توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شیلی فشارها را بر رژیم کودک‌کش اسرائیل بیشتر می‌کند

  • کد خبر: ۳۳۶۱۳۴
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۷
شیلی فشارها را بر رژیم کودک‌کش اسرائیل بیشتر می‌کند
رئیس جمهور شیلی اعلام کرد که لایحه‌ای را برای «ممنوعیت واردات از سرزمین‌های اشغال‌شده غیرقانونی توسط رژیم اشغالگران» معرفی خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «گابریل بوریک» اعلام کرد که فشار‌ها را بر رژیم اشغالگر به دلیل جنگ نسل کشی آن در نوار غزه که از هفت اکتبر ۲۰۲۳ ادامه دارد، تشدید خواهد کرد.

بوریک در سخنرانی یکشنبه در مقابل کنگره شیلی متعهد شد که روابط دفاعی خود را متنوع کند تا وابستگی به اشغالگران را کاهش دهد.

رئیس‌جمهور شیلی در سخنرانی سالانه خود در کنگره روز یکشنبه گفت که لایحه‌ای را برای ممنوعیت واردات از «سرزمین‌های اشغالی غیرقانونی» ارائه و از تلاش‌های اسپانیا برای اعمال تحریم تسلیحاتی علیه اسرائیل حمایت خواهد کرد که باعث تشویق و تشویق کنگره شد.

طبق گزارش المیادین، رئیس جمهور شیلی افزود که به وزیر دفاع دستور داده است که فوراً طرحی را برای تنوع بخشیدن به روابط تجاری در امور دفاعی ارائه کند تا «وابستگی به صنایع اسرائیل در همه زمینه‌ها قطع شود».

وی همچنین خواستار آزادی تمامی اسرای اسرائیلی شد که در دست حماس هستند.

بوریک از منتقدان سرشناس اسرائیل است و اخیراً پرسنل نظامی را از سفارت کشورش در اسرائیل خارج کرده و سفیر خود را برای مشورت فراخوانده است.

اظهارات بوریک پس از آن بیان شد که وزارت خارجه شیلی روز چهارشنبه اعلام کرد که وابسته‌های نظامی، دفاعی و هوایی خود را از سفارت خود در تل‌آویو خارج می‌کند و مقامات اسرائیلی را از این تصمیم مطلع کرده است.

این وزارتخانه توضیح داد که این تصمیم که با وزارت دفاع شیلی هماهنگ شده است، ناشی از «وضعیت انسانی بسیار جدی است که در حال حاضر مردم فلسطین در نوار غزه با آن روبه‌رو هستند».

این وزارتخانه در بیانیه خود به طور خاص به «عملیات نظامی نامتناسب و بی‌رویه ارتش اسرائیل» و همچنین «موانع مستمر بر سر ارسال کمک‌ها» به سرزمین‌های تحت محاصره فلسطین اشاره کرده است.

به گزارش جروزالم پست به نقل از یک منبع در دولت «دونالد ترامپ»، پس از این اعلام، ایالات متحده در حال بررسی یک سری اقدامات تلافی جویانه علیه شیلی در واکنش به تصمیمات دولت بوریک است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->