«دارالعلم»؛ مدرسه‌ای در مسیر مرجعیت علمی و افق تمدن نوین اسلامی ورود موکب‌داران اربعین به فاز عملیاتی و آغاز انتقال تجهیزات آغاز بخش سوم جشنواره قرآنی «نورالمبین» در شهرداری مشهد اعلام برنامه‌های قرآنی حرم مطهر امام رضا(ع)در دهه سوم ماه محرم ۱۴۰۴ صدور ۳۶۸ گذرنامه زیارتی از ابتدای محرم ۱۴۰۴ تاکنون ۴۰ بیمار بدحال حج تمتع با مراقبت‌های ویژه به کشور بازگشتند (۲۸ تیر ۱۴۰۴) دغدغه‌مند ایران قوی و مقتدر | درباره شهید منصور عسگری، دانشمند هسته‌ای راه اندازی بنیاد علمی شهید طهرانچی تغییر در اعلام نتیجه و فرآیند پذیرش طلاب در سال تحصیلی ۱۴۰۵ – ۱۴۰۴ بیش از ۱۵۰ دفتر خدمات زیارتی در مشهد آماده ثبت‌نام زائران اربعین ۱۴۰۴ هستند | رفع اختلالات احتمالی سامانه سماح زمان انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر اعلام شد وام دانشجویی برای سفر اربعین ۱۴۰۴ چقدر است؟ باید رویکرد معنوی اربعین را با توسعه عدالت‌محور در مناطق کم‌برخوردار گره زد ماجرای سفر مداح معروف به ترکیه چه بود؟ مرمت پنجره‌فولاد رواق دارالولایه حرم امام‌رضا(ع) معامله پرسود شهدا با خدا چگونه حق را تشخیص دهیم؟ | بررسی راه‌های تشخیص حق و باطل در قرآن توصیه‌های سازمان اورژانس کشور به زائران اربعین + فیلم اطلاعات تکمیلی جهت ثبت‌نام پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۴ + جزئیات تعهدات بیمه‌ای زائران
سرخط خبرها

ضرورت توسعه زیرساخت‌های زیارتی و فرهنگی از محل درآمد‌های وقفی

  • کد خبر: ۳۳۶۲۸۷
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۳
ضرورت توسعه زیرساخت‌های زیارتی و فرهنگی از محل درآمد‌های وقفی
رئیس کارگروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به ضرورت توسعه زیرساخت‌های زیارتی و فرهنگی از محل درآمد‌های وقفی، از نمونه موفق حرم مطهر امام رضا (ع) یاد کرد و گفت: این تجربه موفق باید در سایر حوزه‌های وقفی نیز بازتولید شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علی آقامحمدی صریح کرد: مجموعه‌های دانش بنیان اوقاف در مسیر درستی قرار گرفته‌اند و با رشد بیش از ۲۰ برابری، نشان دادند که وقف می‌تواند به پیشران اقتصاد نوآوری در کشور تبدیل شود. آنچه امروز در این مجموعه‌ها شکل گرفته، یک الگوی موفق از تطبیق نیت واقف با نیاز‌های روز جامعه است.

رئیس کارگروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری تأکید کرد: چنین رشدی در فعالیت‌ها نشان می‌دهد می‌توان با مهندسی درست، موقوفات را به منابع پایداری برای توسعه علمی، اقتصادی و فرهنگی کشور تبدیل کرد.

او تصریح کرد: وقف نه‌تنها باید به نیت اولیه واقف وفادار بماند، بلکه باید به‌گونه‌ای سامان پیدا کند که در مسیر پیشرفت جامعه نیز مؤثر واقع شود.

آقامحمدی با اشاره به اینکه استارتاپ‌های وقفی می‌توانند نسل جدید را جذب، توانمند و پرورش دهند، گفت: دانش بنیان بودن این فعالیت‌ها فرصت ارزشمندی است تا از ظرفیت نخبگان استفاده کنیم و آنان را در مسیر توسعه کشور به‌کار بگیریم.

او خاطرنشان کرد: تجربه‌های جهانی نیز نشان می‌دهد که بسیاری از پیشرفت‌های علمی در غرب، بر پایه بنیاد‌های وقفی بنا شده‌اند. در کشور ما نیز اگر سرمایه‌گذاری علمی و فناورانه در بستر وقف انجام شود، می‌توان به درآمد‌های بلندمدت و مؤثر دست یافت.

رئیس کارگروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، همچنین بر ضرورت روایت‌سازی از تأثیر موقوفات در جامعه تأکید کرد و گفت: اگر مردم ببینند موقوفات گذشتگان چگونه امروز به توسعه جامعه کمک می‌کنند، انگیزه بیشتری برای وقف پیدا می‌کنند. باید چهره‌های ماندگار وقف معرفی شوند، نمایشگاه‌هایی از آثار آنان برگزار شود و با تولید انیمیشن‌ها و روایت‌های تصویری، فرهنگ وقف به نسل آینده منتقل شود.

او نقش سازمان اوقاف در این زمینه را راهبردی توصیف کرد و گفت: سازمان باید محور فعالیت‌های خود را بر معرفی واقفان، شفاف‌سازی در مصرف موقوفات، حمایت از استارتاپ‌های وقفی، و تدوین آیین‌نامه‌هایی برای حمایت هدفمند متمرکز کند.

آقامحمدی در پایان با اشاره به ضرورت توسعه زیرساخت‌های زیارتی و فرهنگی از محل درآمد‌های وقفی، از نمونه موفق حرم مطهر امام رضا (ع) یاد کرد و گفت: وقتی مردم می‌بینند توسعه حرم با مشارکت‌های مردمی اتفاق افتاده، حس سهیم بودن پیدا می‌کنند. این تجربه موفق باید در سایر حوزه‌های وقفی نیز بازتولید شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->