ویدئو| مقاومت سوریه حمله به رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت مظفری: سهم خراسان رضوی از بودجه ملی عادلانه نیست| باوجود حضور ۸ درصد جمعیت کشور، فقط ۵.۵ درصد از بودجه را داریم فرار بیش از ۲۰۰ زندانی در پاکستان درپی زلزله نتانیاهو ۱۷۸۸ بار گفت: یادم نمی‌آید ! گردان‌های شهید محمد الضیف مسئولیت حمله موشکی به جولان اشغالی را برعهده گرفت حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به سوریه (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رئیس‌جمهور کره جنوبی سرانجام مشخص شد طاهری: هوش مصنوعی بدون زنان، ناعادلانه و ناکارآمد است عراقچی: رسیدن به توافق غیرممکن نیست آن روی سکه آمریکا در مذاکرات رو شد | اظهارات تهدیدآمیز کاخ سفید علیه ایران پزشکیان: هیچ انسان آزاده‌ای زیر بار ظلم و ستم نمی‌رود راز توئیت عجیب صفحه نتانیاهو به زبان فارسی| ایران مشاور نخست‌وزیر اسرائیل را دستگیر کرده است؟ + عکس انتقاد پزشکیان از دروغ و ریاکاری در میان مسئولان روسای مجالس ایران و کوبا دیدار کردند بهروزآذر: انقلاب اسلامی بر اصول انسان محور بنا شده است وقوع حادثه امنیتی در اقامتگاه سلطنتی انگلیس (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: پیشنهاد آمریکا دارای ابهامات و سؤالات زیادی است رهبر انقلاب: ابتکار مهم سیاسی امام باقر(ع) این بود که ده روز در منا برای ایشان عزاداری کنند دولت هلند استعفا داد آیت الله علم الهدی: امام باقر (ع) با انقلاب فرهنگی، هویت شیعی را احیا کرد دولت جدید لبنان برای توسعه روابط با ایران اعلام آمادگی کرد یک ساکن قدس شرقی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد اوکراین پل کریمه را با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره منهدم کرد سناتور ارشد دموکرات از مذاکره ترامپ با ایران انتقاد کرد | ترامپ در حال انعقاد توافق جانبی با ایران است وزیر امور خارجه با نخست‌وزیر لبنان دیدار کرد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) سفرای جدید ایران در ۶ کشور جهان با پزشکیان دیدار کردند سخنگوی کرملین: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست پزشکیان هشدار داد: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد
سرخط خبرها

پزشکان انگلیسی خواستار توقف حملات رژیم صهیونیستی به مراکز درمانی غزه شدند

  • کد خبر: ۳۳۶۲۶۰
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۹
پزشکان انگلیسی خواستار توقف حملات رژیم صهیونیستی به مراکز درمانی غزه شدند
بیش از ۲ هزار پزشک و جراح انگلیسی در نامه‌ای سرگشاده به دولت این کشور، «حملات هدفمند» رژیم اسرائیل به مراکز درمانی غزه را محکوم کرده و خواستار اقدام فوری برای توقف این اقدامات تجاوزکارانه و تضمین دسترسی کامل و ایمن به خدمات درمانی در این منطقه شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این نامه که طی سه روز گذشته به امضای ۲ هزار و ۲۰۰ پزشک، جراح و کارکنان نظام سلامت انگلیس از جمله بیش از ۳۰۰ مشاور و جراح برجسته و ۱۱۰۰ پزشک شاغل در نظام بهداشت عمومی (NHS) رسیده، از جمله بزرگ‌ترین مواضع اعتراضی کادر درمان انگلیس در قبال جنگ غزه به‌شمار می‌رود.

امضاکنندگان این نامه که خطاب به «کی‌یر استارمر» نخست‌وزیر انگلیس تنظیم و فراز‌هایی از آن در رسانه‌های این کشور منتشر شده است، با تاکید بر اینکه «آنچه در غزه در جریان است یک حمله محاسبه‌شده علیه سلامت و آینده مردم فلسطین است»، تصریح کرده‌اند: «نیرو‌های اسرائیلی بار‌ها و به‌طور سیستماتیک تجهیزات حیاتی درمانی را نابود کرده‌اند. کارکنان سلامت در غزه و سایر نقاط فلسطین اشغالی هدف قرار گرفته، کشته، مجروح، بازداشت و شکنجه شده‌اند؛ تنها به‌دلیل آنکه خدمات درمانی ارائه می‌دهند. اینها خسارات جانبی نیست، بلکه حمله‌ای عامدانه به نظام سلامت و آینده مردم فلسطین است.»

در ادامه این نامه آمده است: «ما در حرفه‌های خود به مراقبت با کرامت و حرمت جان انسان متعهد هستیم. این تعهدات اخلاقی و سیاسی ایجاب می‌کند که نه‌تنها برای درمان بیماری و جراحت، بلکه برای پیشگیری از آسیب و رفع ریشه‌های آن نیز اقدام کنیم.»

پزشکان امضاکننده این نامه از دولت انگلیس خواسته‌اند: «از یک تحریم کامل تسلیحاتی و آتش‌بس فوری حمایت کرده و دسترسی بدون مانع و مستقل سازمان‌های امدادرسان بی‌طرف به غزه را تضمین کند.» در این نامه همچنین خواسته شده امکان تحصیل دانشجویان پزشکی فلسطینی در انگلیس فراهم شود و بیماران فلسطینی بیشتری برای درمان به مراکز درمانی این کشور انتقال یابند.

از جمله چهره‌های برجسته‌ای که این نامه را امضا کرده‌اند می‌توان به پروفسور نیک مینارد (جراح دستگاه گوارش در بیمارستان‌های دانشگاه آکسفورد)، دکتر راشل کلارک (پزشک مراقبت‌های تسکینی و نویسنده)، پروفسور تیم گوداکر (جراح پلاستیک)، دکتر دبورا هارینگتون (متخصص زنان و پزشکی جنین در آکسفورد) و دکتر ویکتوریا رز (جراح پلاستیک در بیمارستان گایز و سنت توماس لندن) اشاره کرد. دکتر غسان ابوستّه، جراح پلاستیک و استاد مطالعات درگیری‌ها، که سابقه کار داوطلبانه در بیمارستان‌های غزه را دارد نیز از جمله امضاکنندگان برجسته این نامه است.

اعتراض پزشکان انگلیسی به تجاوزات رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های درمانی غزه در حالی اوج گرفته که طی هفته‌های اخیر موج جدیدی از اعتراضات عمومی در انگلیس و سایر کشور‌های اروپایی علیه جنایات اسرائیل در غزه شکل گرفته است.

در همین پیوند، دانشجویان دانشگاه کمبریج به‌تازگی با برپایی چادر‌های اعتراضی در مقابل کالج ترینیتی، خواستار قطع همکاری دانشگاه با شرکت‌های حامی جنگ‌افزار و فناوری‌های نظامی رژیم صهیونیستی شده‌اند؛ اقدامی که بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها و محافل دانشگاهی انگلیس داشته است.

جنگ غزه که از مهرماه ۱۴۰۲ با حملات گسترده رژیم صهیونیستی آغاز شد، تاکنون جان بیش از ۵۳ هزار فلسطینی را گرفته و به یکی از بزرگ‌ترین فجایع انسانی دهه‌های اخیر تبدیل شده است. حمله مداوم به بیمارستان‌ها، مدارس، اردوگاه‌های آوارگان و تأسیسات زیربنایی، میلیون‌ها غیرنظامی را در معرض خطر قرار داده و روند ارسال کمک‌های حیاتی را مختل کرده است.

هم‌زمان، محاصره کامل نوار غزه موجب کمبود شدید غذا، دارو و سوخت شده و نهاد‌های بین‌المللی از جمله سازمان ملل، صلیب سرخ جهانی و سازمان جهانی بهداشت بار‌ها خواستار بازگشایی گذرگاه‌های مرزی و توقف فوری حملات شده‌اند.

با این وجود رژیم صهیونیستی همچنان بی‌تفاوت به هشدار‌های بین‌المللی، قطعنامه‌های سازمان ملل و درخواست‌های مکرر کشور‌های اسلامی و اروپایی، به حملات خود ادامه می‌دهد؛ روندی که طی هفته‌های اخیر موجب افزایش تنش دیپلماتیک میان تل‌آویو و برخی دولت‌های اروپایی شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->