نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) محسنی اژه‌ای: مطالبات رهبری در استیفای حق ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه را مجدانه پیگیری می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه: نظم جهانی با سکوت و معیار‌های دوگانه در برابر ظلم و بی‌عدالتی فروریخت
سرخط خبرها

نتانیاهو فشار مالی جنگ غزه را با افزایش مالیات‌ها جبران می‌کند

  • کد خبر: ۳۳۶۲۲۹
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۳
نتانیاهو فشار مالی جنگ غزه را با افزایش مالیات‌ها جبران می‌کند
در پی افزایش هزینه‌های جنگی و بحران شدید اقتصادی ناشی از تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه، کابینه تل‌آویو با تصویب مالیات‌های جدید غیرمستقیم، بخشی از این هزینه‌ها را به دوش کارمندان گذاشته است؛ اقدامی که واکنش‌های تندی در میان کارکنان و اتحادیه‌های کارگری داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، بیش از ۶۰۰ روز از آغاز حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه می‌گذرد؛ جنگی که نه‌تنها تلفات انسانی فاجعه‌باری بر جای گذاشت، بلکه اقتصاد این رژیم را نیز با خسارات هنگفتی مواجه کرده است.

در همین راستا، روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» فاش کرد که کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) قانونی را به تصویب رسانده که بر اساس آن، کارفرمایان موظف شده‌اند بخشی از پاداش‌ها و مزایای سالانه کارکنان را تحت عنوان «مبالغ مشارکت» به خزانه کابینه واریز کنند.

این اقدام که به منزله اعمال یک «مالیات غیرمستقیم» بر کارمندان است، با انتقادات گسترده‌ای از سوی محافل کارگری مواجه شده است. طبق این قانون، در صورت پرداخت نقدی پاداش‌ها، کارفرما باید علاوه بر مالیات حقوق، مبالغی را نیز بابت «مبالغ مشارکت» به اداره مالیات بپردازد.

روزنامه مذکور در ادامه گزارش خود می‌نویسد: این در حالی است که بسیاری از کارمندان، خود ماه‌ها در خدمت ذخیره ارتش حضور داشته‌اند و حالا کابینه حتی به پاداش آنها نیز رحم نمی‌کند.

برآورد رسانه‌های صهیونیستی نشان می‌دهد هزینه‌های جنگ در غزه تاکنون از مرز ۱۴۲ میلیارد شِکِل (حدود ۴۰ میلیارد دلار) عبور کرده است. به همین دلیل، کابینه نتانیاهو برای جبران کسری بودجه خود، دست به کاهش امتیازات اجتماعی و افزایش فشار‌های مالیاتی زده است.

این اقدامات در حالی صورت می‌گیرد که آمار‌های رسمی نشان‌دهنده وضعیت وخیم اقتصاد رژیم صهیونیستی هستند. پیشتر «امیر یارون» رئیس بانک مرکزی رژیم صهیونیستی هشدار داده بود که ادامه جنگ به مدت ۶ ماه دیگر می‌تواند رشد اقتصادی را تا نیم درصد در سال ۲۰۲۵ کاهش دهد و نسبت بدهی به تولید ناخالص داخلی را افزایش دهد.

علاوه بر این، مؤسسات بین‌المللی اعتبارسنجی نیز چشم‌انداز اقتصادی این رژیم را تیره و تار ارزیابی کرده‌اند. در ماه مارس، آژانس «فیچ» با وجود حفظ رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی در سطح «ای»، چشم‌انداز آن را منفی اعلام کرد و پیش‌بینی کرد که کسری بودجه از هدف ۴.۹ درصدی فراتر رود. آژانس فیچ همچنین هشدار داد که نسبت بدهی عمومی به تولید ناخالص داخلی تا سال ۲۰۲۶ به ۷۳ درصد خواهد رسید.

همچنین مؤسسه «استاندارد‌اند پورز» نیز چشم‌انداز اعتباری رژیم صهیونیستی را در محدوده منفی حفظ کرد و نسبت به گسترش جنگ و افزایش کسری بودجه تا ۶ درصد ابراز نگرانی کرد.

از زمان آغاز جنگ، اقتصاد رژیم صهیونیستی ۱.۵ درصد کوچک شده و صادرات، سرمایه‌گذاری‌ها و صنعت گردشگری آن به شدت آسیب دیده‌اند. این عوامل، در کنار عدم اطمینان گسترده نسبت به آینده، چشم‌انداز اقتصادی این رژیم را در هاله‌ای از ابهام فرو برده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->