آیفون ۱۷ پرو مکس، قدرتمندترین گوشی اپل، رونمایی شد + مشخصات و قیمت اپل از آیفون ۱۷ پرو رونمایی کرد + مشخصات و قیمت مقایسه قیمت آیفون ۱۷، آیفون ۱۷ ایر، آیفون ۱۷ پرو و آیفون ۱۷ پرو مکس اپل واچ سری ۱۱ معرفی شد + مشخصات و قیمت ایرپاد پرو ۳ اپل معرفی شد + مشخصات و قیمت آیفون ۱۷ اپل رونمایی شد + مشخصات و قیمت Nothing Ear 3 چه زمانی رونمایی می‌شود؟ سامسونگ تا ۲۰۳۰ نود درصد محصولاتش را به هوش مصنوعی مجهز می‌کند OpenAI می‌خواهد با هوش مصنوعی، انیمیشن بلند بسازد سهم کاربران اینترنت سیار ایران از شبکه 4G و 5G چقدر است؟ بانک مرکزی پیش‌نویس ضوابط فعالیت صرافی‌های رمزارزی را منتشر کرد بودجه یک میلیون دلاری دولت برای حمایت از فناوری‌های جدید تصاویری از ماه‌گرفتگی و ماه‌سرخ در مشهد + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) ردوبدل‌شدن ۷۰ درصد ترافیک کشور در بستر VPN و فیلترشکن‌ها ماه‌گرفتگی شهریور ۱۴۰۴ | تاریخ و زمان دقیق آغاز، اوج و پایان خسوف رصد ماه‌گرفتگی در بوستان کوهسنگی مشهد + جزئیات (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) کاربران تلفن همراه و اینترنت درگیر قطعی برق لورفتن تصاویر گلکسی S25 FE یک روز پیش از رونمایی رسمی قابلیت Picture-in-Picture به بخش نمایش ریل‌های اینستاگرام می‌آید گفتگو با ارشیا میرشمسی، برنده مدال طلای المپیاد نجوم ۲۰۲۵ | هیچ‌کجا مرکز عالم نیست اداره پست خراسان رضوی و شهرداری مشهد برای تقویت زیرساخت‌های شهر هوشمند همکاری می‌کنند
سرخط خبرها

سگ‌کشی، بی‌خوابی، سانسور

  • کد خبر: ۳۳۵۷
  • ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۶
سگ‌کشی، بی‌خوابی، سانسور
گزارشی درباره ۳ اتفاق داغ که در ۲۴ ساعت گذشته در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفت

ایمان فروزان‌نیا

ماموریم و معذور!
ویدئویی در فضای مجازی داغ شده است که اعتراض شدید یک شهروند را به کشتن سگ‌های ولگرد توسط ماموران شهرداری ماهشهر نشان می‌دهد. مامور شهرداری که شبانه یک سگ ولگرد را کشته است و مشغول جابه‌جایی جنازه آن است، وقتی با اعتراض مردم روبه‌رو می‌شود، فقط می‌گوید: «ماموریم و‌ معذور! و برای نگهداری سگ‌ها در خارج از شهر، بودجه نداریم.»
کشتن سگ‌های ولگرد همیشه انتقاد و اعتراض مردم و فعالان حقوق حیوانات و شهروندان را به‌دنبال داشته است. کمتر از دو هفته قبل هم ویدئوی دیگری از بوشهر در فضای مجازی داغ شد که نشان می‌داد مردم یک محله، به مامور شهرداری که یک سگ ولگرد را از دُم گرفته است و در هوا می‌چرخاند، هجوم می‌برند و او را با زور از سگ جدا می‌کنند؛ البته این به معنای رضایت مردم از حضور سگ‌های ولگرد در کوچه‌ها و خیابان‌ها نیست؛ روزنامه‌های شهری پر است از گزارش‌هایی که حکایت از نارضایتی مردم از حضور سگ‌های ولگرد در محیط زندگی‌شان دارد اما همین مردم با رفتار غیرانسانی با سگ‌ها نیز مخالفند و خواستار جمع‌آوری و انتقال آن‌ها به کمپ‌های نگهداری هستند. در این میان، کار سخت برعهده شهرداری‌هاست تا بتوانند هر دو خواسته مردم را به‌طور هم‌زمان برآورده کنند.

 

بی‌خوابی جهرمی در نیمه‌شب
توئیت عجیب وزیر ارتباطات، مثل بمب صدا کرد. یک دقیقه تا نیمه‌شب مانده بود که روی حساب توئیتری محمدجواد آذری‌جهرمی پستی عجیب ظاهر شد؛ یک سوال کوتاه: «بیدارین؟» این توئیت با هجوم کاربران به صفحه توئیتر وزیر جوان همراه شد و مخاطبان فضای مجازی با بیش از 4هزارو500کامنت، به پست توئیتری آذری‌جهرمی واکنش نشان دادند. بسیاری از کامنت‌ها از جنس شوخی بود؛ مثل کاربرانی که نوشته بودند: «باز چی تموم کردی؟» یا «باهامون خودمونی شدی‌ ها کلک!» کاربری دیگری هم نوشته بود: «هرکی بیداره، تا پایان سال نت رایگان!» برخی کاربران هم توئیت وزیر را بهانه‌ای برای انتقاد از او و مشکلات دیگر کردند: «آره، داریم آماده می‌شیم بریم اسنپ، قسط‌ها رو جور کنیم.» یا «آره، هنوز منتظریم فیلترشکنمون وصل بشه». تا لحظه نوشتن این مطلب، هنوز معلوم نشده نیت وزیر ارتباطات از این توئیت عجیب چه بوده است، اما خیلی‌ها فعالیت‌های جدید جهرمی در شبکه‌های مجازی را که با پررنگ‌تر شدن پست‌های او از زندگی خصوصی و فعالیت‌های غیرکاری روزمره‌اش همراه است، به علاقه و تصمیم احتمالی‌اش برای حضور در انتخابات آینده ریاست‌جمهوری ربط داده بودند. یکی از کاربران هم با همین ذهنیت، پاسخ «بیدارین» وزیر را این‌طور داده بود: «آره، ولی بهت رأی نمی‌دیم.»

 

تیری که از کمانچه رها شد
اعصاب کاربران فضای مجازی در روزهای گذشته، حسابی از دست سانسورهای تلویزیون، خرد و خاکشیر بوده است. اگر هشتگ سانسور را در فضای مجازی جست‌وجو کنید، با کلی پست گلایه و اعتراض رو‌به‌رو می‌شوید. بخشی از این اعتراض‌ها به سانسورهای روی اعصاب بازی‌های والیبال در روزهای گذشته مربوط است که متاسفانه موضوع جدیدی نیست و بخش دیگر کامنت‌ها به سانسور عجیب شبکه4 ربط دارد؛ مثل کاربری که نوشته بود: «ساز کیهان کلهر رو هم سانسور می‌کنن! آیا جایی هست که جدی‌تر از صداوسیما مشغول تهاجم فرهنگی به ایران باشه؟» ماجرا از این قرار بود که برنامه شب موسیقی شبکه۴ برای پوشش خبریِ «قرار گرفتن اثر مشترک کیهان کلهر و گروه «رامبرانت‌تریو» درمیان ١٠اثر برتر موسیقی سال جهان»، ۲۰ثانیه از نوازندگی او را نشان داد، آن‌هم به شکلی که سعی می‌کردند فقط دسته کمانچه‌اش دیده شود. سانسور و نشان ندادن سازها در تلویزیون، موضوع عجیبی است که معلوم نیست روی چه حساب و کدام دستورالعملی صورت می‌گیرد. در بسیاری از مواقع حتی دسته‌ ساز هم نشان داده نمی‌شود و دوربین طوری قرار می‌گیرد که سازها به‌وسیله اجسام دیگر پوشانده شوند. در این میان، احتمالا سانسورچی تلویزیون، خیلی خاطر کیهان کلهر را می‌خواسته که راضی شده است دسته سازش را نشان بدهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->