراحی است، اظهار کرد: این مسئله چند بعدی است و لازم است متولیان امور خیریه اعم از سازمان اوقاف و امور خیریه، کمیته امداد، سازمان بهزیستی و حتی نیروی انتظامی پای کار بیایند و برنامه‌های خود را برای کمک به حل مشکل این کودکان هماهنگ کنند.

 

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دادگستری نیز باید برای سلب حضانت از والدینی که برای فرزندانشان سرپرست مناسبی نیستند هماهنگی‌هایی را با متولیان امر داشته باشد، خاطرنشان کرد: همه دستگاه‌های مربوط به کودکان کار باید برای حل این معضل اجتماعی با یکدیگر هماهنگ باشند.

 

قاضی‌زاده هاشمی اضافه کرد: آموزش و پرورش و مهارت آموزی کودکان کار را از آسیب‌های اجتماعی حفظ می‌کند. همچنین باید در کنار مهارت شغلی، مهارت اجتماعی در این کودکان تقویت شود.

 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید براینکه لازم است آمار دقیقی از کودکان کار داشته باشیم تا ببینیم این‌ها بیشتر در کجا‌ها حضور دارند، گفت: باید محققان روی رفتار این قشر اجتماع مطالعاتی داشته باشند.

 

وی خاطرنشان کرد: مراکز فراوانی از کسب و کار‌های اجتماعی در کشور وجود دارد که از ایده‌های ایجاد کسب و کار حمایت می‌کنند و خوشبختانه نمونه‌های موفقی در سطوح کشور و جهان در زمینه کسب و کار‌های اجتماعی داریم.

 

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه کسب و کار اجتماعی ایده خوبی برای کمک به کودکان کار است، تصریح کرد: باید بتوانیم برای کودکانی که مجبور هستند برای معاش خانواده کار کنند، مشاغلی متناسب ایجاد کنیم.

 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی فرهنگ‌سازی برای تغییر نگاه به کودکان کار را از مهترین مسئولیت‌های رسانه‌ها عنوان کرد و گفت: مطبوعات و رسانه‌ها در مقام مواجهه با کودک کار و جلب توجه در مسئولیت‌های اجتماعی، خیرخواهانه و با رویکردی دلسوزانه و خداپسندانه عمل کنند. باید بتوانیم منابع مالی و کمک‌های مردمی را به سوی طرح‌های ایجاد کسب و کار‌های اجتماعی جلب کنیم.

 

قاضی‌زاده هاشمی با تصریح اینکه سازمان اوقاف و امور خیریه می‌تواند موقوفاتی که برای رسیدگی به ایتام و بی‌سرپرستان پیش‌بینی شده را در راستای این طرح قرار دهد، خاطرنشان کرد: طبق این طرح افراد بی‎سرپرست و بدسرپرست با توجه به دستورالعمل ابلاغ شده تحت پوشش مستمری و بخشی از این افراد تحت پوشش مزایای غیر مستمر سازمان اوقاف قرار می‌گیرند.

 

وی در مورد خدمات به کودکان کار هم گفت: یکی از بخش‌هایی که می‌توان در آن به وسیله وقف رفع مشکل کرد کودکان کار است و رفع مشکل این کودکان از طریق وقف لازم و ضروری به نظر می‎رسد. اما این طرح را در مورد کودکان کار بیان نکرده‌ایم، چراکه کودکان کار پدیده‌ای است که در جامعه امروز بروز و ظهور کرده و متأسفانه در موقوفات قیدی با این عنوان نداریم.

 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت امروزی شدن نیت موقوفات براساس نیاز روز ادامه داد: در هیچکدام از وقف‌های جدید وقفی برای کودکان‌کار در کشور ثبت نشده است که به عنوان مثال، فلان موقوفه عواید و هزینه اش برای کودکان کار مصرف شود، لذا تاکید ما در وقف‌های جدید، نیاز‌ها و ضرورت‌های جامعه امروز است و این موارد را از طریق مشاوران سازمان اوقاف به واقفین عزیز پیشنهاد و ارائه می‌دهیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->