۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست پیکر الهه حسین‌نژاد در بیابان‌های اطراف تهران پیدا شد | متهم به قتل مرحومه دستگیر شد + اولین تصاویر از متهمان
سرخط خبرها

شایعه تخریب کُنارصندل تکذیب شد

  • کد خبر: ۳۳۶۵۱۰
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۵
شایعه تخریب کُنارصندل تکذیب شد
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، با تأکید بر حفاظت از منطقه تاریخی کُنارصندل گفت: آنچه در فضای مجازی مطرح شده با واقعیت یکی نیست و تخریبی صورت نگرفته است و ما با ساخت هر نوع سازه ای مخالفت کرده‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید رضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، در نشست خبری در محل وزارتخانه درباره وضعیت میراث تاریخی کُنار صندل کرمان گفت: من اخیرا آنجا بودم، این منطقه یکی از افتخارات بزرگ ایران زمین است، اما تصویری که در فضای مجازی ایجاد شده از تپه اصلی زیگورات است که در سال ۱۳۴۵ ثبت شده است.

وی گفت: آنچه در فضای مجازی مطرح شده با واقعیت یکی نیست و تخریبی صورت نگرفته است و ما با ساخت هر نوع سازه‌ای مخالفت کرده‌ایم. یگان حفاظت میراث فرهنگی نیز اجازه نداد، تراکتوری که در محل بود دست به کاری بزند و دهیار مورد نظر نیز توجیه شد و همه مقامات کرمان و جیرفت از جمله نماینده استان در مورد صیانت از این منطقه تمدنی اجماع دارند و کسی به آن تعرض نکرده است.

صالحی امیری ادامه داد: قرار بود در این سایت تاریخی سوله ورزشی بسازند و ما گفتیم این اقدام ناممکن است و اقدامی صورت نگرفت. حجم اخبار از دیروز تصویری عجیب از منطقه ارائه می‌دهد در صورتی که اینگونه نیست و خبرنگاران باید اخبار را از منابع اصلی جویا شوند، نمی‌شود از طریق فضای مجازی برای حدود چهار هزار ساکنان روستا تصمیم گرفت.

وزیر میراث فرهنگی افزود: گفته می‌شود مردم روستا تقاضای ساخت سالن ورزشی دارند. در گذشته این موضوع مطرح شده و مقامات محلی برای ساخت آن توافق می‌کنند با این که انتخاب این مکان عمدی نبود، اما باید آموزش لازم به مردم منطقه داده شود. باید به مردم آموزش دهیم که «کنار صندل» افتخار ایران است و این وظیفه دولت است و با هماهنگی استاندار موضوع دنبال می‌شود.

وی گفت: وزارتخانه سال گذشته نیز به طور رسمی با ساخت این سوله مخالفت کرده و تخریب جزئی هم اتفاق نیفتاده است. چیزی که باعث نگرانی بود تخریب آثاری است که هنوز کاوش نشده‌اند. در آن زمان نیز استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی به موضوع ورود کردند و هر گونه مداخله را تخلف دانستند و اقدامی انجام نشد. از سوی دیگر دادستان و فرماندار، با مقامات محلی صحبت کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->