گوترش: حقوق بشر مورد حمله قرار گرفته و فضای دموکراتیک در حال کوچک شدن است قالیباف خطاب به رئیس کنست: مایه ننگ بشریت هستید ترامپ در توافقات تجاری با اروپا هم قابل اعتماد نیست پیگیری الزامات قانون‌گذاری در مجلس برای تعقیب جنایات جنگی اسرائیل رئیس مجلس در دیدار با رییس شورای عمان: همگان از فریبکاری و بی‌صداقتی آمریکایی‌ها درس بگیرند عضو دفتر رهبر انقلاب: حضور رهبر انقلاب در جریان جنگ تحمیلی ۱۲روزه حماسی و مقتدرانه بود وزارت بهداشت غزه: تاکنون ۶۰ هزار و ۲۳۹ نفر شهید شده‌اند واشنگتن‌پست فهرستی از اسامی و سن ۱۸هزارو۵۰۰ کودک شهید غزه را منتشر کرد ویدیو | گزارش cnn در مورد جنگ ایران و اسرائیل مسکو و دمشق در مسیر همکاری‌های تازه | دعوت از جولانی برای سفر به مسکو درخواست نخست وزیر سوئد از اتحادیه اروپا: توافق تجاری با اسرائیل را تعلیق کنید ویدئو | واکنش پزشکیان به تعریف و تمجید معاون اجرایی‌اش: جعفر ول کن و حرفت را بزن! قالیباف در دیدار با همتای فنلاندی خود: غرب در رویارویی با جنگ غزه استاندارد دوگانه دارد هشدار رئیس کمیته بین‌المللی نجات درباره مرگ ساکنان غزه بر اثر گرسنگی هشدار رئیس جمهور در رابطه با بحران جدی آب در کشور پزشکیان در زنجان: ظرفیت‌های مردمی در نهضت مدرسه‌سازی استفاده شود وانگ یی از تمایل پکن برای تعامل بیشتر با آمریکا خبرداد واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | مصداق جنایت علیه بشریت است چراغ سبز کانادا برای به رسمیت شناختن فلسطین عصبانیت ترامپ از کانادا به دلیل موضع‌گیری‌اش در قبال تشکیل کشور فلسطین عراقچی: تهران خواستار مذاکره واقعی است | با فریب و فشار تسلیم نمی‌شویم رئیس‌جمهور وارد زنجان شد (۹ مردادماه ۱۴۰۴) رئیس مجلس: ایران و قطر در مواقع خطر همواره حامی یکدیگر هستند حمله پهپادی یمن به اسرائیل (۸ مرداد ۱۴۰۴) مصر از عملکرد خود در قبال فاجعه غزه دفاع کرد آمریکا پسر علی شمخانی و ۱۱۴ نهاد و فرد دیگر را تحریم کرد ایران خواستار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل شد
سرخط خبرها

خسارت ۷ میلیارد دلاری روسیه در پی حمله پهپادی اوکراین

  • کد خبر: ۳۳۶۳۸۷
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۴
خسارت ۷ میلیارد دلاری روسیه در پی حمله پهپادی اوکراین
مقام اوکراینی ادعا کرد که حمله پهپادی اخیر این کشور به پایگاه‌های روسیه، هفت میلیارد دلار به روسیه خسارت زده است.

به گزارش شهرآرانیوز، این مقام اوکراینی افزود: در این حمله ۳۴ درصد از بمب افکن‌های روسیه که قادر به حمل موشک‌های کروز بودند هدف قرار گرفتند.

این حمله همچنین نشان داد که اوکراین هنوز هم توانایی اعمال فشار بر روسیه را دارد، حتی با وجود اینکه مسکو حملات و عملیات تهاجمی خود را افزایش داده است.

از سوی دیگر رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که حمله اخیر این کشور به روسیه با نام «عملیات تار عنکبوت»، منجر به احیای اعتماد در میان متحدان کی یف شده است.

ولودیمیر زلنسکی گفت: این حمله نشان داد که اوکراین قادر به ادامه جنگ علیه روسیه است.

وی پس از مذاکرات روز دوشنبه در استانبول، در اظهاراتی که در فضای مجازی منتشر شد به جزئیات بیشتری در مورد تبادل زندانیان مورد توافق در این نشست ارائه داد و گفت روسیه و اوکراین هر کدام یکهزار زندانی را مبادله خواهند کرد و احتمال تبادل ۲۰۰ اسیر جنگی دیگر نیز وجود دارد.

زلنسکی همچنین گفت که مذاکره‌کنندگان اوکراینی فهرستی از حدود ۴۰۰ کودک را به همتایان روسی خود ارائه کرده‌اند که می‌خواهند روسیه آنها را به اوکراین بازگرداند، اما هیات روسی فقط با بازگرداندن ۱۰ نفر از آنها موافقت کرده است.

لازم به ذکر است که در حمله‌ای دور از خطوط مقدم جنگ، منابع اوکراینی و گزارش‌های غیررسمی از آتش‌سوزی در پایگاه بمب افکن‌های روسیه در سیبری خبر دادند و مدعی شدند که در این حمله ده‌ها جنگنده روسی ساقط شده‌اند.

اوکراین روز یکشنبه به بمب‌افکن‌های هسته‌ای روسیه در یک پایگاه نظامی در سیبری حمله کرد. این خبر را وبلاگ‌نویسان طرفدار روسیه منتشر کرده‌اند.

تصاویر و ویدئو‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، هواپیما‌های بمب‌افکن راهبردی روسیه – که برای حمله اتمی به اهداف دوربرد طراحی شده‌اند – را در حال سوختن در پایگاه هوایی «بلایا» در شمال شهر ایرکوتسک نشان می‌دهند.

یک منبع اطلاعاتی اوکراین در کی‌یف ادعا کرده است که سازمان امنیت داخلی اوکراین (SBU) عملیات پهپادی گسترده‌ای را علیه بیش از ۴۰ فروند هواپیمای نظامی روسیه انجام داده و آنها را ساقط کرده است.

به ادعای این منبع، هواپیما‌های هدف قرار گرفته شده شامل بمب‌افکن‌های راهبردی توپولف Tu-۹۵ و Tu-۲۲ بوده‌اند که روسیه از آنها برای پرتاب موشک‌های دوربرد به سمت اوکراین استفاده می‌کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->