نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) محسنی اژه‌ای: مطالبات رهبری در استیفای حق ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه را مجدانه پیگیری می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه: نظم جهانی با سکوت و معیار‌های دوگانه در برابر ظلم و بی‌عدالتی فروریخت
سرخط خبرها

ایران، بین ۸ تا ۱۴ کشور دنیا در حوزه دستاورد‌های دفاعی و نظامی

  • کد خبر: ۳۳۶۶۶۹
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۶
ایران، بین ۸ تا ۱۴ کشور دنیا در حوزه دستاورد‌های دفاعی و نظامی
معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به دستاورد‌های مهم دفاعی ایران که رشد آن پس از جنگ تحمیلی شروع و ادامه‌دار شده است، گفت: خوشبختانه به پشتوانه دانشمندان متعدد و توانمند ایرانی، جایگاه بین‌المللی ایران در حوزه دستاورد‌های دفاعی و نظامی به رتبه بین ۸ تا ۱۴ کشور دنیا ارتقاء یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرتیپ محمد مهدی‌نژاد نوری با بیان اینکه در حال حاضر در ایران، در همه زمینه‌های دفاعی طراحی و ساخت ابزار‌های جنگی به‌خصوص پهپادها، موشک‌ها، شناورها، تانک و دیگر تجهیزات، به دست متخصصان داخلی انجام می‌شود، اظهار کرد: این راه خوب و موفق همچنان ادامه دارد. تحولات فناوری در دنیا نیز زیاد است و هر روزه دستاورد جدیدی در حوزه‌های مختلف ارائه می‌شود.

وی افزود: نمونه بسیار ارزشمند و جدید آن که توسط نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ارائه و رونمایی شد، ناو پهپادبر است که با وجود پیچیدگی‌های بسیار زیاد، طراحی و بومی‌سازی شد.

معاون ستاد کل نیرو‌های مسلح ایران با اشاره به رونمایی از موشک جدید با نام «قاسم بصیر» بدون نیاز به «GPS» که دانش پیچیده آن در اختیار آمریکا و چند کشور محدود دنیا بوده، توسط متخصصان توانمند ایرانی عنوان کرد: بسیاری از موشک‌های ساخته شده برای هدف‌گیری و حتی کنترل مواضع دشمن، نیازمند سیستم ردیابی «GPS» هستند که ناوبری جهانی این سامانه‌ کنترلی، در اختیار آمریکا و چند کشور محدود بوده و ایران تاکنون از داشتن آن محروم بود.

مهدی‌نژاد نوری ادامه داد: در حال حاضر جمهوری اسلامی ایران علاوه‌ بر طراحی، ساخت و بومی کردن نسل جدید این نوع موشک‌ها در وزارت دفاع، حتی بدون نیاز به «GPS» چه در زمان جنگ یا اختلال در سامانه، می‌تواند به مواضع پیش‌بینی شده دشمن ضربه وارد کند.

وی این دستاورد مهم در حوزه سایبری و طراحی و ساخت تجهیزات و ابزار‌های نظامی را به عنوان الگو‌های جدید مقابله‌ای با توانمندی‌های دشمن اعلام و تصریح کرد: این دستاورد‌ها در هر بخشی از زمین، دریا و فضا برای جمهوری اسلامی ایران دارای بازدارندگی دفاعی و افزایش توان تجهیزاتی در برابر هر نوع تهدید احتمالی دشمن خواهد بود.

معاون ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به این‌که در حال حاضر در همه بخش‌های حوزه دفاعی، جوانان متعهد ایرانی مشغول تحقیق، پژوهش، طراحی و ساخت تجهیزات جدید و بازدارنده هستند، گفت: طراحی و ساخت هر یک از تجهیزات، محصول ایده، فکر و مشمول زمان است که در زمان مناسب آن توسط ستاد کل نیرو‌های مسلح اعلام و رونمایی خواهد شد.

مهدی‌نژاد نوری در پاسخ به این پرسش که ایران با دستیابی به تجهیزات جدید نظامی و دفاعی چه جایگاهی در بین کشور‌های دنیا دارد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ایران در حوزه موشکی و پهپادی جزء ۱۰ کشور برتر دنیاست و در حوزه‌های دیگر تسلیحاتی و ابزار‌های نظامی نیز، رشد قابل توجهی در دنیا دارد.

وی اضافه کرد: برابر اعلام نهاد‌های بین‌المللی و ارزیابی‌های انجام‌شده توسط قدرت‌های نظامی برتر دنیا، جمهوری اسلامی ایران در حوزه کمیت و کیفیت تجهیزات نظامی و دفاعی، در بین ۸ تا ۱۴ کشور دنیا قرار دارد و این موفقیت و توانمندی‌ها به دست متختصصان ایرانی به ثمر رسیده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->