بدرالدین الحوثی: پرتاب هوایی کمک‌ها یک فریب است | دلخوش بودن به مواضع اروپایی‌ها ساده‌لوحی است آلمان برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین ادعای آمادگی کرد گوترش: حقوق بشر مورد حمله قرار گرفته و فضای دموکراتیک در حال کوچک شدن است قالیباف خطاب به رئیس کنست: مایه ننگ بشریت هستید ترامپ در توافقات تجاری با اروپا هم قابل اعتماد نیست پیگیری الزامات قانون‌گذاری در مجلس برای تعقیب جنایات جنگی اسرائیل رئیس مجلس در دیدار با رییس شورای عمان: همگان از فریبکاری و بی‌صداقتی آمریکایی‌ها درس بگیرند عضو دفتر رهبر انقلاب: حضور رهبر انقلاب در جریان جنگ تحمیلی ۱۲روزه حماسی و مقتدرانه بود وزارت بهداشت غزه: تاکنون ۶۰ هزار و ۲۳۹ نفر شهید شده‌اند واشنگتن‌پست فهرستی از اسامی و سن ۱۸هزارو۵۰۰ کودک شهید غزه را منتشر کرد ویدیو | گزارش cnn در مورد جنگ ایران و اسرائیل مسکو و دمشق در مسیر همکاری‌های تازه | دعوت از جولانی برای سفر به مسکو درخواست نخست وزیر سوئد از اتحادیه اروپا: توافق تجاری با اسرائیل را تعلیق کنید ویدئو | واکنش پزشکیان به تعریف و تمجید معاون اجرایی‌اش: جعفر ول کن و حرفت را بزن! قالیباف در دیدار با همتای فنلاندی خود: غرب در رویارویی با جنگ غزه استاندارد دوگانه دارد هشدار رئیس کمیته بین‌المللی نجات درباره مرگ ساکنان غزه بر اثر گرسنگی هشدار رئیس جمهور در رابطه با بحران جدی آب در کشور پزشکیان در زنجان: ظرفیت‌های مردمی در نهضت مدرسه‌سازی استفاده شود وانگ یی از تمایل پکن برای تعامل بیشتر با آمریکا خبرداد واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | مصداق جنایت علیه بشریت است چراغ سبز کانادا برای به رسمیت شناختن فلسطین عصبانیت ترامپ از کانادا به دلیل موضع‌گیری‌اش در قبال تشکیل کشور فلسطین عراقچی: تهران خواستار مذاکره واقعی است | با فریب و فشار تسلیم نمی‌شویم رئیس‌جمهور وارد زنجان شد (۹ مردادماه ۱۴۰۴) رئیس مجلس: ایران و قطر در مواقع خطر همواره حامی یکدیگر هستند حمله پهپادی یمن به اسرائیل (۸ مرداد ۱۴۰۴) مصر از عملکرد خود در قبال فاجعه غزه دفاع کرد
سرخط خبرها

ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد

  • کد خبر: ۳۳۶۸۳۵
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۸
ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد
هم‌زمان با بالاگرفتن تنش میان دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا و ایلان ماسک میلیاردر عرصه فناوری، یک مقام ارشد کاخ سفید گفت: ترامپ قصد دارد خودروی تسلایی که در ماه مارس خریداری کرده بود، کنار بگذارد.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه سی‌ان‌ان روز جمعه به وقت محلی به نقل یک مقام ارشد کاخ سفید گفت:دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا قصد دارد خودروی تسلایی که در ماه مارس خریداری کرده بود کنار بگذارد. این خودروی قرمز ممکن است فروخته یا احتمالاً واگذار شود.

تا صبح جمعه به وقت محلی، تنها یک روز پس از بروز یک نزاع بسیار علنی و آنلاین میان ترامپ و ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، خودروی تسلای ترامپ در کاخ سفید پارک شده بود.

ترامپ پیش از این به برخی از کارکنان جوان خود اجازه داده بود از این خودرو استفاده کنند.

مارگو مارتین در ماه مه در شبکه اجتماعی ایکس پیامی منتشر کرد و عکسی از داخل خودرو در کنار کارولین لیویت، سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید، به اشتراک گذاشت: "در حال بیرون بردن تسلای رئیس جمهور آمریکا برای گشت و گذار با سخنگوی کاخ سفید هستم. "

در ماه مارس، ترامپ، محوطه جنوبی کاخ سفید را به نمایشگاه تسلا تبدیل کرد، که ظاهراً اشاره‌ای به ماسک، مشاور وقت او، بود. کمی بعد در همان روز، ترامپ اعلام کرد که در حال خرید یک تسلا است و حتی یک سایبرتراک (خودروی پیکاب برقی) برای نوه‌اش خریده است.

تنش میان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا و ایلان ماسک میلیاردر عرصه فناوری بر سر لایحه مالیات و هزینه‌های دولت آغاز و اکنون بالا گرفته است. رئیس جمهوری آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی در حساب کاربری خود در شبکه تروث سوشال در واکنش به پست‌های ایلان ماسک با اشاره به لایحه بودجه دولت خود نوشت: من مشکلی با اینکه ایلان علیه من موضع بگیرد، ندارم، اما باید ماه‌ها پیش این کار را می‌کرد.»

رئیس جمهوری آمریکا افزود: این یکی از بزرگترین لوایحی است که تاکنون به کنگره ارائه شده است. این یک کاهش بی‌سابقه در هزینه‌ها، ۱.۶ تریلیون دلار، و بزرگترین کاهش مالیاتی است که تاکنون ارائه شده است. اگر این لایحه تصویب نشود، افزایش ۶۸ درصدی مالیات و اوضاع بسیار بدتر از آن وجود خواهد داشت. من این آشفتگی را ایجاد نکرده‌ام، من فقط اینجا هستم تا آن را درست کنم. این کشور ما را در مسیر عظمت قرار می‌دهد.

ترامپ در پست دیگری نیز خطاب به ایلان ماسک نوشت: ساده‌ترین راه برای صرفه‌جویی در بودجه ما، میلیارد‌ها و میلیارد‌ها دلار، لغو یارانه‌ها و قرارداد‌های دولتی ایلان است. من همیشه تعجب می‌کردم که بایدن این کار را نکرد!

رئیس جمهوری آمریکا در پست دیگری نیز ایلان ماسک را دیوانه خطاب کرد و گفت: ایلان داشت صبرم را لبریز می‌کرد. به او گفتم کاخ سفید را ترک کند. فرمان خرید اجباری خودرو‌های برقی را که ایلان از ماه‌ها پیش می‌دانست قصد دارم لغوش کنم، لغو کردم و او دیوانه شد.

ثروتمندترین مرد جهان که از دولت ترامپ جدا شده، نیز در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:وقتش رسیده تا بمب بزرگ را رها کنیم: اسم ترامپ هم در پرونده اپستین هست به همین خاطر هم پرونده را در دسترس مردم قرار نداده‌اند. روز خوبی داشته باشی شرکت ترامپ!

میلیاردر آمریکایی دقایقی بعد در پستی دیگر نوشت: «این پست رو برای آینده به یاد داشته باشید. حقیقت آشکار خواهد شد.»

ترامپ پیش از انتخابش در انتخابات نوامبر گذشته (نوامبر ۲۰۲۴) گفته بود که «هیچ مشکلی با انتشار اسناد مربوط به اپستین ندارد»؛ موضوعی که شماری از قانونگذاران و کاربران شبکه‌های اجتماعی نیز خواستار آن شده بودند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->